Reklama

Reklama

Pach krve 5: Krvavý masakr

  • USA Wrong Turn 5: Bloodlines (více)
Rozhovor 3 - Declan O'Brien

Skupina studentů se vydala do městečka Fairlake na slavný halloweenský hudební festival. Cestou je ale přepadla skupina kanibalů, kteří dostali chuť na krvavou hostinu... Pětice studentů – Billy, Cuz, Lita, Gus a Julian – vyráží o Halloweenu na hudební festival ve Fairlake v Západní Virginii. Ve městě vrcholí přípravy na festival a celou akci sleduje televize. Televizní reportérka Kaleen si jde zaběhat, ale je přepadena a ubodána trojicí kanibalských zabijáků, které vede sériový vrah Maynard. Pětice studentů pokračuje autem na festival a cestou omylem srazí po silnici jdoucího Maynarda. Ten na ně zaútočí nožem. Mladíci začnou Maynarda kopat, když vtom na místo přijede šerifka Carterová, která zatkne Maynarda i Billyho, který vezme vinu na sebe. Ostatní studenti odjíždějí do motelu. Vše sledovala trojice kanibalů, kteří po odjezdu šerifky zabijí jejího zástupce...
Na policejní stanici se Maynard a Billy ocitnou za mřížemi spolu s místním opilcem Mosem. Maynard začne všem vyhrožovat, že pokud se nedostane na svobodu, jeho kanibalové všechny vyvraždí. Šerifka však zjistí, že se jedná o neodsouzeného sériového vraha, a hodlá čekat na příjezd policejní eskorty druhý den ráno. Kanibalové ale mezitím odpojí město od telefonního signálu a elektřiny... (TV Prima)

(více)

Videa (10)

Rozhovor 3 - Declan O'Brien

Recenze (248)

dubinak odpad!

všechny recenze uživatele

Kristova noho! Na tohle už fakt nemám nervy. Pro jistotu jsem obrátila oči v sloup už při první scéně, abych se psychicky připravila na to, že lepší už to nebude. Sice jsem do toho šla s jistou zvěstí, která se samozřejmě vyplnila, protože poslední díly WT spadají do pěkných hoven. Nechápu, proč se nezůstalo u prvního skvělého dílu, o kterém si pamatuju, že se mi i zdály nehezké sny. Oni by se mi po dnešní příšerné projekci zdály taky, ale už v jiném slova smyslu, než po dobře natočeném hororu s příšerami, ze kterých jde alespoň trochu strach. No ten nápad s chlápkem za mřížema - jakože aby se neřeklo, že to bude další naháněčka uřvaných amíků někde po lese, jak už to u WT bývá zvykem - to bylo taky dost otřesný. Neustále dokola se opakující dědkovy fráze mi pěkně lezly krkem. Už nevím, jak by se dalo naznačit, ať proboha nikdo už netočí další díl. ()

karlik4801 odpad!

všechny recenze uživatele

Druhý díl už asi nic nepřebije. Dost špatné masky, herecké obsazení a příšerný scénář. Tupých hororů už je dost, tak proč točit něco, kde ti policistka dá brokovnici do ruky a běž zabít retardované mutanty. Jasně, úplně prázdné město a dementi zničí vysílač signálu a vyhodí elektřinu, úplně v pohodě. Kazí to dojem prvních dvou dílů. Declane už nic netoč. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Šou retardovaných kanibalů pro retardované sadisty se dále zdárně ubírá zvoleným směrem, tedy k prdeli. Devadesát jedna minut semiamatérského kuchání, párání, bodání, sekání a trhání bez čehokoliv kolem je dozajista hutným materiálem pro dalších nejmíň pět pokračování a nezbývá, než se modlit, ať jim v osmičce dojdou Downi nebo alespoň ti postižení školáci, kteří se jim na to pořád ještě nadšeně dívají. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Jupí“ po roce zde máme další pokračování a v pořadí již druhý prequel původního Pachu krve. Pomalu jsem nemohl dospat, abych shlédnul další krvavý nášup, který nám připravil můj velký „oblíbenec“ Declan O'Brien. I přes vlnu nevole, kterou zpustila čtverka (ani nevím proč, ale mě osobně se líbila) se tenhle chlapík pustil do dalšího dílu a že to byla zase jízda, vám povím. Teď konec ironie a pojďme se bavit vážně. Tenhle televizní film nám sice nabídnul vítanou změnu prostředí, ale jinak je plný nelogičností, podprůměrných gore efektů a ani ty erotické scény už nezabíraly. Kvalitou bych ho skutečně přirovnal k trojce akorát s tím rozdílem, že tady už i masky mutantů vypadaly hrozně. Tvůrci nepřišli absolutně s ničím novým (co by už nebylo vidět jinde), takže hodně slabých 40% ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Napokon som sa vlastne bavil. Štvorku som vynechal a päťka nezačína najlepšie (a to úvodné scény prvých troch filmov by som dal tesať do kameňa), ale postupne ide o príjemnú vybíjačku. Mordy sú zaujímavé a pestré, hrdinovia v rámci žánra znesiteľní. Nejde síce o originálnu zápletku – jeden magor je vo väzení a ostatní ho chcú dostať von (3:10 VLAK DO YUMY, PREPDNUTIE 13. OKRSKU), ale film dobre odsýpa. Občas vám možno napadne, že prečo je mesto vlastne prázdne (a kde sa to odohráva ten festival) a určite budete závidieť pomocníkovi šerifky, ktorý zrejme celý film presúloží v policajnom aute, ale málokedy je piaty diel hororovej série takto pozerateľný. Škoda nevýrazného úvodu, pretože inak by išlo o podstatne znesiteľnejší film, než v prípade dvojky a trojky... Ak si spomeniem na určite drahšie pokračovania ako TCM: POČIATOK alebo HORY MAJÚ OČI 2, je piata zlá odbočka malý video zázrak... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Když je skupinka studentů v pokoji motelu a chystají se jít na Mountain Man Festival, Julian (Oliver Hoare) říká, že jeden lístek stojí 90 amerických dolarů, tudíž dohromady 260 dolarů, což je špatně. Správná částka je 360 dolarů. (Mrs.Blue)
  • V čase 0:17:43, když policista padá k zemi, je vidět, jak mu z pravého stehna upadne šíp. V dalším záběru na ležícího policistu mu šíp zase z pravého stehna trčí. (Ace.A.T.L.)
  • Většina filmu se natáčela v UFO Film & Television Studios v Dolna Malina, vesnici u Sofie v Bulharsku. Natáčelo se 19 dní. (LUKICKK)

Reklama

Reklama