Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Hoci mam Sandru Bullock ako herecku dost rad, sama neutiahne celu komediu. Film ma hluche miesta a prazdne dialogy, no a reziser Donald Petrie je len rutiner - sice zrucny, ale iba rutiner. Za rok 2000 dam urcite vyssie Fotr je lotr s kvalitnym zydom Benom Sztillerom a aj Vesmirni Kovbojove od VychodnehoLesa su podstatne vyssie : 69 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Dobre, je to hlúpy film s premyslenou a smiešnou zápletkou a je predvídateľný. Ale je to veľmi zábavné. Sandra Bullock má takú víťaznú a sympatickú osobnosť, má výborný spôsob ako dosiahnuť, aby filmy v ktorých hrá, vyzerali lepšie ako v skutočnosti sú. Má tiež talent pre komédiu, ktorá je nepopierateľná. Nenapadá mi žiadna iná herečka, ktorá by mohla túto rolu vytiahnuť. 6/10 ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Povrchná zlátanina a ešte aj moc predvídateľná, určite som čakal viac, a len jeden skutočne podarený vtip na ktorom sa dá pousmiať, aspoň že sa ako tak dá pozerať na Sandru Bullock aj keď po hereckej stránke to bol len priemer pokiaľ pri sebe nemá silnejšiu oporu. ║Rozpočet $45miliónovTržby USA $106,807,667Tržby Celosvetovo $212,742,720 ()

DocBrown 

všechny recenze uživatele

Nejak to nechapu, uz od zacatku vypada Bullock velmi dobre a zadnou promenu tam nevidim (az na chovani). Uz od zacatku je solidne nalicena, ale je otazka, zda by maskovani ala osklivka Betty kvalitu nejak zvedlo. Film je zajimavy asi jen dvojci zcela typove odlisnych hereckych legend ve vedlejsich rolich - Caina a Shatnera. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Televízne na Slovensku omieľaný film, ktorý má v sebe humor, ale zároveň aj to hlúpe amerikánstvo. Nikdy som sa pri ňom zvlášť nestotožnil so všetkým. Sandra Bullock bola svojho času veľmi okúzľujúca žena a vedela z toho vyťažiť, ale toto sa skrátka nedá brať vážne ani ako komédia, ani ako akčný film. Za špičkový film ho nikdy považovať zrejme nebudem, od hudby, cez scenár k deju to bolo veľmi rozpačité. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Odpověď Cheryl (Heather Burns) na otázku, jaký je její oblíbený den, nebyla napsána scenáristou, ale byla inspirována skutečnou odpovědí jedné ze soutěžících v Miss USA. (Kamiiik)

Reklama

Reklama