Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Byla to první holka, která ho kdy viděla nahého a ač mu bylo jen sedm let, dost to tehdy prožíval. Allison a Berke se pro sebe prostě narodili. Když se Allison odstěhovala, Berke nikdy nezapochyboval o tom, že je osud opět svede dohromady. Nakonec se to stalo v jídelně střední školy. Úsměv, jiskřička v oku a ruka byla v rukávu. Po šestnácti měsících se ale idylka nečekaně rozpadá a Berke dostává kopačky. Jediné, na co dokáže myslet, je jak dostat svoji životní lásku zpět. Je pro to ochoten udělat cokoliv, dokonce se přihlásí i do školní muzikálové show, jen aby byl Allison na blízku. Při konkurzu mu pomůže kamarádova sestra Kelly. A zaslepený Berke si ani nevšimne, jak je vlastně Kelly krásná... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Další americký film pro teenagery inspirovaný Shakespearovou klasikou, ovšem tentokrát se, narozdíl od Othella anebo Romea a Julie, jedná o uvolněnou komedii s herci, ze kterých se vesměs stanou za pár let minimálně zajímavé persony. Něco na způsob 10 důvodů, proč tě nenávidím, jen víc ujetý a méně romantický. A ten čokl tam fakt nemá chybu :) ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Trapná, v některých momentech až neskutečně, teenage komedie, kterých na počátku nového tisíciletí bylo po úspěchu Prciček nespočet. Dvě hvězdy dávám za pár úsměvných scének (nejvíc jich měl na svědomý asi Shane West) a poměrně hodně známých budoucích hvězd (Mila byla sežrání už v 18). PS. Největším trapákem filmu pro mě nebyl nikdo z teengerů, ale příšerák Martin Short. ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Pokud bych usuzoval o inteligenci americké mládeže podle vtípků, které tvůrci pravidelně vkládají do komedií určených pro tuto věkovou skupinu, tak bych si úspory do dolaru asi neuložil :) Když si ale zvýšíte toleranci u fekálních a kopulačních fórků na maximum, pak je tohle docela příjemná a zábavná oddychovka s variací na Shakespeara. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Všechno špatně: dřevo s hororovym kukučem v hlavní roli, obdivuhodně přepjatej profesor, co se do hlavní role bohužel sám stylizuje, a nakonec ta šílenost při závěrečných titulkách, která nám neomylně připomíná, že jsme měli tu čest s totálně nevkusnou, nehumornou teenagerovkou. Ah! Zaplaťpánbů za mý zlatíčko Kirsten (a potažmo bohužel nemluvnou, nevytěženou Miličku). Protože shrnuto podtrženo ... neskutečně stupidní zábava. ()

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Zdá se, že některá americká děvčata jsou rozenými filosofkami, ale přesto neztrácejí ze zřetele praktickou stránku života: „Všechny věci na světě vždycky musí jednou skončit. Móda skončí, chleba ztvrdne, lidi umřou. (...) Většinu věcí jsem ti zabalila. Bude to tak jednodušší.“ Nenáročná oddechová komedie, místy trapná, místy trochu nudná, ale občas docela zábavná. Zvláště ta slečna co přináší smůlu měla dobře napsanou roli. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (3)

  • Kirsten Dunst vzala roli v téhle komedii, protože nabízela příležitost ve zpěvu. Píseň Dream of Me se stala vrcholem finále. (NinadeL)

Reklama

Reklama