Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Videokompilace hitů Michaela Jacksona má podtitul "Deset největších krátkých filmů všech dob od Krále popu". Obsah:
1. Billie Jean
2. The Way You Make Me Feel (Long Version)
3. Black Or White
4. Rock With You
5. Bad (Long Version)
6. Thriller
7. Beat It
8. Remember The Time
9. Don't Stop 'Til You Get Enough
10. Heal The World (bublajsa)

(více)

Recenze (18)

iamek

všechny recenze uživatele

Jacksona jsem nikdy neměl rád, ale tanečník to byl fantastický. I videoklipy jsou úžasné a některé plné emocí. ()

marhoul 

všechny recenze uživatele

Michael Jackson byl mistr klipů, jeho projev je nadčasový a strhující stále. "Učitel všehomíra!" Nevím, zda existuje hudebník napříč žánry, který by si ho necenil... ()

ilemas 

všechny recenze uživatele

Za tohle dvd jsem dal tenkrát 1500kč s křížkem po funuse. Jeto moc hezky udělané,ale v té době už jsem Jacksona nežral. Pro fanoušky povinnost. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Este predtym nez Dzeksn zacal chlastat bielidlo, natacal perfektne pesnicky- jo a Dzeksnove klipy boli brutal drahe, tie prachy co za ne utratil, to bol brutal . Hail to the King of Pop 100 % ()

Trustme 

všechny recenze uživatele

Dvd obsahuje nezkrácené verze klipů + titulky k písním takže lze pobrukovat zároveň s Michaelem. Klipy jsou remasterovány a zvuk vyčištěn do digitální kvality. Kvalita zvuku ve stereu je referenční ukázkou dokonalosti. Co jiného také čekat od Krále popu... ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Videoklipy s králem popu nikdy neměly chybu. Jsou promyšlené, perfektně natočené a korespondují s textem písně. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Výběr toho nejlepšího (což je problém, když je všechno perfektní) od krále popu Michaela Jacsona. Není třeba slov, raději se podívejte na Historii popu a videoklipu, který král stvořil. ()

Elgin 

všechny recenze uživatele

Tymto vyjadrujem poctu kralovi pop music. Co sa tyka hudby naprosty exemplar ktory predbehol dobu, dokonca svojou famoznou choreografiou dokazal strhunt milionove davy. Co sa tyka jeho nutnosti a prerobenia sa z cernocha na belocha radsej ponecham bez komentara. Bol to on kto vniesol do popularnej hudby novy trend, ktory mnohy ludia napodobnuju a napodobnovat budu i nadalej pretoze Michael Jackson je proste ikona a bude zit v nas i nadalej. Nezmazatelne sa zapisal do analov svetovej hudby. Dvoj-CD History patri snad k tomu najvydarenejsiemu co vzniklo z jeho produkcie. Kral je mrtvy - nech zije kral! ()

melloun 

všechny recenze uživatele

Jako celek to vidím na pomezí mezi 4 a 5 hvězdičkami. Jsou tu vynikající klipy jako Thriller nebo Remember The Time, zároveň však nic neříkající Don't Stop 'Til You Get Enough. Přes nesmírnou, jak hudební tak vizuální, kvalitu a zajímavé tvůrčí myšlenky dávám nakonec 4 hvězdy, protože je to vlastně pořád na jedno kopyto. Nehodnotím zde zpěv ani hudbu Michaela Jacksona, protože tohle jsou HITY, ale jeho taneční kreace, nápady a jejich realizaci! ()

Hermanka 

všechny recenze uživatele

Největší přednosti DVD jsou long verze videa BAD (18 min ), The way you make me feel ( 9:30 ) a Black or white neochuzená o "panteří" pasáž. ()

Reklama

Reklama