Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Marci si koupí prsten a posléze zjistí, že je kouzelný. Než si stačí uvědomit, co se děje, promění se v jednu ze svých oblíbených televizních hvězd a pro své dvě přítelkyně vyčaruje ze dvou obyčejných krys dva pohledné mladíky. Nikdo však neví, jak dlouho kouzla vydrží. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Paity 

všechny recenze uživatele

To zase jednou někoho v severní Americe napadlo, že natočí nějakou pitomost a tak vytáhnul z klobouku náhodný scénář a natočil Ratz. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Aby som bol úprimný, divák nedostane toho veľa. Príbeh je príliš klišéovitý, zle napísaný, zle zahraný a zle zrežírovaný film. 1/10 ()

Reklama

DandaPiper odpad!

všechny recenze uživatele

Tak toto jsem asi nepochopil. Po shlédnutí této břečky jsem si byl téměř jistej, že to nebude mít víc než 20 procent a co nevidím ...má to přes 40. Pokud má tento film, kterej je určenej snad pro debilky víc než Prostě sexy, tak je něco sakra špatně. Pro mě za 0 vážení. ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

"Vlastně proč ne? Krysy jsou jako kluci - taky je zajímá jen jídlo, běhání v kole a rozmnožování..." Krysouni by si zasloužili o ždibíček víc než tři hvězdičky. Jistě, je to jen nic neřešící americká komedie o dvou teenagerkách, které touží po tom, aby měly s kým tančit na plese, ale rozhodně to není špatné. Pro sobotní dopoledne to docela ujde. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Píseň v závěrečných titulcích se jmenuje "Dishy" od skupiny Candypants. (mi-ib)

Reklama

Reklama