Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lee Tucker (Cliff Robertson), šéf maloměstské policie, který vyšetřuje vraždu, dostane nabídku pomoci od samozvaného jasnovidce. Když však policejní náčelník zjistí, že „jasnovidec“ disponuje informacemi známými pouze policii, pojme podezření, že muž je do případu zapleten více, než dává najevo. (mac000)

Recenze (3)

rivah 

všechny recenze uživatele

Šéf policie malého města vyšetřuje vraždu a nabídne mu pomoc muž s psychickými schopnostmi, médium. Když však šéf objeví, že médium má znalosti jako policie, začne ho podezřívat, že je do případu nějak zasvěcen./Ve filmu vystoupil Jiří Voskovec jako dr. Nicholas Holnar./.(50%) ()

Reklama

ink flo 

všechny recenze uživatele

Celkově na mě už dost archaický, i když některý ty reálie jsou vlastně spíš vtipný, třeba jak hlavní detektiv drží v práci non-stop plechovku piva a když příjde domu, tak už na něj čeká poslušně jeho ženuška v županu.....s pivem :-). Ze začátku se to dost vleklo, ale jak se do děje dostal chlápek/médium, kterej začne tvrdit, že má ohledně vyšetřování vraždy mladé holky vize, které k němu přichází v tranzu, tak to celkem nabralo na poutavosti a napínavosti. Hlavně díky skvěle zahrané roli toho média, kterej je se svým tajemným úsměvem a bizarníma teatrálníma vnuknutíma hodně znepokojivej. Plus potěšila otevřenost toho závěru. Je to podle skutečné události a že tam hrál Jiří Voskovec jsem zjistil až v titulkách :-) ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Natočeno podle knihy „The Girl on the Volkswagen Floor“ od Williama Arthura Clarka. (sator)

Reklama

Reklama