Reklama

Reklama

VOD (1)

Evan Danielson je úspěšným finančníkem, který miluje svou práci. Bohužel kvůli ní zanedbává svou rodinu. Na každého ale jednou dojde. Evanovi se množí problémy a s jeho kariérou to jde z kopce. A neví, jak z toho ven. S řešením přijde až jeho sedmiletá dcera Olivie, která ho pozve do svého smyšleného světa imaginárních princezen. Spolu se pak vydají na vzrušující cestu, během které Evan zjistí, že někdy není potřeba nic než jen trocha fantazie a lásky. Díky tomu si uvědomí, že by se svou dcerou měl trávit víc času. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (92)

mysiak 

všechny recenze uživatele

Kariéra Eddieho Murphyho je v troskách to je zrejmé...jediná pomoc je Policajt z Beverly Hills...a ani jeho posledný kúsok nedokazuje, že sa od posledného filmu zmenil...používa stále tie isté priblbé gagy, grimasy a trapasy...ale nájdu sa v tomto filme aj pozitíva...určite hlavným pozitívom je uletený, ale vynikajúci Thomas Haden Church (záporák zo Spidermana 3) a zo začiatku síce na nervy lezúca ale postupne veľmi v pohode hlavná detská postava - Yara Shahidi...celkovo je to opäť podpriemerný Eddie Murphy, nebyť vedľajších postáv (nezabudnúť Martina Sheena) o jednu hviezdičku nižšie... ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ne, komedie tohle určitě není. Jedná se o příjemný rodinný snímek kde exceluje Eddie Murphy, který se tu svým herectvím nijak nevymyká. Těžko říci, jestli to měla být komedie, ale svým vyzněním snímek funguje. Roztomilost Eddieho filmové dcery je příznačná a jeden by mu ji i záviděl. I její imaginární přátele, kteří mu pomáhají předvídat obchody na akciovém trhu. Trochu fantaskní příběh, kde hlavní roli má především děcká fantazie. A ta je plná složitostí a kdo ho pochopí, může na tom i vydělat. Námět není originální a tak nepřekvapí, že otec je neustále v práci a vydělává peníze, což je mu za zlé, protože nemá čas na dceru a když si ten čas nachází i za cenu obětovaní své kariéry, je to špatně taky. I v tomto filmu vyznívá, že matka neví, co vlastně chce. Jedinečností snad je jen to, že rodiče jsou rozvedení a drží střídavou péči po jednom týdnu. Není to špatný film, ba naopak. Trochu vede i k zamyšlení. Když mají rodiče malé dítě, není to jen o tom, aby bylo o něj postaráno, ale jde i o jeho pochopení a podporu. ()

Reklama

6sense odpad!

všechny recenze uživatele

Fantazie je nádherná a jen málokdo jí opravdu má, tady je to zjevně hraný narozdíl třeba od filmu Phoebe v říši divů, kde je z ní fantazie opravdu "cítit". Nepochopitelný klišé dávání přednosti práci před rodinou vyústilo i v infantilní chování otce když chce deku, i za cenu probuzení všech v okolí, aby měl úspěch v práci. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

***Celkem 54%***TV/// Obsazení 5/10 Děj 5/10 Hudba 6/10 Prostředí 6/10/// PLUS: prostředí ve kterém se děj odehrává (práce+rodina), mírný náznak fantasy je poutavý a osvěžující, hlavní postava a její chování (to racionální) MÍNUS: naopak hlavní postava a její komediální chování, tedy spíš tradiční Eddie Murphy, není to naštěstí přehnané, ale je to pořád on a pokud vás irituje, tady s ním budete mít opět problém, kdo ho máte rádi berte to spíš jako plus, bohužel pro mě to až tak zábavné není./// Shrnutí: Mohlo to být lepší i horší. Je to takový rozumný střed, který docela zajme příběhem a snad dříve neodradí snahou o vtip, který už dnes málokoho pobaví. PS: Celkově bych tento film spíš doporučil dětem, které v něm najdou to potřebné kouzlo a budou se příjemně bavit. A rodiče možná s nimi. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Pracovne vyťažený finančník si nájde riešenie pracovných problémov v úteku do sveta fantázie so svojou malou dcérou, ktorá mu je v tejto oblasti poradcom. Spolu sa utiekajú k vyfantazírovanému svetu víl, drakov a hustých lesov. A ja sa pýtam, koho chceli tvorcovia osloviť? Dospelí sa unudia k smrti, deti film nepochopia, čiže celý počin mi teda pripadá tak trochen "mimo mísu". ()

Galerie (102)

Reklama

Reklama