Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Toto som nikdy nedopozeral, alebo začal pozerať v polovici alebo od štvriny do polky a tak podobne, keďže je to každý polrok v telke. Zbytočná záležitosť, klasická hollywoodská komercia pre ženy. Sa čudujem, aké množstvo užívateľov to videlo a tých šťastlivcov, čo zatiaľ nie, tak vopred varujem pred stratou času. Dokonca aj Bullocková má oveľa lepšie filmy. Druhá časť už musí byť čisté peklo. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Televízne na Slovensku omieľaný film, ktorý má v sebe humor, ale zároveň aj to hlúpe amerikánstvo. Nikdy som sa pri ňom zvlášť nestotožnil so všetkým. Sandra Bullock bola svojho času veľmi okúzľujúca žena a vedela z toho vyťažiť, ale toto sa skrátka nedá brať vážne ani ako komédia, ani ako akčný film. Za špičkový film ho nikdy považovať zrejme nebudem, od hudby, cez scenár k deju to bolo veľmi rozpačité. ()

Reklama

Djoker 

všechny recenze uživatele

Až při sledování totální hovadiny, jakou Slečna drsňák bezesporu je, jsem si uvědomil, že mám pro Sandru fakt slabost. Málokterá herečka nemá problém postavit se před kameru bez silné vrstvy make-upu a slepenými vlasy. Celou dobu si šaškování užívá a přenáší to i na diváka. Zároveň po menších úpravách svým půvabem zastiňuje úplně všechny na place. Podobné filmy by už dnes přes schvalovací komisi MeToo neprošly. Tvůrci tady zesměšňují feministky, gaye i lesbičky a to už bohužel není v módě. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pohodova komedia, ktora si robi srandu z klise o misskach a celej tej sutazi. Pritom ani raz nesklzne k trapnym primitivnym scenam. Cely cas to je strasne roztomile. Celemu filmu dominuje Sandra Bullock vo svojej najvtipnejsej ulohe v ktorej sa z drsnej agentky prerodi v krehku miss, ktora si praje svetovy mier. Ten jej krochkajuci smiech ma zakazdym dostane. Perfektne jej sekunduje nevrly Michael Caine ako specialista, ktory znej ma spravit krasku. Tie ich slovne vymeny su strasne zabavne. Vo vedlajsich ulohach sa nestratia ani William Shatner alebo Candice Bergen. Plne hodnotenie nedavam len kvôli tomu, ze ma nikdy nenadchla romanticka linia, pretoze Benjamina Bratta nemusim. Skoda, ze namiesto neho tu nehra niekto sympatickejsi. Ale aspon som si uzil ako ho Sandra vo finale zmlatila. Vysledkom je najvtipnejsia komedia so Sandrou, ktoru si môzem pustit kedykolvek a nechapem ako mohlo vzniknut tak trapne pokracovanie v ktorom sa vsetko strasne pokazilo. 8/10. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Od akční komedie z prostředí MISSek se Sandrou Bullockovou v hlavní roli a priori nečekáte žádné zázraky. A pak jste překvapeni, že jde přes urputnost snahy o vtipnost za každou cenu a vyčpělost vtipkování na účet soutěží krásy o celkem snesitelnou zábavu s velmi příjemným obsazením. 60% Zajímavé komentáře: JohnnyD, Dannysek4U ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • V závěru filmu při rvačce o korunku mlátí miss Rhode Island (Heather Burns) Gracie (Sandra Bullock) kyticí růží tak, že z ní zůstanou jen zelené stonky. V další scéně jsou na kytici zase červené růže. (T600)
  • V trailere je scéna, ktorá sa však do finálnej verzie filmu nedostala. Otec (Edward Herrmann) sa v nej Gracie Hartovej (Sandra Bullock) spýtal, či je lesba. Ona sa zasmiala a odpovedala: "To by som si priala". (U_S_O)

Reklama

Reklama