Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrik Bateman je mrtvý, ale jeho zlý odkaz přetrvává dál v těle krásné Rachael. Jediné oběti, které se podařilo uniknout z jeho spárů. Vypadá jako každá jiná studentka. Přitažlivá, mladá a talentovaná. Rachael má ale i nadání šikovně připravovat o život všechny, co stojí v cestě k jejímu cíli... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Dlouho sem přemýšlel, jestli dát odpad nebo aspoň tu jednu hvězdu. Nakonec tedy dávám 1*. Ikdyž se sám sebe ptám za co, protože tento film nemá nic, za co by si ji zasloužil. Herci, příběh, všechno špatné, film těží jen z názvu předchozího docela solidního a pro některé hororové fandy i kultovního Amerického psycha s Balem v hlavní roli. Ale zde máme co - v hlavní roli neskutečně pitomou a nesympatickou Milu Kunis, které to prostě nevěřím a Shatner je tu příliš krátkou dobu, ale snad ta jedna hvězda je za něj, jinak není za co jiného ji dát. Největším mínusem je zde ta tupost snad všech zůčastněných, někdy jsem až kroutil hlavou a chtěl to vypnout. No hrůza a úplná ztráta času. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Rozkošná blbinka. Normálne by ma takýto film k smrti nasral. Scenár je neskutočne tupý a kopíruje všetko čo sa dá, dramaturgia je na úrovni Beverly Hills 90210, nikto z hercov nevie hrať, chýba tomu akékoľvek vyvrcholenie a navyše je to presne to, z čoho si jednotka robila srandu. Ale no a čo. Je to sranda a Mila je na zožratie. Ja som sa bavil. ()

Reklama

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Když je něco úspěšné nebo to dokáže nějakým způsobem zaujmout diváky, tak musí nutně vzniknout pokračování. Tenhle pokus měl raději zůstat jen na papíře a necpat se na obrazovky. Postrádá hororovou atmosféru a psychologickou hru vraha se svými oběťmi. Jedna bláznivá holka si jde tvrdě za svým cílem a rozhodne se odstranit několik lidí, kteří jí brání ve vysněném cíly. Nedojde na žádný masakr. Nikdo nebude porcovat své nebohé oběti. Krev se také nebude rozlévat. Většina scén mi přišla tak nějak nedotežená. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 4/10/// +slušnej motiv a příběh, dobrej závěr, trošku hudba -obsazení, je to pokračování a je to béčko/// Asi jsem měl štěstí, když jsem minul mnohem lepší první díl, jinak bych si asi řikal jaká je toto sra*ka. Však to znáte, první díl je super a druhej jen nastavená kaše. Avšak mohu říct, že tady jsem se celkem bavil, hlavní hrdince to dobře vycházelo, já ji fandil a její záměr chápal. Nejspíš skusím něco podobného. Abych měl kariérní postup, zbavím se svých soupěřů. Jen škoda, že mnoho vražd je jen naznačených a nedočkáme se tady detailů. Atmosféra i díky hudbě je celkem slušná, no slabší je to už s obsazením (hlavně při srovnání s prvním dílem). Uvidíme jak budu hodnotit až uvidím v akci jak si to porcuje Christian Bale. Prozatím dobrý./// Celkem 58%/// ()

Sosak odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo Trapnost nabylo zcela nového a nečekaně ostudného výrazu - Americké psycho 2. Hororu ani komedie se bát nemusíte, nedostanete ani jedno, ale co je zdaleka nejhorší, je postava Mily Kunis. Nejsměšnější, nejtrapnější a hystericky nejpubertálnější záporná postava všech dob. Tak nesympatickou a nezvládnutou hlavní hrdinku těžko pohledat. Ty její monology můžou připadat "kůl" tak leda nějakejm gothičkám v rozkvětu puberty. Rachael, co tu vraždí kondomem se snaží šokovat a působit drsně až se budete cítit trapně za ní. Padá při tom na hubu, selhává a vůbec jí to nejde. Jenom při vzpomínce na scénu, kde sympatizuje s obětí-černochem, který je och-tak-stejně-zkažený, protože si kreslí "temné" obrázky, je mi tak neskonale hrozně, že dávám odpad jen to šum-svistne. Brrrr, stejně tak ta mrtvola ve skříni byla fakt ubohá, no opravdový trapno, jinak to napsat ani nejde. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kanadě, a to ve městech Toronto a Caledon. Točilo se od května do června 2001. (GASTON73)

Reklama

Reklama