Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Recenze (334)

Cival 

všechny recenze uživatele

Scénář je naprosto předvídatelný a navíc nezajímavý. A jelikož Bullockovou s Cainem moc nemusím a Bratta nesnášim, tak tenhle snímek nemá kdo nebo co zachránit. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

Sandra Bullock je snaživá holka, dokonce si to i sama produkovala. Ale ať se snaží sebevíce, svoji hereckou - neřku-li komediální - topornost nezakryje. Zábavných scén tu je pokrovnu, ale tak blbý, aby z toho člověk blil, to není. Ovšem jedna scéna stojí za zmínku - když Sandra vychází z hangáru s novou vizáží supermodelky. Teda kočka to fakt je, to se musí nechat. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Při prvním pokoukání to bylo na 80%, při druhém podání je to už "jen" velmi solidní šedesátková záležitost a možnost užít si jeden z největších přínosů moderní technologie světu. Ano, řeč je o kosmetice:) Tedy pokud se nachází ve schopných a soudných rukou...ale dost řečí o ženách, i když hlavně o nich, respektive o jedné velmi úzké skupince žen je tenhle film především. Pojďme se bavit o tom jak masivní je vtip a sarkasmus Michaela Cainea. Nebo radši ne, přišli byste o to nejlepší co je na Miss Congeniality k slyšení a vidění. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Od akční komedie z prostředí MISSek se Sandrou Bullockovou v hlavní roli a priori nečekáte žádné zázraky. A pak jste překvapeni, že jde přes urputnost snahy o vtipnost za každou cenu a vyčpělost vtipkování na účet soutěží krásy o celkem snesitelnou zábavu s velmi příjemným obsazením. 60% Zajímavé komentáře: JohnnyD, Dannysek4U ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Na to, v jakých filmech "Sranda" Bullock hrála v poslední době, je tenhle ještě na dost slušné úrovni, i když pochopitelně se nedá říct, že by šlo o nějaké veledílo. Pozoruhodné ale je to, že i v jejích (tehdy) 36 letech byla schopna poměrně věrohodně zahrát holku, která kandiduje na Miss. Mnohé herečky v jejích letech tak mladě často nevypadají. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Povrchná zlátanina a ešte aj moc predvídateľná, určite som čakal viac, a len jeden skutočne podarený vtip na ktorom sa dá pousmiať, aspoň že sa ako tak dá pozerať na Sandru Bullock aj keď po hereckej stránke to bol len priemer pokiaľ pri sebe nemá silnejšiu oporu. ║Rozpočet $45miliónovTržby USA $106,807,667Tržby Celosvetovo $212,742,720 ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie je fakt čistý průměr. Sandře bych spíše uvěřil její postavu na začátku, klidně i s tim plyváním, ale její MISS fakt ne. To za chvíli rovnou z Brada Pitta udělaj transexuála. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně stupidní prostředí! Dobře, beru. Má-li to být satira, alespoň tohle něco naznačuje. Ono to však nebude satirou ani parodií. Suverénně se to tváří jako extra zábavná podívaná, u které se nejspíš máme potrhat smíchy. To se tedy nechystá. Ale na druhou stranu je to tak přímočaré, pitomé a nevkusné, že se snad nebudeme až tak nudit. A aby to bylo až tak úchylné, aby to mohlo někoho naštvat: na to můžeme zapomenout. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ed Shearmur: 1. One In A Million - Bosson [3:30] ,2. If Everybody Looked The Same - Groove Armada [3:40] ,3. She's a Lady - Tom Jones [4:21] ,4. Anywhere USA - P.Y.T. [4:06] ,5. Dancing Queen - A Teens [3:50] ,6. Let's Get It On - Red Venom [3:26] ,7. Get Ya Party On - Baha Men [3:20] ,8. None Of Your Business - Salt 'N' Peppa [3:34] ,9. Mustang Sally - Los Lobos [4:59] ,10. Bullets - Bob Schneider [4:26] ,11. Liquored Up And Lacquered Down - Southern Culture On The Skids [2:26] 12. Miss United States - William Shatner [3:38] ,13. One In a Million - Bossom [3:33] ()

kiddo 

všechny recenze uživatele

Pokud na to člověk kouká jako na osmdesátkové akční béčko, tak překvapivě dobrý (Double-feature s Demolition Manem dělá zázraky). ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo podľa vás potrebuje svet?“ – „Tvrdšie tresty pre nepolepšiteľných delikventov." - Hrobová chvíľa ticha, v ktorej je počuť aj padnutie ihly. - "A svetový mier.“ Až ma prekvapilo, ako ma to bavilo. MISS ŠPECIÁLNY AGENT totiž obsahuje humor, ktorý JE vtipný - takže je vhodná aj pre mužov. Sandra Bullocková ujde, dokonca i Benjamin Bratt ujde a v podporných roličkách (okrem Michaela Cainea) ujdú William Shatner (kapitán Kirk zo STAR TREKU) a Candince Bergenová (sitkom "Murphy Brownová"). Vlastne ujde celý film, spolu s PRAVOU BLONDÍNKOU a NOTHING HILL ten typ "ženského filmu", ktorý ako-tak zvládnu aj ich partneri. Dvojka už neujde. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nadprumerna komedie, hlavne diky vykonu Sandry Bullock, ktera i presto, ze uz neni nejmladsi tak porad vypada, ze by mohla delat miss. Bohuzel vysokou latku, kterou film nasadi ze zacatku si do konce filmu neudrzi. Taky de o to, ze to ruzne chrochtani, trapasy atd. se za chvily okoukaj, takze jediny co zbyde je pribeh a ten je sice docela originalni, ale precejen mohl bejt vic propracovanej. Navic tu je spousta predvidatelnejch situaci a klise. Ty 4* si film precejen zaslouzi, hlavne diky vykonu Sandry Bullock, i kdyz s odrenejma usima. ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Rada : nepozerajte to viac ako dvakrát, inak tomu dáte menej ako priemer. Aj keď ten smiech Sandry Bullock je .... cool. ()

Faidra 

všechny recenze uživatele

V kontextu obvyklé komediálně-dobrodružno-romantické tvorby made in USA to není zlé. Něco jako dietní jídla servírovaná zde adeptkám na Miss ; nenajíte se toho a po dvou minutách už netušíte, co jste to do sebe vlastně soukali, ale špatně vám z toho nebude. Ani Sandra mi tu nepřipadala jako tak špatná herečka, jak se o ní tvrdí, měla pár roztomilých momentů, a Michael Caine to britským šarmem, zjemnělým o pózu uznávaného módního specialisty, táhne nahoru, jak se jen dá. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Něco bych zkusila, nedělala jsem to od střední. - Na tomto pódiu souložit nebudete." Co se dá dělat, agentka FBI v dresu Miss New Jersey mě bavila. A ještě víc mě bavil Victor Melling, když ladně přetvářel ošklivá a sprostá káčátka v labutě milující světový mír. Trochu slabší to bylo s chytáním teroristy, planutím vášní mezi spolupracovníky a různými jinými naivními pitomostmi, ale za mě to bylo celkem fajn. Přesto se na žádnou přehlídku vyzáblin v nejbližší době nechystám. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Kéž by měla Sandra B. více takto dobrých komedií, ve kterých může naplno prokázat svůj šarm i komediální talent! Moc příjemná zábava. A Michael Caine je jednoduše roztomilý. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Komedie / Thriller??? Na komedii mi to přišlo poněkud málo komický a nazývat tohle thrillerem, to snad ani nemůže nikdo myslet vážně. Spíš je to hodně blbej romantickej film. Jedinej důvod, proč jsem se na tuhle pakárnu vydržel dívat až do konce, byl ten, že se mi tam líbily ty soutěžící missky a Sandře to překvapivě taky docela seklo, i když na soutěž královny krásy je to už stará rachejtle. ()

Reklama

Reklama