Reklama

Reklama

Základ rodiny

  • USA The Family Stone (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sarah Jessica Parker v roli, za kterou byla nominovaná na Zlatý globus* a další zářivé hvězdy vládnou úžasné komedii nabité „břitkým humorem“ (Rolling Stone)! Základ rodiny je okouzlující romantický film, během kterého se nepřestanete smát! Věčně podrážděná a až příliš konzervativní ředitelka korporace Meredith Morton (Sarah Jessica Parker) je zvyklá na život na Manhattanu, ale teď musí důvěrně známé prostředí na chvíli opustit. Čeká jí návštěva u rodiny svého přítele Everetta Stona (Dermot Mulroney). Stoneovi jsou ale hodně svérázní lidé a najít společnou řeč s odměřenou cizinkou pro ně nebude snadné. K tomu, aby si Meredith získala jejich srdce, bude potřeba jeden nečekaný host, dvě překvapivá milostná vzplanutí a několik piv! (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

behulienka

behulienka (hodnocení, recenze)

film bol zábavný, vynikajúce herecké obsadenie (Parker,Danes, McAdams), prijemne na sledovanie

87riki

87riki (hodnocení, recenze)

film s velmi pohodovou atmosferou.. to znamena ze niekto sa bude nudit, ale ked clovek ten film naozaj sleduje tak si myslim ze sa mu zapaci.. naozaj ma velmi prijemnu atmosferu..

Viktoreq

Viktoreq (hodnocení, recenze)

Až na pár světlých (nebo tmavých?) momentů jde o celkem nezajímavý film. Příběh by určitě nebyl k zahození, kdyby jednotlivé scény měly aspoň o trochu větší šmrnc - přišlo mi, že všechny scény, které měli na diváka zapůsobit, byly jen průměrné, spletené do jakéhosi chuchvalce, a postrádaly sebemenší detail pro jejich vystupňování...

dino.h

dino.h (hodnocení, recenze)

Jak je vidět, dá se natočit romantický film, jež má smysl... řekl bych, že to je dosti povedené dílko

Související novinky

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

18.01.2006

Dne 16. ledna proběhlo v Los Angeles slavnostní udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Podle očekávání letos dominovalo drama o homosexuálních kovbojích Zkrocená hora,… (více)

Zlaté glóby 2006

Zlaté glóby 2006

14.12.2005

16. února 2006 proběhne v Los Angeles 63. ročník slavnostního udělování cen Hollywoodské zahraniční tiskové asociace, Zlatých glóbů. Těm letošním zřejmě bude dominovat (alespoň, co se počtu nominací… (více)

Reklama

Reklama