Foster's Home for Imaginary Friends (TV seriál)

Animovaný / Komedie

USA, 2004, 30 min

Veľká sranda, kde cítiť humor dextera a animáciu powerpuff girls. Veľká variabilita nevyditeľných priateľov, vám dáva možnosť nájsť si toho obľúbeného, aj keď sa vo väčšine zaoberajú asi 3-4. Hlavný je samozrejme Bloo, no postupne si obľúbite aj ostatných (mne sa páčil friend, čo mal namiesto chodidiel jazyk :)(3.9.2008)

Cartoon Network, už nie som taký mladý...ale stále si rád pozriem asi v súčasnosti najlepší seriál na Cartoon Network(22.9.2008)

Opravdu smekám před Craigem McCrackenem, tohle se mu povedlo. Výborně navázal na Dextera a Powerpuff holky...(15.12.2005)

Babi Fosterova zalozila prapodivnou organizaci ktera slouzi jako utulek pro odlozene detske fantasticke potvurky a majordoma ji dela bily kralik s monoklem (zdravime Alenku). Ovsem nejlepsi je BLOO :-)). Naprosto totalni narez od Craiga McCrackena. Originalni, vtipne, skvele nakreslene - podle mne nejlepsi dilko na Cartoon Network (se vsi uctou k Dexter's Laboratory).(10.8.2005)

Úchvatný nový seriál o útulku pro opuštěné imaginární přátele. Samozřejmě, variabilita takovýchto bytostí je značná, proto mají autoři spoustu materiálu pro pointy, a úroveň humoru je i zde velmi vysoká, některé postavy si nelze nezamilovat.(6.9.2006)

Brutalna mega-haluz.....toto som na CN zral velkymi sustami.Vedeli ste ze to cele bolo spravene vo flashi?(10.2.2009)