Reklama

Reklama

Recenze (3)

akisha 

všechny recenze uživatele

Moje velmi oblíbená kniha se dočkala průměrnýho zpracování. Co zamrzí nejvíc jsou opět ty starý známý "změny k lepšímu" oproti předloze. Změny v postavách či jejich fyzickým vzhledu ještě nejsou tak hrozný, ale že ty dvě dosti zásadní věci na konci jsou tady opět pěkně upravený, aby měl divák radost a vychutnal si další příjemnej happyend, to je teda krok vedle. Vždycky budu preferovat zakončení knižní, jelikož ne všechno v životě dopadne dobře a některá rozhodnutí či chyby a jejich následky už se napravit nedají, což z tohohle filmu moc nevyplynulo. Ale palec nahoru za poslední scénu. Jinak z herců mě krom výbornýho Marche nikdo výrazně nezaujal, hudba ušla. 65% ()

Reklama

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Dr. Pearson (Fredric March) by se měl vlastně radovat, když je mu určen mladý kolega Dr. David Coleman (Ben Gazzara), jenž mu má odlehčit. Pearson má však od začátku podezření, že ho má Coleman nahradit, a chová se k němu s patřičnou dávkou odměřenosti. To ztěžuje jejich vztah, zvláště když se mladý lékař netají s kritikou zastaralého zařízení laboratoře... Jistě, je to Hailey - je to docela záživné, ale takové Letiště to rozhodně není. Fredrica Marche však pochválit musím. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně pitvy je použit skutečný lidský mozek, což se Fredric March dozvěděl prakticky až v okamžiku, kdy ho držel v rukou. (akisha)

Reklama

Reklama