Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicetiletá agentka FBI Grace Hartová je velmi svérázná, nemá doma šminky ani natáčky, ba dokonce ani boty s podpatky. Když se kvůli její chybě zkomplikuje akce proti ruské mafii, rozhodne se její nadřízený odvolat ji z případu teroristy, který si říká Občan a právě poslal úřadům další oznámení o chystaném útoku v podobě hádanky. Přesto je to právě Grace, kdo z ní vyčte, že k dalšímu útoku by mělo dojít na soutěži Miss USA. Je rozhodnuto proniknout do zákulisí a nastražit na atentátníka past. Součástí plánu je agentka, která má být nasazena do soutěže jako jedna z adeptek na titul. Při vyhledávání v databázi se ukáže, že jedinou možností je Grace. Společně navštíví organizátory soutěže, ředitelku soutěže Kathy Morningsdaleovou a moderátora Stana Fieldse, aby je přesvědčili, že potřebují agentku dostat mezi pět finalistek. Grace pošlou za bývalým prominentním poradcem Victorem Mellingem, který je z ní sice v šoku, ale pustí se do práce. Vybavena mikrokamerou a vysílačkou se Grace vydá na soutěž jako Miss New Jersey. Jenže pak přijde zpráva, že terorista Občan byl dopaden a operace je odvolána. Grace však nesouhlasí, protože podle ní je za chystaným útokem Kathy, která se chce pomstít. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (334)

xaver 

všechny recenze uživatele

Teda zde režisér zase pěkně ujel. Vybrat Sandru Bullock, která by byť jenom jako herečka měla být adeptkou na Miss USA, tak to musel mít vlčí mlhu. Vůbec, když si teď projíždím filmografii SB, tak pro ni vůbec nedopadá lichotivě. Vlastně si kladu otázku, kde se vzala její popularita? No, někomu se prostě líbit může. Já to ale nejsem. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Ed Shearmur: 1. One In A Million - Bosson [3:30] ,2. If Everybody Looked The Same - Groove Armada [3:40] ,3. She's a Lady - Tom Jones [4:21] ,4. Anywhere USA - P.Y.T. [4:06] ,5. Dancing Queen - A Teens [3:50] ,6. Let's Get It On - Red Venom [3:26] ,7. Get Ya Party On - Baha Men [3:20] ,8. None Of Your Business - Salt 'N' Peppa [3:34] ,9. Mustang Sally - Los Lobos [4:59] ,10. Bullets - Bob Schneider [4:26] ,11. Liquored Up And Lacquered Down - Southern Culture On The Skids [2:26] 12. Miss United States - William Shatner [3:38] ,13. One In a Million - Bossom [3:33] ()

Reklama

lennyd 

všechny recenze uživatele

Hodně slabé, i na Sandru Bullock. Sice je vidět jak se snaží a snaží (a kupodivu i zde se stane z ošklivého káčátka hezká labuť), ale zbytek tak nějak vyznívá do ztracena. Motiv padouchů je docela k smíchu (i když vlastní provedení činu je zajímavé), proslovy Sandry Bullock alias Slečny Drsňáka jsou zas k pláči (až mi opravdu přišlo, že postupem zkrášlování se snižovalo IQ - teda Gracie, doufám že nikoliv Sandře :), takže víceméně jediným světlým bodem (samozřejmě kromě hromady pěkných misek) byl Michael Caine. Apropó, znáte ten vtip: "Karle, chceš vylízat misku?" "A která letos vyhrála?"... uh tak nic.. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nadprumerna komedie, hlavne diky vykonu Sandry Bullock, ktera i presto, ze uz neni nejmladsi tak porad vypada, ze by mohla delat miss. Bohuzel vysokou latku, kterou film nasadi ze zacatku si do konce filmu neudrzi. Taky de o to, ze to ruzne chrochtani, trapasy atd. se za chvily okoukaj, takze jediny co zbyde je pribeh a ten je sice docela originalni, ale precejen mohl bejt vic propracovanej. Navic tu je spousta predvidatelnejch situaci a klise. Ty 4* si film precejen zaslouzi, hlavne diky vykonu Sandry Bullock, i kdyz s odrenejma usima. ()

ClintEastwood 

všechny recenze uživatele

Blbina s tehdy ještě přitažlivou Sandrou Bullock. Blbina, kterých tehdy americká produkce chrlila stovky. Takže nic výjimečného, ale koukat se na to dá. P.S. Ideální film, jako kulisa k nějaké manuální práci. Já u toho třeba dokonale rozebral ovladač na Play station, který už jsem nedal dohromady... ()

Galerie (43)

Zajímavosti (15)

  • Sandra Bullock (Gracie Hart) má dom v texasskom Austine, kde sa filmovalo niekoľko scén. (U_S_O)
  • V trailere je scéna, ktorá sa však do finálnej verzie filmu nedostala. Otec (Edward Herrmann) sa v nej Gracie Hartovej (Sandra Bullock) spýtal, či je lesba. Ona sa zasmiala a odpovedala: "To by som si priala". (U_S_O)
  • Když Sheryl (Heather Burns) dokončuje vystoupení se zapálenými paličkami, odchází do zákulisí s ohořelými. Poté je však vidět se zcela novými. (T600)

Reklama

Reklama