Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrik Bateman je mrtvý, ale jeho zlý odkaz přetrvává dál v těle krásné Rachael. Jediné oběti, které se podařilo uniknout z jeho spárů. Vypadá jako každá jiná studentka. Přitažlivá, mladá a talentovaná. Rachael má ale i nadání šikovně připravovat o život všechny, co stojí v cestě k jejímu cíli... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

Tosim 

všechny recenze uživatele

Už po scéně v posluchárně je každému jasné, co všechno bude následovat. Nudný, nenápaditý film, který není zajímavý vůbec ničím. Díky Bohu aspoň za Williama Shatnera a pár hezkých studentek. ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle umí fakt jenom Američani. Zakydat si vlastní legendu hnojem tak, že z ní udělají přesně to, čemu se ta legenda vysmívala. - Po dlouhém a urputném přemýšlení jsem ochotna uznat, že to umí nejen Američani. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dávno sa mi nestalo, že som odpočitával sekundy do konca filmu! Normálne som to sekal po minútových pauzách, lebo sa na to nedalo kukať! Hrozná trapošina, ktorá nemá s horrorom nič spoločné, možno tak paródia na 'Scary Movie' ;-) Scenár akoby napísali v deň natáčania a vmiešanie komediálnej línie je k zaplakaniu! Za odvahu dávam hviezdičku. 15%. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Mila Kunis - krásna no mizerná herečka s neskutočne otravným hlasom - v typickom videotrashe zo začiatku milénia. Klasický prípad pokračovania filmu, ktorý žiadne pokračovanie nemal mať - teda úplne iný film s jednou vsunutou scénkou, ktorá prepája oba filmy. Chvalabohu, že je film taký krátky. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 4/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 4/10/// +slušnej motiv a příběh, dobrej závěr, trošku hudba -obsazení, je to pokračování a je to béčko/// Asi jsem měl štěstí, když jsem minul mnohem lepší první díl, jinak bych si asi řikal jaká je toto sra*ka. Však to znáte, první díl je super a druhej jen nastavená kaše. Avšak mohu říct, že tady jsem se celkem bavil, hlavní hrdince to dobře vycházelo, já ji fandil a její záměr chápal. Nejspíš skusím něco podobného. Abych měl kariérní postup, zbavím se svých soupěřů. Jen škoda, že mnoho vražd je jen naznačených a nedočkáme se tady detailů. Atmosféra i díky hudbě je celkem slušná, no slabší je to už s obsazením (hlavně při srovnání s prvním dílem). Uvidíme jak budu hodnotit až uvidím v akci jak si to porcuje Christian Bale. Prozatím dobrý./// Celkem 58%/// ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Dosti nenápadité pokračování kontroverzního snímku s Christianem Balem, kterého tu nahradila Mila Kunis. Ta ovšem kromě pohledné tvářičky příliš mnoho z hereckého umu nenabídne a jiné to není ani s ostatními herci. Průměrný režisér Morgan J.Freeman opět ničím neohromí, ale na vině je tentokrát spíše mdlý scénář, který nenabízí jedinou napínavou nebo nějak nápaditou scénu. Dost suchý horor. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Rozkošná blbinka. Normálne by ma takýto film k smrti nasral. Scenár je neskutočne tupý a kopíruje všetko čo sa dá, dramaturgia je na úrovni Beverly Hills 90210, nikto z hercov nevie hrať, chýba tomu akékoľvek vyvrcholenie a navyše je to presne to, z čoho si jednotka robila srandu. Ale no a čo. Je to sranda a Mila je na zožratie. Ja som sa bavil. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Už první American psycho s výborným Balem mě moc nebavilo. Ovšem toto pseudo pokračování nezachraňuje ani herecké obsazení v čele s Milou Kunis. Nudné, rádoby vtipné tlachání a jedna nezajímavá vražda za druhou. Já se jen modlil, ať už je konečně všechny vyvraždí a můžou být závěrečné titulky. :P ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Kunis je sice hot af, ale vraždí teda pěkně trapně. Kecy a předhánění se na škole mě zaujatostí neobohatilo, tak z čeho mám teda čerpat klady? Zdá se, že z ničeho. Jsou jen zápory a pěkná kunda Kundis. ()

jojinecko odpad!

všechny recenze uživatele

To čo malo byť??? Z jednotky nezostal kameň na kameni a je až hanebné nazvať túto megasračku Americké psycho 2!!! Kde sú časy Patrika Batemana v podaní skvelého a charizmatického Christiana Balea..Katastrofálna hlavná predstaviteľka a k tomu absurdita na absurditu, či už ide o udusenie kondómom (všimnite si, čo robí ten neborák s rukami namiesto toho aby sa snažil zachrániť:)))))))), alebo psychológa, ktorý hneď zistí, že tá holka je "sociopat", atď...Odpad!!! ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hororovou atmosféru tady nehledejte, protože mi přišlo že se tvůrci rozhodli natočit podobný film jako American Pie akorát s tím rozdílem, že se tady čas od času stane vražda. Jednotlivé rozhovory jsou sem tam proloženy suchými hláškami, které stejně nikoho nerozesmějí. Po tragicky nudné půlhodině se z toho snažili udělat jakýsi slasher s gumovými panáky. Zatímco v jedničce jsme si mohli často vychutnat psychologickou hru vraha s jeho oběťmi, tak zde to vzali tvůrci rychlým šupem. Rachael se vždy přikradla ze zadu, potom byl k vidění stín či ruka s vraždícím předmětem a nic. Tedy zapomněl bych na dvě scény s gumovou figurínou, která nevypadala vůbec realisticky a scéna ze šatníku diváka spíš ‘‘rozpláče‘‘, než aby se u ní vylekal. Jediná srandovní scénka je udušení kondomem skoro na začátku filmu. Jediné na co se tady dá dívat je samotná herečka Mila Kunis. Já si jí ještě pamatuji z jiného snímku, kde se rozhodně nestyděla ukázat kousek ze svým opravdových předností a tak jsem celkem se zájmem sledoval, jestli bude něco i tady, ale nebylo. Docela se jí divím, že se dala přemluvit k natočení něčeho takového, ale to je celkem jedno. Hororem bych tenhle film nenazval ani omylem. Jedná se spíše o černou komedii či parodii a to ještě hodně špatnou. Jen doufám, že už nebude nikdy další pokračování. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Nedosahuje to kvalit jedničky, to rozhodně ne, ale že by to byl úplný škvár, to si taky nemyslím. Viděl jsem už horší thrillery a vyvražďovačky. ()

ARI50 odpad!

všechny recenze uživatele

První díl beru protože měl skvělého Patricka ale tohle je sračka a největší blbost co je napadla. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Relativně koukatelné, trochu vtipné, trochu nuda, trochu nesympatická hlavní "hrdinka" s hodně nesympatickým hlasem. S jedničkou to pochopitelně nemá absolutně nic společného, což je každému jasné už v prvních minutách. Zavádějící název je jen taktický podfuk tvůrců, jak k tomuhle filmu přilákat víc diváků. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Voľné pokračovanie, pre mňa kultového filmu, dopadlo klasicky pokračovateľsky. Jediným plusom je Mila Kunis, ktorú som si obľúbil už v seriály Tie roky sedemdesiate. ()

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem nebrala a ani nemohla brát jako horor, ale jako komedie s prvky hororu a velmi velmi černým ironickým humorem to bylo velice dobrý. Říkejte si co chcete ale mě to bavilo :) Ta holka byla naprosto úžasný psychopat a její způsob myšlení mě dostal. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Skôr vtip, ako plnohodnotné pokračovanie. Pôsobí to ako pľuvanec do ksichtu nielen divákom, ale aj tvorcom predchádzajúceho snímku. Snáď okrem pár krát spomenutého mena hlavného mäsiara z originálu a jeho miniatúrny výstup v úvode, tu nič nepripomína pôvodný film. ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Když je něco úspěšné nebo to dokáže nějakým způsobem zaujmout diváky, tak musí nutně vzniknout pokračování. Tenhle pokus měl raději zůstat jen na papíře a necpat se na obrazovky. Postrádá hororovou atmosféru a psychologickou hru vraha se svými oběťmi. Jedna bláznivá holka si jde tvrdě za svým cílem a rozhodne se odstranit několik lidí, kteří jí brání ve vysněném cíly. Nedojde na žádný masakr. Nikdo nebude porcovat své nebohé oběti. Krev se také nebude rozlévat. Většina scén mi přišla tak nějak nedotežená. ()

Reklama

Reklama