Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrik Bateman je mrtvý, ale jeho zlý odkaz přetrvává dál v těle krásné Rachael. Jediné oběti, které se podařilo uniknout z jeho spárů. Vypadá jako každá jiná studentka. Přitažlivá, mladá a talentovaná. Rachael má ale i nadání šikovně připravovat o život všechny, co stojí v cestě k jejímu cíli... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

-Marc- 

všechny recenze uživatele

Americké psycho? Ne! Jediné co tento film má společného s American Psycho je název. Tuto takzvanou dvojku dělali úplně jiný lidé než originál a je to dost vidět. Navíc když se díváte na jedničku pořádně zjistíte že se mu to všecko jenom "zdálo" jen jeho představy a fantazírování a je to spíše o celkové myšlence filmu, než "jen" o zabíjení. Tohle je jen další z moderních teen-komedii s rádoby hororovými prvky. Prostě to nemá s nic dělat s American Psycho! ()

Sosak odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo Trapnost nabylo zcela nového a nečekaně ostudného výrazu - Americké psycho 2. Hororu ani komedie se bát nemusíte, nedostanete ani jedno, ale co je zdaleka nejhorší, je postava Mily Kunis. Nejsměšnější, nejtrapnější a hystericky nejpubertálnější záporná postava všech dob. Tak nesympatickou a nezvládnutou hlavní hrdinku těžko pohledat. Ty její monology můžou připadat "kůl" tak leda nějakejm gothičkám v rozkvětu puberty. Rachael, co tu vraždí kondomem se snaží šokovat a působit drsně až se budete cítit trapně za ní. Padá při tom na hubu, selhává a vůbec jí to nejde. Jenom při vzpomínce na scénu, kde sympatizuje s obětí-černochem, který je och-tak-stejně-zkažený, protože si kreslí "temné" obrázky, je mi tak neskonale hrozně, že dávám odpad jen to šum-svistne. Brrrr, stejně tak ta mrtvola ve skříni byla fakt ubohá, no opravdový trapno, jinak to napsat ani nejde. ()

Reklama

GTS_PUNK 

všechny recenze uživatele

Už prvý diel American Psycho ma nudil. Neviem, čo sa ľuďom toľko na tom filme páči. Čo sa týka pokračovania, musím povedať, že ma bavilo viac, ale v konečnom dôsledku sa jednalo o rovnakú hlúposť akou bol aj prvý film tejto série. Dej sa opäť točí okolo vraždiacich chúťok, ktoré si tentokrát napĺňa pohľadná Mila Kunis ako študentka "Rachel" v prvom univerzitnom ročníku. Jej cieľom je dostať sa na miesto profesorovej asistentky, ktoré sa zdá byť vstupnou bránou do výcvikového strediska FBI. Lenže v ceste k jej vysnívanému cieľu stojí niekoľko súperov a tých sa potrebuje za každú cenu zbaviť. Púšťa sa preto do zbesilého vraždenia hlava-nehlava a keď už je zavraždených sedem ľudí, na škole s kontaktmi na FBI to stále nikto nerieši, a život ide v pohodičke ďalej. Screenplay done right. Jej celý prípad, ako to už v podobných filmoch býva, nakoniec odhalí vedľajšia postava s vynikajúcou dedukciou a keď už sa zdá byť všetko vyriešené, príde "nečakaný" plot-twist celého príbehu. Naozaj predvídateľný a mnohokrát až hlúpy film. Najviac ma dostalo práve to, že vraždám v campuse univerzity až do konca filmu nikto nevenoval žiadnu pozornosť a miznúci ľudia nikomu nechýbali. Hlavnú protagonistku sa tvorcovia snažili vykresliť ako dokonalého psychopata, ale všetky faktory filmu mi nedovolili tomuto "faktu" uveriť. Pri celej veci som sa viac bavil, než bol zaujatý príbehovou líniou a v niektorých momentoch sa mi zdalo, že sledujem tragikomédiu. Na tom mala často veľký podiel aj zvolená hudba. Tá jednu chvíľu evokovala estrádu a v iných chvíľach bola zasa veľmi dobrá a počúvateľná. American Psycho 2: All American Girl je ďalšou z množstva filmových jednohubiek. TV filmom, po ktorom siahnite v prípade, že už naozaj nebudete mať čo pozerať. Na jednu stranu nie je úplne tým najhorším, čo svet môže vidieť, ale takisto ponúka kopu nezmyslov, nad ktorými budete krútiť hlavou a výraz Gerainta Wyn Daviesa v závere filmu je asi taký, aký má divák počas celého jeho sledovania. Pokrivený úškrnok zmiešaný s čiastočným zmätkom. Z môjho pohľadu ale aj tak stále lepšie ako počin v hlavnej úlohe s Christianom Balom. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapuje jak moc to každý haní. Přitom to byl celkem koukatelný horor. S prvky hodně černého humoru. Studentka Rachael je v dětství svědkem vraždění masového vraha ,ale poradí si s ním a zabije ho,ale nechá si to pro sebe. Ted je zní mladá slečna ambiciozní a plná sebevědomí ,která se nezastaví před ničím. Za každou cenu se chce stát asistentkou profesora což je první stupeň k přijetí na FBI. Tak že je asi jasné co následuje zbaví se všech největších konkurentů. A jak se zdá nic jí už nestojí v cestě a ona stejně jako celá škola čeká na verdikt profesora kdo že bude jeho asistent. Jenže jedna studentka je profesorovou milenkou a on ji najde oběšenou a myslí že to udělala kvůli němu a zhroutí a rozhodne se jít okamžitě do penze. Všichni čekají že kdo bude ten asistent nejvíc je natěšená Rachael ,která si je jistá že už to má v kapse. Místo profesora vejde žena a oznámí ,že profesor se rozhodl okamžitě skončit a jít do penze a že misto asistentky je zrušené. Tady jsem se nejvíc nasmál. Jaká ironije Rachael. Taky si to ,ale profesor vypije a nejenom on. Film pak dostává další děj a spád, ještě je tu ,ale vtíravý cvokař ,který má podezření že Rachael není normální. Vše je provázeno celkem vtipným a sarkastickým slovem ,hlavní protagonistky ,která vždy vše vysvětlí. Moje hodnocení je těch 60% Ps: když se chce všechno jde aspoň jak je vidět v Americe je možný vše. ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Dlouho sem přemýšlel, jestli dát odpad nebo aspoň tu jednu hvězdu. Nakonec tedy dávám 1*. Ikdyž se sám sebe ptám za co, protože tento film nemá nic, za co by si ji zasloužil. Herci, příběh, všechno špatné, film těží jen z názvu předchozího docela solidního a pro některé hororové fandy i kultovního Amerického psycha s Balem v hlavní roli. Ale zde máme co - v hlavní roli neskutečně pitomou a nesympatickou Milu Kunis, které to prostě nevěřím a Shatner je tu příliš krátkou dobu, ale snad ta jedna hvězda je za něj, jinak není za co jiného ji dát. Největším mínusem je zde ta tupost snad všech zůčastněných, někdy jsem až kroutil hlavou a chtěl to vypnout. No hrůza a úplná ztráta času. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kanadě, a to ve městech Toronto a Caledon. Točilo se od května do června 2001. (GASTON73)

Reklama

Reklama