Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jimmy Neutron není jen obyčejným chlapcem jako každý jiný. Je to mladý génius s vlastní podzemní laboratoří na experimenty, lítá v tryskové raketě a je páníčkem robotického psa Goddarda. Dlouho se snaží o navázání kontaktu s mimozemskou civilizací a jednoho dne vypustí do vesmíru upravený toaster coby komunikační zařízení. Bez vědomí Jimmyho toaster skutečně doputuje zeleným mimozemšťanům připomínající sliz a předá jim zprávu. Když si ji přehrají, okamžitě se vydávají směr Země. Ale ne za přátelským účelem, rozhodnou se totiž unést všechny dospělé, které uviděli na Jimmyho nahrávce. Únos proběhne zrovna v noci, když se Jimmy vytratí z domu, aby si s kamarády užil otevření zábavního parku. Po zmizelých rodičích zůstane jen vzkaz, že odjeli na Floridu. Děti začnou oslavovat, protože se jim splnilo jejich vytoužené přání. Po tvrdé dětské kocovině z hromady všeho, co si nemohli jen tak dopřát předtím, si ale uvědomí, že je chtějí zpátky. Jimmy mezitím přijde na to, že rodiče byli uneseni, a že je tu jen on, kdo může přijít s plánem na jejich záchranu… (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (57)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Pro malé děti to musí být asi bomba, nebo pro hodně dětinské puberťáky. Pro mě ten průměr, možná trošku lepší než průměr. Vůbec se mi nelíbila animace, ale za to hlášky, scénky a nápady byly některé velmi podařené. Co, můžete dělat, když vaši nejsou doma; mimozemšťani jsou žloutky vypadající jak sliz a jejich bůh je velký kur; udělat si vesmírnou loď z atrakcí zábavního parku (jako ta chobotnice byla hodně dobrá); učitelka bojující s červem pomocí úhloměru; účes alá holčička; a spousty dalších detailů, ale ani to to nezvedne přes 3,5* hvězdy. P.S. Ten pes byl naprosto boží...chci. (Ne, to vůbec neodkazuje na to, že jsem infantilní). ()

Blazkowicz 

všechny recenze uživatele

Ve školce mě to bavilo, hlavně ten seriál. Už tehdy mi v paměti utkvěla hlavně stylizace. To je taky jediný důvod, proč si to vůbec pouštím. Ten vizuál má prostě nevysvětlitelné kouzlo, nejde to popsat. Většina animáků z přelomu tisíciletí to tak má. No, jinak je to ale retardovaná pohádka pro retardované děti. Já proti animovaným pohádkám nic nemám, rád se na ně mrknu, ale toto bylo až příliš dětské. 1* ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Jimmy Neutron je mocný, mocnější je Dexterova Laboratoř. No ono to s tou neutronovou mocí taky nebude nijak zvlášť žhavé, zrovna jako v reálném světě:) Za Příšerkami i Shrekem docela zaostává, do kina bych na něj nešel. Ale v teple domova na (samozřejmě ZCELA LEGÁLNĚ VLASTNĚNÉM;)) DVD to není tak zlé. Pokud máte doma malého montéra či vědátora, určitě se mu to bude líbit. Pro dospělejší publikum se taky pár vtípků najde, takže ode mě to je za 70%. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Z tohohle už jsem nejspíš vyrostl, ale ačkoli to i na mě působilo už příliš dětsky, musím uznat, že pro děcka to není vůbec špatné. V dnešní době už je to asi nezaujme, protože tahle 3D animace už dost zestárla, ale humorem, příběhem a postavami to něco do sebe má. A určité jednotlivosti ze všech tří kategorií mě zaujaly taktéž, některé hlášky a některé nápady se mi prostě líbily. Nejvíc se mi na tom stejně ale líbil ten pes Goddard, u kterého jsem celou dobu přemýšlel nad tím, jestli mu tvůrci tohle jméno dali podle toho, koho mám na mysli... :D Takže na jedno zhlédnutí to celkem ujde, ale holt už to není pro mě. Slabé 3* ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Těžce průměrný snímek, který nevím jakým zázrakem se mohl dostat do nominace na Oscara 2001. Animace mě nijak nezaujala a kvalita příběhu je lehce pochybná. I když na druhou stranu je Johny krutě sympatický a geniální a vize dětí letících na vylepšené horské dráze nebo ruském kole vesmírem je vtipná. Možná to někomu sedne lépe. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (5)

  • Jimmyho Neutrona ve skutečnosti dabuje žena. (Karlsberger)
  • Do roku 2012 se jednalo o jediný snímek společnosti Nickoledeon, který byl nominován na Oscara. Cenu tehdy filmu „vyfoukla“ komedie Shrek (2001), až vyhrál cenu v roce 2012 animovaný snímek Rango (2011). (Terva)

Reklama

Reklama