Reklama

Reklama

Náš čas vypršel

(neoficiální název)
  • USA Our Time Is Up
všechny plakáty

Obsahy(1)

Krátkometrážní snímek zobrazující den Doktora Sterna, obyčejného amerického psychologa. Co se ale stane, když ztratí motivaci k udržení pacientů a začne jim říkat pravdu? (Karlja)

Recenze (46)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ač jsem hrdým vlastníkem nejedné psychické poruchy, tak do křesla proti psychiatrovi nikdy nehodlám zasednout. Co kdyby mi mé fóbie najednou přestal hýčkat a začal by mi říkat pravdu? Třeba takový Dr. Stern začal stříhat metr do konce svého života a místo toho, aby nechal vydělat nějakého svého kolegu, tak sobecky postavil hippokratovu přísahu nad šeky pacientů. Začal likvidovat choroby rychleji i vtipněji než Chuck Norris komparzisty a mně nezbývá než konstatovat, že kraťasů natočených s podobným nadhledem není nikdy dost. ()

Ainy 

všechny recenze uživatele

Až neúprosná pravda, že už moc času nezbývá, dokázala donutit jednoho lékaře k rázným lékařským postupům. Najednou šlo vidět, že tak měl jednat už dávno, pěkně natvrdo odkryl pravou podstatu psychického bloku každému ze svých pacientů a pak šla léčba teprve tím správným směrem. Velmi sympaticky natočeno. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Hodně dobrý příběh o jednom psychologovi. Kam si ale zajde, když sám potřebuje pomoc? Vtipné a smutné. ( Hodnocení: 8/10 ) ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Solidní krátkometrážní snímek o doktorovi a jeho přístupu k pacientům, ale i životu, v okamžiku, kdy je zdravý a naopak ve chvíli, kdy se jeho čas chýlí ke konci. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Vše se co je zde člověk dnešního typu opakuje. Každý ví, že je zde na čas. Jak s ním naloží, když ví, že má před sebou už jen den, týden atd. Asi každý právě tak, co je mu nejbližší. Té činnosti bude věnovat zbytek svého pozemského času. ()

Revanx 

všechny recenze uživatele

Milý kraťas o tom, ako jeden doktor pomohol všetkým a nakoniec aj sebe. A ešte nám ukazuje, že psychológovia sú vlastne nepotrební, ono stačí iba trocha úprimnosti. ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Základná myšlienka je fajn, ale spracovanie kríva. Ono "uzdravovanie" pacientov pôsobí veľmi skratkovito a naivne. Navyše to má neuspokojivý záver. Ale čo už, nie všetky kraťasy musia byť perfektné. ()

d-fens 

všechny recenze uživatele

z filmu dlhého 14min a 22 sec trvajú titulky 4 min a 53 sec :) to je ca. 34% filmu :)) .... ale filmík je to skvelý.... pri dobrom scenáristovi by to išlo natiahnuť možno aj na celovečerný ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Skvělý snímek. Kéž by existovala nějaká taková profese - doktor psychiatr, který vám ale místo keců řekne popravdě co si myslí.- To bych byla stálým pacientem. ()

filmharmony 

všechny recenze uživatele

V krátkém čase je možné říct hodně. Skvělé doktore. Ze srdce souhlasím. Nádhera. Skvělý nápad, skvělá režie a skvělý Kevin Pollack. Výborná hudba. Dávám jedna s pěti *, protože je to bomba. ()

Reklama

Reklama