Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrik Bateman je mrtvý, ale jeho zlý odkaz přetrvává dál v těle krásné Rachael. Jediné oběti, které se podařilo uniknout z jeho spárů. Vypadá jako každá jiná studentka. Přitažlivá, mladá a talentovaná. Rachael má ale i nadání šikovně připravovat o život všechny, co stojí v cestě k jejímu cíli... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

kingik 

všechny recenze uživatele

Dosti nenápadité pokračování kontroverzního snímku s Christianem Balem, kterého tu nahradila Mila Kunis. Ta ovšem kromě pohledné tvářičky příliš mnoho z hereckého umu nenabídne a jiné to není ani s ostatními herci. Průměrný režisér Morgan J.Freeman opět ničím neohromí, ale na vině je tentokrát spíše mdlý scénář, který nenabízí jedinou napínavou nebo nějak nápaditou scénu. Dost suchý horor. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Relativně koukatelné, trochu vtipné, trochu nuda, trochu nesympatická hlavní "hrdinka" s hodně nesympatickým hlasem. S jedničkou to pochopitelně nemá absolutně nic společného, což je každému jasné už v prvních minutách. Zavádějící název je jen taktický podfuk tvůrců, jak k tomuhle filmu přilákat víc diváků. ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapuje jak moc to každý haní. Přitom to byl celkem koukatelný horor. S prvky hodně černého humoru. Studentka Rachael je v dětství svědkem vraždění masového vraha ,ale poradí si s ním a zabije ho,ale nechá si to pro sebe. Ted je zní mladá slečna ambiciozní a plná sebevědomí ,která se nezastaví před ničím. Za každou cenu se chce stát asistentkou profesora což je první stupeň k přijetí na FBI. Tak že je asi jasné co následuje zbaví se všech největších konkurentů. A jak se zdá nic jí už nestojí v cestě a ona stejně jako celá škola čeká na verdikt profesora kdo že bude jeho asistent. Jenže jedna studentka je profesorovou milenkou a on ji najde oběšenou a myslí že to udělala kvůli němu a zhroutí a rozhodne se jít okamžitě do penze. Všichni čekají že kdo bude ten asistent nejvíc je natěšená Rachael ,která si je jistá že už to má v kapse. Místo profesora vejde žena a oznámí ,že profesor se rozhodl okamžitě skončit a jít do penze a že misto asistentky je zrušené. Tady jsem se nejvíc nasmál. Jaká ironije Rachael. Taky si to ,ale profesor vypije a nejenom on. Film pak dostává další děj a spád, ještě je tu ,ale vtíravý cvokař ,který má podezření že Rachael není normální. Vše je provázeno celkem vtipným a sarkastickým slovem ,hlavní protagonistky ,která vždy vše vysvětlí. Moje hodnocení je těch 60% Ps: když se chce všechno jde aspoň jak je vidět v Americe je možný vše. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 4/10/// +slušnej motiv a příběh, dobrej závěr, trošku hudba -obsazení, je to pokračování a je to béčko/// Asi jsem měl štěstí, když jsem minul mnohem lepší první díl, jinak bych si asi řikal jaká je toto sra*ka. Však to znáte, první díl je super a druhej jen nastavená kaše. Avšak mohu říct, že tady jsem se celkem bavil, hlavní hrdince to dobře vycházelo, já ji fandil a její záměr chápal. Nejspíš skusím něco podobného. Abych měl kariérní postup, zbavím se svých soupěřů. Jen škoda, že mnoho vražd je jen naznačených a nedočkáme se tady detailů. Atmosféra i díky hudbě je celkem slušná, no slabší je to už s obsazením (hlavně při srovnání s prvním dílem). Uvidíme jak budu hodnotit až uvidím v akci jak si to porcuje Christian Bale. Prozatím dobrý./// Celkem 58%/// ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

To čo malo byť??? Z jednotky nezostal kameň na kameni a je až hanebné nazvať túto megasračku Americké psycho 2!!! Kde sú časy Patrika Batemana v podaní skvelého a charizmatického Christiana Balea..Katastrofálna hlavná predstaviteľka a k tomu absurdita na absurditu, či už ide o udusenie kondómom (všimnite si, čo robí ten neborák s rukami namiesto toho aby sa snažil zachrániť:)))))))), alebo psychológa, ktorý hneď zistí, že tá holka je "sociopat", atď...Odpad!!! ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kanadě, a to ve městech Toronto a Caledon. Točilo se od května do června 2001. (GASTON73)

Reklama

Reklama