Reklama

Reklama

VOD (1)

Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času. (TV Nova)

(více)

Recenze (92)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak si představte, že Eddie Murphy sice do tohodle filmu nepřináší žádné parádní scény, jako se mu dařilo, když byl policajt z Beverly Hills, ale zase na druhou stranu nehraje dvacet rolí včetně té malé holčičky. Musím říct, že jelikož mám Eddieho rád, tak se mi tenhle film taky docela líbil a řekl bych, že tady to nižší hodnocení je dané spíš tím, co si stádo o Eddiem myslí, ne co si o něm myslí jednotlivec. Ten film fakt špatný není a v rámci rodinných bych řekl, že je to v dnešní době i docela příjemný nadprůměr. ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $55miliónovTržby USA $15,877,294Tržby Celosvetovo $16,037,398Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Tatínek nebyl kdysi takový. Kdysi byl králem. Silným a mocným. Ale jednou své království opustil…. Filmů na téma ,,špatný táta u kterého má práce přednost a dítě to míní změnit“ je hodně. Některý má pobavit, jiný rozbrečet a tenhle (?) má za úkol ,,proběhnout“. Moc vtipu nezažijeme. Také rozuzlení ve stylu - ,,vše co potřebuješ je láska“ - není nic světobornýho, ale i v životě by mohlo fungovat. Taková jednohubka apelující na rodinné hodnoty, která se dá spíchnout během chvilky. Úsměvné tak je pouze finále, ve kterém se velký kapitalista zamyslí a spíš než na zisky začne myslet na dobro svých zaměstnanců. To už nezní jako pohádka pro děti, ale pro dospělé. Jestli to není spíš sci-fi. PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE NAPĚTÍ * ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Mark Mancina: 1. Got To Get You In My Life - Matthew Sweet/Susanna Hoffs ,2. Here Comes the Sun - Colbie Caillat ,3. Nowhere Man - Landon Pigg ,4. I'm Looking Through You - Tyler Hilton ,5. I Want To Hold Your Hand - Hope ,6. I'll Follow the Sun - Glen Phillips ,7. Here, There, and Everywhere - Mikal Blue ,8. With a Little Help from My Friends - Karey Kirkpatrick ,9. All You Need Is Love - Paulist Choristers of California ,10. Here Comes the Cun - Mikal Blue/Colbie Caillat ,11. Leaves of Autumn - Paulist Choristers of California , ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Reziser Kirkpatrick natocil zatial len rodinnu animovanu komediu ZA PLOTOM (2006), ktora ma mimochodom celkom bavila a tak sa rozhodol natocit i rodinnu hranu komediu, pricom si myslel, ze Eddie Murphy je ten najspravnejsi komik, ktory zachrani cely film. Nechcem tuto komediu a ani Eddieho hned zatracovat, lebo ma bavila hlavne ta druha polovica filmu, avsak problem je v scenari, kedze sa tam dost omielaju temy financneho sveta, predaja akcii a podobne, co je pre deti nielen nepochopitelne, ale i nudne a zase pre dospeleho divaka moze byt nudny ten imaginarny svet princezien a kralovny, ktore dokazu poradit ohladom spravnej investicie. Hmm. Princezny a investicie moderneho sveta? To akosi nejde dohromady, ale taky je scenar a zalezi len od vas, ci budete mat trpezlivost a podlahnete tomu imaginarnemu svetu. Tak si ho predstavte :-) ________ Eddie Murphy - (Evan Danielson) +++ Yara Shahidi - (Olivia Danielson) +++ Thomas Haden Church - (Johnny Whitefeather) +++ Ronny Cox - (Tom Stevens) +++ Nicole Ari Parker - (Tricia Danielson) +++ DeRay Davis - (John Strother) +++ Vanessa Williams - (Lori Strother) +++ Martin Sheen - (Dante D'Enzo) +++ ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Eddie Murphy po vcelku originálním kousku Meet the Dave, trošku ubral nohu z plynu a střihnul si rodinnou komedii, která má opravdu "velmi" originální vyústění. Párkrát jsem se zasmál, což jsem upřímně nečekal. Eddie Murphy má stále výbornou vyřídilku takže když má zaplatit 400 dolarů své dceři za spálené palačinky, hodí přímo smrtící hlášku. Kdo si ale zaslouží obdiv je indiánský T.H. Church, ten se dle mého názoru musel setsakra vyřádit. Např. svému synkovi nechá prolít hrdlem několik plechovek Red Bullu a výsledek vám jistě nemusím prozrazovat. Celkový kontext komedie je trošku více či méně trapný, záleží kolik kdo zvládne. Vydržet se na to dívat, i přes notně slabší úvod, rozhodně dá. 50% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 54%***TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Prostředí 6/10/// PLUS: prostředí ve kterém se děj odehrává (práce+rodina), mírný náznak fantasy je poutavý a osvěžující, hlavní postava a její chování (to racionální) MÍNUS: naopak hlavní postava a její komediální chování, tedy spíš tradiční Eddie Murphy, není to naštěstí přehnané, ale je to pořád on a pokud vás irituje, tady s ním budete mít opět problém, kdo ho máte rádi berte to spíš jako plus, bohužel pro mě to až tak zábavné není./// Shrnutí: Mohlo to být lepší i horší. Je to takový rozumný střed, který docela zajme příběhem a snad dříve neodradí snahou o vtip, který už dnes málokoho pobaví. PS: Celkově bych tento film spíš doporučil dětem, které v něm najdou to potřebné kouzlo a budou se příjemně bavit. A rodiče možná s nimi. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Pracovne vyťažený finančník si nájde riešenie pracovných problémov v úteku do sveta fantázie so svojou malou dcérou, ktorá mu je v tejto oblasti poradcom. Spolu sa utiekajú k vyfantazírovanému svetu víl, drakov a hustých lesov. A ja sa pýtam, koho chceli tvorcovia osloviť? Dospelí sa unudia k smrti, deti film nepochopia, čiže celý počin mi teda pripadá tak trochen "mimo mísu". ()

predators 

všechny recenze uživatele

Jedna velká nuda v podání koncertu Eddie Murphyho. Nakonec všechnu slávu po zásluze odnáší Yara Shahidi(Olivia), díky které si můžeme tento film představit dětskýma očima. Těmi dospělými uvidíme pouze několik málo vtipných hlášek a to na úspěch nestačí. Zajímavosti: Eddie nakonec všem těm pohádkám o princeznách uvěřil natolik, že bylo těžké, přivést jej zpět do reality. 40% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Není to vyloženě debilní komedie, jak jsme u Murphyho za posledních 10 let zvyklí ale je to jen šíleně nevtipná a sentimentální nuda na originální téma "otec, který se díky dcerce stal lepším tátou". To tu ještě opravdu nebylo. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak si představte, že byl jednou kdysi jeden slavný komik, který válcoval v 80tých letech svět ve filmech jako Policajt z Beverly Hills, Záměna či Cesta do Ameriky, dokonce ukázal že zvládá i akční žánr ( Metro ) ukázal nám, že má i na Oscara, no a tohle všechno hodil za hlavu kvůli těmhle trapnejm sračkám, kde se pitvoří, culí, tancuje jak mentálek pod proudem a pomáhají mu v tom otravné dětičky, které bych přivázal na hranici a upálil. 0%. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Podle mě slušný snímek a ve svém žánru rodinného filmu i chytře napsaný a dobře zahraný. Eddie Murphy si přestal konečně hrát na šaška (i když v Beverly Hills mu to sedlo), přesedlal na rodinný film a trochu se umírnil - k dobru věci. Rodinné komedie jsou na jedno brdo. Většinou je jeden z rodičů workoholik, děti strádají, pokud vůbec jsou, a na fantazii už dávno není čas. Stěžovat si, že rodinné filmy obsahují právě a jenom tohle poselství je podobné, jako stěžovat si, že space opera se odehrává na kosmické lodi ve vesmíru. Takže při posuzování tohoto žánru je nutné spíše jen přihlížet k originalitě podání, případně, a to v mnohem více případech, trapnosti a chtěné veselosti. Snímek Imagine That! (Představ si to!, jak by zněl poctivější název filmu) naštěsí patří k oněm originálním. Je naprosto kouzelné, jak jemně, v podtextu, pracuje s písničkami a texty od Beatles (a nejde jen o onu závěrečnou píseň na besídce, narážek je mnohem, mnohem více). Velice šikovně je rozehrán a dohrán fantazijní svět dcerky. Chvílemi jsem čekal, že bude reálně zobrazen, což by mi ale na druhé straně přišlo příliš přehnané, naštěstí i zde zůstalo jen a jen na fantazii diváka. Příběh je vlastně prostý - do finančně-analytické firmy přichází konkurenční chlápek a Eddie je najednou na vedlejší koleji. Avšak jen do chvíle, než zjistí, že víly z kouzelné deky jeho dcerky, již má tento týden na opatrování, dovedou předvídat pohyb akcií na finančních trzích s naprostou přesnost. Deka se stane Eddieho posedlostí, v žebříčku popularity ve firmě stoupá výš a výš, obávaného konkurenta nechává za sebou - avšak úměrně tomu zanedbává dcerku, dokonce jí ukradne deku a nechce přijít na její školní besídku, protože by nemusel být povýšen. Samozřejmě to skončí happy endem, od toho rodinné komedie jsou. Samotný nápad s kouzelnou dekou už takto má něco do sebe, je hodně neotřelý. A přitom v USA jde o skutečně prodejní atribut, něco jako u nás "egyptské" amulety. Personifikovat ji jako bránu do fantazie, jež se posléze dokonce ukáže zbytečnou, když člověk má fantazii sám v sobě, není už tak neotřelé, ale zde naprosto v pohodě funguje. A musím říct, že umírněné komediantství Eddiemu prospělo podobně, jako když se ve svých snímcích ukrotil Jim Carrey. Jeho zpodobnění uspěchaného otce, který však neztratil fantazii a dokáže na plném náměstíčku zatancovat víle, nepatří sice k extra rolím, na Oscara to skutečně není, avšak výkon je úměrný filmu a jeho poselství, nepřečnívá, ani nepřehrává. Disk je doslova nabit bonusy, jež jsou rozloženy na dvou stranách bonusového menu. Sice posléze zjistíme, že první strana obsahuje rozstříhaný film o filmu, a druhá rozstříhané nepovedené scény, ale má to své logické členění. Takže zde máme: komentář režiséra a té malé herečky Yari Shahidi (jen s GB titulky), dokumentíky Yara Shahidi v zákulisí (7:17), rozhovory s režisérem a herci (8:53), chválu Yari a kamerové zkoušky s ní (2:27), o americkém fenoménu hvězdných dek (3:40), krátký film o filmu (7:36), co skutečně říkali reportéři v pozadí některých scén (5:09 - nejzábavnější video z celé nabídky!), nepovedené indiánské scény (4:48), nepovedené scény "otce a dcery" (5:25), pět vystřižených scén včetně alternativního konce a "drsného režisérského sestřihu" (8:40) - to vše již i s CZ titulky. () (méně) (více)

hrona 

všechny recenze uživatele

Příjemná rodinná podívaná, nic mimořádného, ale pobaví. Hlavně, že se film obešel bez tlustých, prdících, či jinak nablblých postaviček a přvlecích ve kterých si Eddie libuje. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele

Viděno v televizi s dabingem. Poměrně pitomoučký film s praštěnou zápletkou, u kterého jsem se ale místy překvapivě zasmál. Oficiální text k filmu je mimochodem totálně mimo :). ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Kariéra Eddieho Murphyho je v troskách to je zrejmé...jediná pomoc je Policajt z Beverly Hills...a ani jeho posledný kúsok nedokazuje, že sa od posledného filmu zmenil...používa stále tie isté priblbé gagy, grimasy a trapasy...ale nájdu sa v tomto filme aj pozitíva...určite hlavným pozitívom je uletený, ale vynikajúci Thomas Haden Church (záporák zo Spidermana 3) a zo začiatku síce na nervy lezúca ale postupne veľmi v pohode hlavná detská postava - Yara Shahidi...celkovo je to opäť podpriemerný Eddie Murphy, nebyť vedľajších postáv (nezabudnúť Martina Sheena) o jednu hviezdičku nižšie... ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

tenhle bláznivý film stojí a padá s hereckým umem Eddieho Murphyho, který byl pro také bláznivé kousky přímo stvořen. Je to jednohubka, která jak se rychle objeví, tak rychle zmizí. Ale na zlepšení nálady to bohatě postačilo. Musím říct, že mi tenhle film krásně sednul a já jsem se parádně bavila. Předvídatelný děj mi vůbec nevadil. ()

Reklama

Reklama