Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Advokát Mauricio Castellanos žije ve svém domě se manželkou Victorií a jejich dvěma dětmi. Victoria nemá snadný život. Mauricio na ni bezdůvodně žárlí a jeho matka Ursula ji nenávidí. Jejím přáním bylo, aby se Mauricio oženil s rodinnou přítelkyní Gildou. Mauriciovým společníkem je podlý Martin, který za jeho zády usiluje o Victorii. Victoria ale svého muže hluboce miluje. Mauricio přijme případ slavného malíře Julia Granadose, který se dostane do sporu o dědictví s nebezpečným klanem Paredesů. Po příjezdu do města je Julio Granados na nádraží postřelen. Victoria ví, že útočníkem byl jeden z bratrů Paredesových, ale Martin jí zakáže říct o tom policii. Julio je v nemocnici v nebezpečí, a proto se Victoria rozhodne vzít ho do svého domu a starat se tam o něj po dobu jeho nemoci. Sabina, Mauriciova sestra, se začne s Juliem rychle sbližovat. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Pohrobek odpad!

všechny recenze uživatele

Když to tak poslouchám - příšerná pracovní kulisa - příjde mi, že se polovina odehrává v kostele a polovina v hanbinci. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Sice bylo zajímavé, že jedna osoba vyvraždí půl herců z telenovely,ale mě to vždy bavilo .. :)) .. Slabší než jiné telenovely,ale alespon 2* zaslouží. ()

haushinkaa odpad!

všechny recenze uživatele

Tříděný odpad: láska, nenávist, odpuštění, slzy, ztracené a znovunalezené děti, zapeklitá příbuzenství, milostné několikaúhelníky, oslepnutí nebo jiné úrazy a jejich následná vyléčení, ztráty paměti... Bohužel tento odpad se nerecykluje, ale je svezen na jednu hromadu. Takto vznikne skládka, na které je všechno smíchané a poházené bez ladu a skladu... Říká se jí telenovela... ()

xerno odpad!

všechny recenze uživatele

Stačí mi, že to odsoudila moje babička (důchodkyně, která ráda telenovely) takža vyhazov, jo a vy, středo-jiho-amoričtí tvůrci těchto telenovel, víte co mi můžete... ()

Paity odpad!

všechny recenze uživatele

Vážně bych chtěl vidět, zda mají tyto seriály ze střední a jižní Ameriky takový úspěch u sebe doma, jak jejich producenti tvrdí. ()

megan017 

všechny recenze uživatele

Já tebe né. Prostě klasická telenovala, která má po obsahové stránce vše, co telenovela mít má. Svatouškovskou hlavní hrdinku, preafektované hraní, záporáka trpícího samomluvou, přeskakující- hlavní milostný záměr hrdinky(který dokonce skape), frackoidní děti a tak dále. Hele, když jsem si kdysi dělala domácí úkoly, tak to jako kulisa nebylo špatné...vůbec mě to nerušilo. ()

riza-do odpad!

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem byl jako nucen sledovat většinu telenovel, na které máma a babička koukali. Musím říct že je to pořád jenom dokola, žádný odlišný příběh, žádné napětí či pobavení. ()

Carter21 

všechny recenze uživatele

Jedina telenovela,kterou jsem sledoval (asi 10-15 dílu) a to jen kvuli nadherně zle Gildě (Alejandra Avalos) za kterou jsou ty hvězdičky :-) ()

Reklama

Reklama