Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život pozemného leteckého dozorcu Jimmieho Rainwooda a jeho rodiny sa v jednej chvíli zmení na nočnú moru dvaja skorumpovaní policajti Parnell a Scalise naňho ušijú búdu, a tak sa dostane do väzenia zo zločin, ktorý nespáchal. Až v tomto prostredí, plnom krutosti a násilia sa Rainwood mení a jeho pohľad na svet a spoločnosť dostáva nový rozmer. Pripravuje pomstu, ktorá by potrestala tých, čo mu prišili fiktívny zločin a je mu jedno, čo ho to bude stáť! Riskuje všetko pre záchranu svojho normálneho života, aby dokázal, že on je raz navždy nevinný muž... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (18)

anderson 

všechny recenze uživatele

U disneyho sa svojho času niekto zbláznil a presadil do výroby divízie TOUCHSTONE - pomedzi rodinné komédie a filmy pre deti - aj túto pomerne drsnú a nekorektnú väzenskú drámu. A táto dráma sa v prvých dvoch tretinách filmu viac než úspešne darí a bez problémov svojím naturalizmom do bodky napĺňa tie najlepšie schémy "jail movie". V poslednej tretine sa ale šéfovia štúdia asi spamätali a Selleck sa po podmienečnom prepustení mení na "macgyvera pre chudobných" a pripravuje pomstu. Bohužiaľ pomstu pomerne chatrnú a nedomyslenú. Ale nakoniec - ako je u disneyho zvykom - všetko dobre dopadne a grázli sú po zásluhe potrestaní. Takže za tri falošné adresy. (27.4.2021) ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Já mám Toma ráda i když hrál spíš ve filmech středního proudu a hlavně je známý jako Jesse Stone, policajt, později soukromý očko. Nevadí, jsou to odreagováky od těch hutnějších pecek a tak Jesseho možná opráším a dám mu šanci mezi jinými filmy. Tady hrál jako vždy pana dokonalého, který musel časem trochu přehodnotit priority, ale fakt jen o fous. Musím říct, že casting byl super vybraný, protože např. David Rasche hrál bravurně policejního zmrda. Konec byl holt očekávaně plážový, lážový, jinak to s Tomem snad ani nejde :-) ()

Reklama

5150 

všechny recenze uživatele

Velmi slušná krimi s mužným Tomem Selleckem, která malinko připomene Stalloneho KRIMINÁL z téhož roku. Co se týče zápletky, děje, rozuzlení, tempa, nemám výhrad. Naopak potěší řada dalších maličkostí jako David Rasche v roli záporáka nebo pecka "When The Night Comes" od Joe Cockera. Od Petera Yatese jsem zatím neviděl lepší krimi, a to beru do úvahy třeba BULLITTŮV PŘÍPAD nebo PODEZŘELÝ. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Do vězení se může dostat každý i sympaťák Tom Selleck. Žil spokojeným a obyčejným životem, nic mu nechybělo. Vše se ale změnilo. Byl obviněn dvěma zkorumpovanými policisty. Dostal se do vězení mezi vrahy a násilníky. Užil si tam své. Taková zkušenost člověka změní od základu. Změní jeho dosavadní pohled na život. ()

kkarx 

všechny recenze uživatele

Viděno před cca 20 lety a pořád si pamatuji na záměnu domů, fén místo pistole a vězeňské scény, kde Selleck musí udělat pro něj nemyslitelné věci. Řekl bych, že toto samotné je známka kvality. Tom Selleck byl u nás tehdy známý z kultovního Magnuma, který byl spolu s dalšími osmdesátkovými a devadesátkovými seriálovými hity jeden z nejoblíbenějších a určitě patřil k tomu lepšímu, co šlo naladit. ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama