Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (209)

majklfly 

všechny recenze uživatele

"Ok, budu váš myšfión" Nevím proč...ale ikdyž jsem si od druhého pokračování moc nesliboval, Garfield mě v mnoha odhledech příjemně překvapil. Škoda, že se ke mně dostal až ted. Pořád mu zůstal onen typický otravný humor. V teleizi sympaticky, ale v reálném životě na zabití. Celý film je orientován na zvířátka a podle toho taky vypadá "milostná" zápletka. Nijak excelentní herecké výkony, ale tento film vlastní něco, díky čemu si zaslouží 50% Rodinna komedie, která opravdu osloví celou rodinu. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Dva naprosto stejní digitální kocouři, spousta trikově upravovaného zvířectva, chvíli nic a pak někde normální herci. A z nich má největší prostor Billy Connolly jako poněkud neschopný a nevýrazný padouch. Ono je to tak lepší, protože pasáže, ve kterých se vyskytuje více lidí, nemají takový spád, ani nejsou moc vtipné. Průměrný rodinný film, u kterého se budou nejlépe bavit děti, ale celkově to rozhodně není horší než jednička. ()

Reklama

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobrá poloanimovaná komedie, která mohla být na můj vkus srandovnější. Většina zvířecích hrdinů mi přišla nevýrazná, tím pádem i jejich humor byl slabý. Ovšem najdou se i vyjímky jako třeba Garfield. Fascinuje mě, jak je ten koucour zdechlý a rozmazlený a taky se mi libí jeho pohodlné chování. Příběh byl spíše průměrný, nicméně záplatky, kdy dojde k záměně dvou kocourů slibuje slušnou podívanou. Závěr není nijak nečekaný, ovšem jiný i třeba překvapivější konec by zde neseděl. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to ještě vypadá, že film půjde v šléplejích jedničky, která se mi na to jedno podívání ještě docela zamlouvala. Po půlce se ovšem dětská infaltilnost stupňuje, takže se dočkáme třeba i kachen, krav a další havětě jak vaří lazaně nebo lorda, která "vtipně" zakopává a šlape na hrábě. Tohle si ten komiks vážně nezasloužil. Velmi odřené 2* za aspoň trošku slušnou první půlhodinku. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $28,426,747Tržby Celosvetovo $141,702,264Tržby za predaj DVD v USA $18,649,356 //počet predaných kusov 1,072,201║ Nič preborné sa nekoná ale miestami to troška pobaví. /videl v kine: 45%/ ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Původní komiks Jima Davise vychází od 19. června 1978 a je zapsaný v Guinnesově knize rekordů jako nejpublikovanější strip. Pravidelně se totiž objevuje v 2570 denících a magazínech. (imro)
  • Garfieldovo pokračování během úvodního víkendu (16. – 18. 6. 2006) utržilo 7,2 mil. dolarů a celkový výdělek v kinech USA se vyšplhal na 27,8 milionů. Jeho předchůdce utržil před dvěma lety 75,3 milionů v Severní Americe a 200 milionů v kinech celého světa. (imro)
  • Předtím, než Lord Dargis (Billy Connolly) běží za Garfildem a přeskočí zábradlí, má v ruce zbraň. Během přeskoku ji však nemá. (Mr.Hudson)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama