Reklama

Reklama

Jsem pokojská

(TV film)
  • Československo Pokojská (více)

Obsahy(1)

Americký finanční expert Anthony Wayne, zkušený harcovník z Wall Streetu, dostal za úkol posílit tým jisté mezinárodní společnosti v Paříži. Do nástupu mu zbývá celý měsíc a on ho využije k poznávání krás města nad Seinou. Náhodou potkává půvabnou, leč nepřístupnou Nicole. Ta má právě potíže s domácností, protože ji právě opustila služka. Okouzlený muž bývá pro dámu svého srdce ochoten udělat ledacos. Anthony neváhá a uprázdněné místo přijme, aby se dostal do blízkosti své vyvolené. Čeká ho tam spousta potíží včetně Nicoliny rozmazlené svéhlavé dcerky. Zaměstnavatelka ani sluha ovšem zatím netuší, že se zanedlouho mají stát kolegy v jednom podniku (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

nervoznideda 

všechny recenze uživatele

tak tento koncert s Martinem a Bissetkou prostě miluji, už jsem ho viděl 15x a stále mě pohladí no coment deda :-) PS strašně jsem Martinovi záviděl že měl Bissetku v náručí:-) pokojská mne vždy pomůže z blbé nálady jako i smích z ráje to i dnes 19.1.2019 deda:-)PS hudba od Didier Vasseura je vynikající, už je po smrti škoda :-) ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Jedna z takových zaměnitelných romantických komedií, kde starý mládenec bez závazků konečně najde pohlednou a úspěšnou ženu, která jeho city opětuje. Občas je to nepochopitelné, občas i vtipné. Jeden z klasických průběhů: velká snaha muže o ženu, postupné získávání její náklonosti, opětování citů a vášeň, rozčarování a odmítání, a závěrečné šťastné uvědomění vzájemné lásky a vytvoření šťastného mezinárodního páru. Americký finančník Anthony Wayne (Martin Sheen) je podivín, který neváhá špehovat půvabnou ženu, aby se později vetřel do její přítomnosti, i když i za pomoci náhody. Jeho urputná snaha mu přináší kýžený výsledek a "velkou" lásku. Francouzská finančníčka Nicole Chantrelle (elegantní Jacqueline Bisset) je úspěšná žena samoživitelka a matka rozmazlené dcerky. A rozhodně se jí hodí zábavný krotitel její nezbedné ratolesti, až k němu pojme náklonost a nalezne "velkou" lásku. Z dalších rolí: rozmazlená Nicolina dcerka Marie (Victoria Shalet), dožadující se drze matčiny pozornosti, která se pod Anthonyho laskavostí a neústupností mění v poslušnou holčičku, Nicolin šéf C.P. Olivier (Jean-Pierre Cassel), a "zloduch" Laurent Leclair (James Faulkner), brousící si zoubky na půvaby těla Nicole. Není to rozhodně odsouzeníhodný film, někoho zabaví více, někoho méně. A na konci si všichni mohou šťastně vydechnout. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Sheen mně tam prostě nesednul, chvílemi byl k smíchu on a ne postava, kterou měl ztvárnit. Naproti tomu Bisset byla půvabná a šarmantní jako vždy - prostě radost pohledět. Film samotný bych zařadil do podprůměru - ani velká zábava, ani legrace, jen romantická jednohubka, kterých je hafo a lepších. ()

Reklama

Reklama