Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patrik Bateman je mrtvý, ale jeho zlý odkaz přetrvává dál v těle krásné Rachael. Jediné oběti, které se podařilo uniknout z jeho spárů. Vypadá jako každá jiná studentka. Přitažlivá, mladá a talentovaná. Rachael má ale i nadání šikovně připravovat o život všechny, co stojí v cestě k jejímu cíli... (oficiální text distributora)

Recenze (67)

J. T. Kirk 

všechny recenze uživatele

Proč se to jmenuje zrovna Americké psycho 2? Vždyť to s Americkým psychem nemá skoro nic společného, je to spíše parodie, než pokračování. Sice nebylo Americké psycho žádný suprový film, ale tohle? Mila Kunis je sice kočka, ale ani tady to nebylo nic moc. Ta * je jen za Williama Shatnera, jinak to byla pouze slátanina. ()

solskjaer odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je nekomentovatelný. Přečtěte si moji recenzi na Americké psycho 1 - podívejte se na hodnocení - to vše zderivujte pak odmocněte a nakonec odečtěte 2 hvězdičky. Hrůza hrůzoucí. No teď mě napadlo, že vlastně průměrnému filmovému fanouškovi to musí bý jasné jaký bude film , když se podívá na herecké obsazení. ()

Reklama

Rockerman odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že za ten závěrečný fórek dám aspoň jednu hvězdu, ale pak jsem si vzpoměl na to osmdesátiminutové utrpení se na to dívat, ale hlavně poslouchat a ihned mě to přešlo. Příšerné dialogy! Triller je natočený jako parodie nebo komedie ze střední školy. Mila Kunis se hodí na tu roli sériové vrahyně asi tak, jako Danny Trejo na roli papeže! Ona je vůbec spíše taková ozdůbka filmu, než aby něco zahrála. Ještě, že to nebylo moc dlouhé, protože jinak by hrozila psychická újma. Podle mne tedy ODPAD! ()

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Když je něco úspěšné nebo to dokáže nějakým způsobem zaujmout diváky, tak musí nutně vzniknout pokračování. Tenhle pokus měl raději zůstat jen na papíře a necpat se na obrazovky. Postrádá hororovou atmosféru a psychologickou hru vraha se svými oběťmi. Jedna bláznivá holka si jde tvrdě za svým cílem a rozhodne se odstranit několik lidí, kteří jí brání ve vysněném cíly. Nedojde na žádný masakr. Nikdo nebude porcovat své nebohé oběti. Krev se také nebude rozlévat. Většina scén mi přišla tak nějak nedotežená. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hororovou atmosféru tady nehledejte, protože mi přišlo že se tvůrci rozhodli natočit podobný film jako American Pie akorát s tím rozdílem, že se tady čas od času stane vražda. Jednotlivé rozhovory jsou sem tam proloženy suchými hláškami, které stejně nikoho nerozesmějí. Po tragicky nudné půlhodině se z toho snažili udělat jakýsi slasher s gumovými panáky. Zatímco v jedničce jsme si mohli často vychutnat psychologickou hru vraha s jeho oběťmi, tak zde to vzali tvůrci rychlým šupem. Rachael se vždy přikradla ze zadu, potom byl k vidění stín či ruka s vraždícím předmětem a nic. Tedy zapomněl bych na dvě scény s gumovou figurínou, která nevypadala vůbec realisticky a scéna ze šatníku diváka spíš ‘‘rozpláče‘‘, než aby se u ní vylekal. Jediná srandovní scénka je udušení kondomem skoro na začátku filmu. Jediné na co se tady dá dívat je samotná herečka Mila Kunis. Já si jí ještě pamatuji z jiného snímku, kde se rozhodně nestyděla ukázat kousek ze svým opravdových předností a tak jsem celkem se zájmem sledoval, jestli bude něco i tady, ale nebylo. Docela se jí divím, že se dala přemluvit k natočení něčeho takového, ale to je celkem jedno. Hororem bych tenhle film nenazval ani omylem. Jedná se spíše o černou komedii či parodii a to ještě hodně špatnou. Jen doufám, že už nebude nikdy další pokračování. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kanadě, a to ve městech Toronto a Caledon. Točilo se od května do června 2001. (GASTON73)

Reklama

Reklama