Reklama

Reklama

I omyl může být milý. Povídka z cyklu Bakaláři 1998. Mladý muž (A. Procházka) si splete telefonní číslo. Na druhém konci telefonu ovšem narazí na příjemnou mladou ženu (T. Brodská). Začnou si často volat a zdá se, že si dobře rozumějí. Konečně si domluví schůzku, oba však mají ze setkání obavy, a tak za sebe pošlou své známé… (Česká televize)

(více)

Recenze (8)

igi B. 

všechny recenze uživatele

(K)ikskrát vyvařená >story< (až tak!), tentokráte >inovativně< v bakalářském aranžmá... Televizně zcela rutinní zbytečné a nudné nic... .-/ - - - - - (Poprvé viděno 20.1.2010 na ČT1, hodnocení 45., komentář zde jako první - 20.1.2010) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tahle povídka je zajímavá pouze tím, jak moc může do seznámení zasáhnout osud. Že už si pak lidé pošlu za sebe kamarády je věc druhá. Co je ovšem na téhle povídce ubíjející je fakt, že když za sebe posílám kamaráda, abych si dívku otestoval, tak mu přeci sdělím všechny informace. Stejné je to i v případě kamarádek. Tudíž je celkem překvapivé, že polovinu věcí o sobě ti dva nevěděli. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Mně to přišlo takové nedotažené. Toník Procházka hrál svého obvyklého zmatkáře, u Terky Brodské jsme si měli říkat, jestli není na vozíčku, nakonec dojde k záměně a příliš rychlému vyjasnění omylu - a je konec. Bez nějaké reflexe či doznění. ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Tak OTD napráská hlavní záleptku, ach jo ... Tímovšem ubrali příběhu to hlavní ... Jinak to bylo celkem milé a hlavně uvěřitelné. Přidávám hvězdičku za ten jazz. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama