Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ray Romano (Starosti starosty) a Kevin James (Hitch: Lék pro moderního muže) jak je ještě neznáte. Nadělí vám pytel smíchu jako dva cesťáci v opravdové krizi, kteří dostali druhou šanci. Buď uzavřou obchod nebo dostanou vyhazov. Skvělý obchodní plán skončí mezi hromadami masa, bezohlednými zabijáky a žhavými svůdnicemi. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (25)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Pamatuju si, že jeden tam vypadal sjetě jak Joaquin Phoenix před pár lety, když dva roky po sobě ze sebe dělal rapera. No a pak si ještě pamatuju hrozně úzký nohy tý jedný ženský. Vybavuje se mi až nechutnost těch úzkých nohou. Na komedii dost málo... ()

T2 

všechny recenze uživatele

Tematický nápad pre komédiu moc dobrý ale nedotiahnutí, miestami to má slušný nábeh ale ani raz nie je potenciál dobre rozohranej scénky úplne dotiahnutý, tak aby to malo pre túto komédiu ten správny nádych. /40%/ ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Další průměrná komedie, které se točí jako na běžícím pásu. Docela originální zápletka, pár úsměvných gagů a nemálo trapných situací. Kevin James je příjemnější, než jeho kolega Ray Romano, také jeho komediální talent je zde cítit více. Prostředí horkého Los Angeles je naprosto nezajímavé a jediné co zaujme, je dům Kima Coatese, jehož interiér je prostě nádherný. Celou dobu jsem měl takové nepříjemné šimrání v žaludku, neb takové chutě mi už žádný film dlouho nedělal. Stále se tu mluví o jídlu, grilují se palcové steaky.. mlask. Burt Reynolds konečně v jakž takž pořádně roli (z poslední doby) a prozatím největší role Kima Coatese (když nepočítám Rukojmí, kde byl stejně celou dobu v kukle). Ničím nezkažené odpoledne, jen mám teď trochu hlad. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Takovej normální, ničím úchvatný příbeh dvou prodejců hovězího masa a mrazáků, kteří choděj po domech a nabízí lidem své výrobky. O tom jak mají smůlu, že vždy těsně před podpisem smlouvy se něco stane, .... a takhle to jde až do konce příběhu, kdy se snaží ulovit tu největší rybu jakou kdy mohli ulovit. Podle mě nikoho tento příběh neurazí, nedá se od toho očekávat hodně ani od toho nic velkého nečekejte a budete se normálně bavit u popcornu doma těsně před usnutím (( :: ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Nevýrazné a po všetkých stránkach odsúdené na zapadnutie výpredajovým prachom. Tento počin by som nechcel ani z edície lacných dvd. Nuda. ()

Ridick odpad!

všechny recenze uživatele

dalsia blba buddy komedia o dvoch predavacoch co sa zapletu s gangstrami a nakoniec predaju vela maska. ziadny naznak humoru , a vlastne vsetko bolo nanic. zbytocnost s velkym Z. ()

MATADOR odpad!

všechny recenze uživatele

Existují komedie a Komedie. Jsou dobré komedie, jsou slušné komedie, jsou trapné komedie, ... Ale Výprodej se řadí k tomu nejhoršímu možnému přirovnání s pojmem komedie. Výprodej ani tak vlastně komedie není, je to nehorázná zplácanina, která nemá sebemenší námahu někoho zaujmout, a už vůbec ne něčím vtipným. Jednoduše jsem se prostě nezasmál ani jednou, tohle prostě není komedie, ale nějaký druh zpitvořeniny, která ani neměla vzniknout! A pomalu začínám přemýšlet o nějakém komediálním talentu Kevina Jamese, jestli nějaký vůbec kdy měl. Filmový Výprodej se nehodí ani do toho skutečného výprodeje! ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Toto je jeden z tých filmov, ktoré pozeráte čakajúc a dúfajúc, že ​​sa to zlepší. A dobrá správa je, že sa zlepšuje. Film bol prvých 35 minút pomalý; a potom je film zrýchly a stane sa napínavý, šikovný a zábavný. Nevynechávajte však pomalú časť, inak sa stratíte v poslednej polovici filmu. Herci vynikajúcimi výkonmi kompenzujú nevýraznú dejovú líniu. 6/10 ()

pugs 

všechny recenze uživatele

"Aké to máš... tam dole?" - "Ehm, nazvala by som to tak, že z vonkajška urobili vnútrajšok." Pulp Fiction - historka č. 47: Výpredaj/// Presne tááákto ďaleko je Výpredaj od Pulpu a ďaľších mafia-komédiach. Ako sa zvyčajne píše, tak nevtipná komédia NIE je dobrá komédia. To presne platí tu. 5/10 PS: Verili by ste, že Sofía Vergara bola chlap? ()

rozbris 

všechny recenze uživatele

Docela slušná komedie se slušným hereckým obsazením. Když venku prší je to ta správna volba. Mermomocí se na to podívat bych nedoporučoval, můžete být sklamáni. ()

bruceman7 

všechny recenze uživatele

Pár gagů docela vydařených, jinak film docela o ničem. Takže devizou nakonec je, že to není zbytečně natahované. 4/10 ()

hitcher 

všechny recenze uživatele

Dojem po tomhle filmu je v podstatě nulový. Ti dva chlápci v hlavních rolích (Romano & James) by asi měli změnit zaměstnání!! Možná by jim šlo líp to podomní prodávání, ale zřejmě asi ani to ne. Prostě zbytečnost... totální... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Začněme základními fakty o třech klíčových personách této situační komedie. 1) režie - Jason Ensler: Jeho praxe se před i po natočení Grilledu skládá pouze z televizních příležitostí. 2) hlavní postava - Ray Romano: Ačkoliv ústřední aktér úspěšného komediálního seriálu jeho filmové role se dají nazvat nicotnými. 3) hlavní role Kevin James: Platí to samé jako pro jeho kolegu. Dejte si do kupy tyto tři informace a dostanete téměř přesný obraz celého filmu, který rozhodně není špatný, ale působí tak trochu jako „Výprodej“. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Velice slabá komedie o podomních prodejcích nabízející hovězí maso a mrazáky. Hodně se tu tlačí na pylu, jen aby bylo něco srandovního, ale ono se pořád není čemu smát. Spíše to zavání zoufalstvím pobavit za každou cenu. Neustálé přemlouvání k výhodné koupi po chvíli začne nudit. Nepomůže tomu ani setkání s gangstery. Scénář je zkrátka nedotažený, a velice slabý. A přitom je to téma, ze kterého by se dalo vytlačit docela hodně. ()

winstonik 

všechny recenze uživatele

Je to ako keď prepisujete skvelý námet guličkovým perom cez kopirák. A toto je jeho posledná kópia - nevýrazné skeče, nevýrazní herci a dej, ktorý miestami stráca líniu a švih. ()

Reklama

Reklama