Reklama

Reklama

Převtělení

Trailer

Obsahy(1)

Děsivý příběh o hotelu se strašnou minulostí. Zde se před 35 lety udál krvavý masakr. Filmový režisér se vrací ke scéně masové vraždy, aby přenesl děsivá zabití na filmové plátno. Začátek natáčení však ovlivní hrůzostrašné vize a noční můry členů štábu. Ten pravý osud si však musí každý prožít sám! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (71)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Takashi Shimizu, ( niekedy ) kapacita J-hororu. Tento jeho zárez do tohto ( celosvetovo ) populárneho subžánru tomu ale nenasvedčuje. Žiadne do kosti zaliezajúce strašidelné scény, žiadne vypointované zvraty ( skôr zvratky ), žiadny creepy duchovia, ktorých vzhľad vám ostane v pamäti aj v senilnom období života. Iba jedno malé dievčatko, ktoré síce nemá ,,gule,, ako Sadako, ale aspoň vie pekne skloniť hlávku, aby jej dlhé čierne vlásky zakryli tvár. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

Net/// Obsazení 4/10 Děj 3/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +snaha o napětí tu je -jinak je to ovšem celkem nezáživná a nudná duchařina/// Spíš zklamání a docela velké. Začátek vypadá slibně a celkem zajímavě. Výběr prostředí v podobě domu a děj v podobě natáčení filmu (rekonstrukce) podle "skutečných událostí" vyvolává pocit napětí a naděje, že z toho něco bude. Postupně to však stále více přestává dávat smysl, začíná to solidně nudit a ani samotný závěr nijak extra nešokuje a už v žádném případě nedokáže příběh vysvětlit nebo nějak zajímavě uzavřít. Jak japonské filmy můžu, tak duchařiny jim nějak nejdou./// Celkem 39%/// ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Šimizu už bude asi navždy žít jen z Ju-onů. Tam se mu povedlo pracovat jak s napětím, tak s duchy, ze kterých jsem měl po několik večerů husí kůži. A tady? Dávná vražda, podle které se natáčí film, během jehož výroby se duchové zemřelých vydávají tropit filmařům neplechy, není sice nijak převratným nápadem, ale je to něco, co fandové hororů uvítají, protože dává prostor pro spustu nápadů. Jenže Šimizu jakoby zapomněl na cokoliv dobrého, co se mu kdy podařilo a stvořil nenapínavou nudu bez lekaček i tradičních bledulí a se mdlými herci. A to jsem si kvůli němu dal večer kafe, abych neusnul. Jediná, co za něco stálo, bylo posledních 10 minut a za ty si zaslouží tak maximálně 10%. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

After dark Horrorfest - 8 films to die for: Takashi Shimizu je u nás poměrně známý především jako hororový režisér. Jeho Rinne, přestože spíše průměrně hodnocené, mě dosti překvapilo. Jeho vykonstruovanost je sice na samé mezi snesitelnosti, ale pokud si počkáte, dostane se vám zajímavého rozuzlení. Rozhodně zajímavá je pak určitě ne náhodná podobnost s The Shining. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Klasická japonská duchařina, jen je potřeba obrnit se trpělivostí a přežít první polovinu, kdy neustálá snaha děsit působí jenom směšně (ozve se hluk, v pozadí někdo stojí nebo projde, když se hrdinka otočí, nikdo tam není). Třetí hvězdičku jsem tedy přihodil až za velmi intenzivní finále, které je opravdu napínavé. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama