Reklama

Reklama

VOD (1)

Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

filip289 

všechny recenze uživatele

Jeden z najhorších Murphyho filmov ktoré som videl. Vlastne, pôvodne som ho ani nechcel vidieť nebyť vysielania v TV. Ničím výnimočná, sentimentálna, nevtipná rodinná "komédia". Jediným vtipným momentom vo filme bol akurát Murphyho výbuch ked prerozprávaval obrázky z papiera, potom už nič viac. Slabotu som očakával už po trailery, slabotu som dostal. Škoda, Murphyho som mal veľmi rád, nechcel som veriť tomu že skončí v takomto tuctovom rodinnom filme. A toto že zožralo 55 miliónov dolárov? To snád nemyslia vážne. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mancina: 1. Got To Get You In My Life - Matthew Sweet/Susanna Hoffs ,2. Here Comes the Sun - Colbie Caillat ,3. Nowhere Man - Landon Pigg ,4. I'm Looking Through You - Tyler Hilton ,5. I Want To Hold Your Hand - Hope ,6. I'll Follow the Sun - Glen Phillips ,7. Here, There, and Everywhere - Mikal Blue ,8. With a Little Help from My Friends - Karey Kirkpatrick ,9. All You Need Is Love - Paulist Choristers of California ,10. Here Comes the Cun - Mikal Blue/Colbie Caillat ,11. Leaves of Autumn - Paulist Choristers of California , ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Jedna velká nuda v podání koncertu Eddie Murphyho. Nakonec všechnu slávu po zásluze odnáší Yara Shahidi(Olivia), díky které si můžeme tento film představit dětskýma očima. Těmi dospělými uvidíme pouze několik málo vtipných hlášek a to na úspěch nestačí. Zajímavosti: Eddie nakonec všem těm pohádkám o princeznách uvěřil natolik, že bylo těžké, přivést jej zpět do reality. 40% ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

tenhle bláznivý film stojí a padá s hereckým umem Eddieho Murphyho, který byl pro také bláznivé kousky přímo stvořen. Je to jednohubka, která jak se rychle objeví, tak rychle zmizí. Ale na zlepšení nálady to bohatě postačilo. Musím říct, že mi tenhle film krásně sednul a já jsem se parádně bavila. Předvídatelný děj mi vůbec nevadil. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak si představte, že Eddie Murphy sice do tohodle filmu nepřináší žádné parádní scény, jako se mu dařilo, když byl policajt z Beverly Hills, ale zase na druhou stranu nehraje dvacet rolí včetně té malé holčičky. Musím říct, že jelikož mám Eddieho rád, tak se mi tenhle film taky docela líbil a řekl bych, že tady to nižší hodnocení je dané spíš tím, co si stádo o Eddiem myslí, ne co si o něm myslí jednotlivec. Ten film fakt špatný není a v rámci rodinných bych řekl, že je to v dnešní době i docela příjemný nadprůměr. ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama