Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dennis Quaid a Rene Russo se dokonale hodí pro tuto neodolatelnou komedii o svobodných rodičích, kteří se vezmou jenom proto, aby neočekávaně narazili na bandu domácích vandalů – na vlastní děti! Admirál Frank Beardsley (Quaid), vdovec s osmi dětmi drží kormidlo své rodiny pevně v rukou. Frankův spořádaný život však změní kurs poté, co si z náhlého podnětu vezme dávnou lásku ze školních let Helen (Russo), volnomyšlenkářskou módní návrhářku s deseti dětmi. Pro diametrálně odlišné rodiny Franka a Helen je to souboj na první pohled. Děti proto přijmou společný plán – budou manželství sabotovat! Následuje děj, v němž žádné finty nejsou předem vyloučeny – domácí otevřený boj, který přináší komické momenty otřásající celým domem... a několik překvapení, která zahřejí u srdce. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (89)

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Všichni máme svoje sny. Třeba i sny o tom, že nás oblíbený herec se přece nezaprodá úplný blbosti. Kdysi jsem měla tenhle sen i o Dennisu Quaidovi, kterého jsem znala z dramat jako je Traffic, Frekvence a Hráč nebo z příjemných komedií ve stylu Pasti na rodiče a V dobré společnosti. No, ten sen právě teď skončil a zajímalo by mě, nakolik byl Quaid zoufalý, aby přijal roli, ve které nedělá vlastně nic jiného, než pochoduje v uniformě, píská na píšťalku a ještě se nechá polít nějakých hnusným zeleným slizem. Jen tak pro orientaci: Yours, Mine and Ours vypráví o vdovci/admirálovi, který se jednoho dne potká se svojí láskou ze školy, momentálně taky vdovou (jinak úspěšnou umělkyní), a ti dva se vezmou. On má 8 dětí, které ho poslouchají na slovo a řídí se předepsanými pravidly, ona má dětí deset a ani jednomu disciplína nic moc neříká. Už podle základu se dá tušit, že do civilnosti In Good Company má tenhle film sakra daleko, jenže on má stejně daleko i k vtipný komedii. Scénář vlastně nehraje žádnou úlohu, vůbec vás nemusí zajímat, kdy se naše hlavní dvě postavy v podání Quaida a Russo vezmou, jak se jejich vztah vyvíjí nebo kdy se rozvedou, protože to ve filmu stejně neuvidíte. Jediné, co celých 90 minut sledujete, je totiž přehlídka toho, jak se dá ničit nábytek domu. Plus jako bonus morální poučení na závěr, kdy vám film dokonale předvede, že i lidi, kteří si vůbec ale vůbec nejsou podobní, můžou být těmi nejlepšími přáteli. Sakra, Dennisi, do čeho ses to zapletl? ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Výborná komedie, která mne dokázala rozesmát. Už do začátku víte, že to nemůže dopadnout jinak než dobře, i přes neskutečné úsilí dětí, rodiče rozdělit, i přes chaos, který v nově vzniklé rodině vládne. I přes vylomeniny, které děti dělají. A to se mi na ní líbilo, že i když se zpočátku nesnášeli, dokázali se spojit, pokaždé pro věc, ve kterou věřili. Na filmu nemám co vytknout, nebyl nijak dlouhý, ani se netáhl. Jediné co můžu udělat, je jej doporučit, protože já se při jeho sledování dokonale pobavila. ()

Reklama

BoncheR 

všechny recenze uživatele

Prečo na trh ide stále viac takýchto filmov? Asi preto že najviac zarábajú a nevyžadujú vysoliť majland za výpravu či efekty. Na druhej strane takéto filmy sú pre cieľovú skupinu sledovateľov veľmi obľúbené a rada si ich celá rodina pozrie s sobotu poobede. Miestami vtipné, inde zase nudné a s poučením na konci že rodina je najdôležitejšia. Asi tak by sa dal tento film definovať. Jedným slovom: priemer. /50%/ ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Vtipná, hravá komedie, plná humorných situací, které vyplývají ze společného soužití dvou početných, rozdílně vedených rodin. Námět není originální, byl zpracován v řadě filmů a seriálů - např. v americkém - Krok za krokem nebo v českém - Horákovi. Pokud se chcete odreagovat od stresu a problémů s výchovou vlastních dětí, tak doporučuji shlédnutí. Bavila jsem se, člověka potěší, že někde jsou na tom ještě mnohem hůř, i když je to jen ve filmu. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Quaid a Russoová jsou v pohodě, ale tenhle film je prostě horor. Nesnáším děti a teď po tolika demonstracích debilních dětí už nechci mít parchanty vůbec, ani kdyby to byl šampion v kulturistice nebo talent na rozmnožování peněz. Hrůza!! Doporučuju film mladým párům, aby se nad sebou zamysleli a neplnili tuhle planetu dalším biologickým odpadem. ()

Galerie (194)

Zajímavosti (5)

  • Danielle Panabaker (Phoebe) se původně ucházela o roli Chrisriny. (HappySmile)
  • Nicholas Roget-King (Aldo) se původně ucházel o roli Ethana. Také Slade Pearce (Mick) původně usiloval o jinou roli, než kterou získal. (HappySmile)
  • Role Miki Ishikawy byla původně napásana pro chlapce, ale kvůli ní byla změněna na dívku. (HappySmile)

Reklama

Reklama