Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrik Bateman je mrtvý, ale jeho zlý odkaz přetrvává dál v těle krásné Rachael. Jediné oběti, které se podařilo uniknout z jeho spárů. Vypadá jako každá jiná studentka. Přitažlivá, mladá a talentovaná. Rachael má ale i nadání šikovně připravovat o život všechny, co stojí v cestě k jejímu cíli... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hororovou atmosféru tady nehledejte, protože mi přišlo že se tvůrci rozhodli natočit podobný film jako American Pie akorát s tím rozdílem, že se tady čas od času stane vražda. Jednotlivé rozhovory jsou sem tam proloženy suchými hláškami, které stejně nikoho nerozesmějí. Po tragicky nudné půlhodině se z toho snažili udělat jakýsi slasher s gumovými panáky. Zatímco v jedničce jsme si mohli často vychutnat psychologickou hru vraha s jeho oběťmi, tak zde to vzali tvůrci rychlým šupem. Rachael se vždy přikradla ze zadu, potom byl k vidění stín či ruka s vraždícím předmětem a nic. Tedy zapomněl bych na dvě scény s gumovou figurínou, která nevypadala vůbec realisticky a scéna ze šatníku diváka spíš ‘‘rozpláče‘‘, než aby se u ní vylekal. Jediná srandovní scénka je udušení kondomem skoro na začátku filmu. Jediné na co se tady dá dívat je samotná herečka Mila Kunis. Já si jí ještě pamatuji z jiného snímku, kde se rozhodně nestyděla ukázat kousek ze svým opravdových předností a tak jsem celkem se zájmem sledoval, jestli bude něco i tady, ale nebylo. Docela se jí divím, že se dala přemluvit k natočení něčeho takového, ale to je celkem jedno. Hororem bych tenhle film nenazval ani omylem. Jedná se spíše o černou komedii či parodii a to ještě hodně špatnou. Jen doufám, že už nebude nikdy další pokračování. ()

Sosak odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo Trapnost nabylo zcela nového a nečekaně ostudného výrazu - Americké psycho 2. Hororu ani komedie se bát nemusíte, nedostanete ani jedno, ale co je zdaleka nejhorší, je postava Mily Kunis. Nejsměšnější, nejtrapnější a hystericky nejpubertálnější záporná postava všech dob. Tak nesympatickou a nezvládnutou hlavní hrdinku těžko pohledat. Ty její monology můžou připadat "kůl" tak leda nějakejm gothičkám v rozkvětu puberty. Rachael, co tu vraždí kondomem se snaží šokovat a působit drsně až se budete cítit trapně za ní. Padá při tom na hubu, selhává a vůbec jí to nejde. Jenom při vzpomínce na scénu, kde sympatizuje s obětí-černochem, který je och-tak-stejně-zkažený, protože si kreslí "temné" obrázky, je mi tak neskonale hrozně, že dávám odpad jen to šum-svistne. Brrrr, stejně tak ta mrtvola ve skříni byla fakt ubohá, no opravdový trapno, jinak to napsat ani nejde. ()

Reklama

Castrator 

všechny recenze uživatele

Hloupý a nudný film o rádoby cool vražedkyni, hloupých lidech v okolí, hloupých pedagozích, hloupých policistech a ne úplně hloupém psychiatrovi, s několika vtípky, které nejsou vtipné a s předvídatelným závěrem. Není to horor, není to komedie, není to kriminálka či thriller, paskvil parazitující na Americkém psychu to je. Pro fandy Amerického psycha, knihy či filmu a pro fandy alespoň průměrných filmů: Neztrácejte s Americkým psychem 2 čas. Je to film pro fanoušky podprůměrných a slabých filmů, někoho jiného těžko může zaujmout. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Když je něco úspěšné nebo to dokáže nějakým způsobem zaujmout diváky, tak musí nutně vzniknout pokračování. Tenhle pokus měl raději zůstat jen na papíře a necpat se na obrazovky. Postrádá hororovou atmosféru a psychologickou hru vraha se svými oběťmi. Jedna bláznivá holka si jde tvrdě za svým cílem a rozhodne se odstranit několik lidí, kteří jí brání ve vysněném cíly. Nedojde na žádný masakr. Nikdo nebude porcovat své nebohé oběti. Krev se také nebude rozlévat. Většina scén mi přišla tak nějak nedotežená. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapuje jak moc to každý haní. Přitom to byl celkem koukatelný horor. S prvky hodně černého humoru. Studentka Rachael je v dětství svědkem vraždění masového vraha ,ale poradí si s ním a zabije ho,ale nechá si to pro sebe. Ted je zní mladá slečna ambiciozní a plná sebevědomí ,která se nezastaví před ničím. Za každou cenu se chce stát asistentkou profesora což je první stupeň k přijetí na FBI. Tak že je asi jasné co následuje zbaví se všech největších konkurentů. A jak se zdá nic jí už nestojí v cestě a ona stejně jako celá škola čeká na verdikt profesora kdo že bude jeho asistent. Jenže jedna studentka je profesorovou milenkou a on ji najde oběšenou a myslí že to udělala kvůli němu a zhroutí a rozhodne se jít okamžitě do penze. Všichni čekají že kdo bude ten asistent nejvíc je natěšená Rachael ,která si je jistá že už to má v kapse. Místo profesora vejde žena a oznámí ,že profesor se rozhodl okamžitě skončit a jít do penze a že misto asistentky je zrušené. Tady jsem se nejvíc nasmál. Jaká ironije Rachael. Taky si to ,ale profesor vypije a nejenom on. Film pak dostává další děj a spád, ještě je tu ,ale vtíravý cvokař ,který má podezření že Rachael není normální. Vše je provázeno celkem vtipným a sarkastickým slovem ,hlavní protagonistky ,která vždy vše vysvětlí. Moje hodnocení je těch 60% Ps: když se chce všechno jde aspoň jak je vidět v Americe je možný vše. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kanadě, a to ve městech Toronto a Caledon. Točilo se od května do června 2001. (GASTON73)

Reklama

Reklama