Rubber Johnny

Krátkometrážní

Velká Británie, 2005, 6 min

Maximálně divné! Zkuste si představit svůj nejdivočejší flám (pakliže si jej pamatujete), vsugerujte si do svých vzpomínek psa s fosforeskujícíma očima a stvoření podobné mimozemšťanovi, zhasněte světlo, rozsviťte zelenou lampu a… anebo víte co, raději se podívejte na tenhle psychedelický experiment sami.(8.3.2007)

.. já vždycky říkala, že Aphex Twin je geniálně šílená záležitost! :)(10.6.2008)

A kurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrva!!!!!!!!!! (sledovat zásadně v noci, potmě a sami doma - jedině pak je možno napsat komentář podobný tomu mému)(4.8.2006)

"Bla bla lala You want your mama?" Rubber Johnny, hovorí o nejakom degenerovanom týpkovi na invalidnom vozíku, ktorý chytá lasere rukami, keď ho nechajú jeho ošetrovatelia sami. Tomu však predchádza hororové intro s veľmi málo svetla, s ktorého vám naskakujú zimomriavky. Už som to chcel vypnúť, ale neskôr to začalo byť celkom dobré a miestami som sa aj usmial. Aphex Twin svojou hudbou preberú aj mŕtveho a klipy sú záležitosťou pre týpkov, ktorý radi šňupú biely prášok. . Odporúčam aj paródiu na klip.(5.10.2008)

Halucinácie: http://www.youtube.com/watch?v=0wXVnnNzob4(4.5.2011)

• Hellboy

Tohle se ani nedá hodnotit..totální šílenství..(21.5.2008)

Acid trip!(26.3.2007)

Veselou hudbou podbarvená roztomilá a uklidňující pohádka o psíkovi a panáčkovi s velkou hlavou. Tedy skoro...(28.3.2007)

Ta hudba (?) je sice priserna, ale jinak jde po audiovizualni strance o uzasne dilo.(26.12.2006)

Zdá sa že Ajovi ušiel nejaký obyvateľ z testovacieho mestečka rovno do klipu Chrisa Cunninghama a v rytme songu „Afx237 V7“ z albumu „drukqs“ od geniálneho šialenca „Aphexa Twina“ vzniklo video Rubber Johnny kde si tento mutant na vozíčku po šňupnutí ozaj dlhej lajny naráža hlavu do skla a metá lejzrové paprsky po čivave ... len sakra čo mal znamenať ten začiatok?(15.9.2007)

[Kraťas] To je prostě maximálně hnusný. Dejte si drogy, vypněte světla, pusťte film a podívejte se na chvilku do hlavy Aphex Twin a Chris Cunninghama. Bleeeeee. Sice mám od shlédnutí tik v oku, ale za to mě toho moc nerozhází. Jsem totiž rozhozenej furt.(7.1.2011)

• .skunny.

Natolik divné a psychotické, že jsem marně hledal nějaký význam, nebo hlubší myšlenku. Zpracování je sice bezva ale celé je to hodně úchylné. Móžná, že člověk získá objektivnější názor po injekci morfia, nebo papírku s LSD.(14.5.2010)

"Roztáčím hvězdná kola, správná věc - tanec volá, je to fajn, fajn, fajn, je to fajn, fajnový." Ano, tady se někdo hodně roztočil a pak se po té dlouhé lajně pěkně projel. :) Pod stromečkem chci najít balíček s tím, co Cunningham s Aphex Twinem berou. :)(25.4.2007)

Zajímavá depresivní šílenost, kterou mi kazí pouze otřesná hudba.(21.8.2011)

• Cherish

Asi nejsem dost ujetá aby se mi tohle líbilo...(20.6.2011)

• heyda

Auu, hlava bolí :-///(7.6.2011)

Na dobrou noc není nic lepšího než si pustit kvalitní videoklip. Tohle už je klasika. Ta "hudba", co se v něm vyskytuje je otřesná, alespoň podle mě... všechno to ale utáhne obraz... Johnny, vyděšený pejsek a tma.(24.9.2010)

Skoro jsem až zalitoval že nefetuju. 8/10(26.11.2007)

• Z0oMb3E

Opäť niečo, čo ide úplne mimo mňa. Neviem, či na toto nie som dostatočný intelektuál, alebo dostatočne zvrátený, ale na toto sa nedalo ani pozerať, ani počúvať. Mám pocit, že niečo podobné by som dokázal natočiť niekde na pohotovosti, onkológii alebo chirurgii aj ja. http://www.youtube.com/watch?v=0wXVnnNzob4(25.3.2011)

??????? nechcel by so nosiť v hlave, to čo tam má tvorca tohto klipu.(10.4.2008)

<< předchozí 1 2 3