Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krásná Laura Antonelli má vztah se dvěma muži, kteří hrají proti sobě. Děj filmu se odehrává v dekadentních bouřlivých dvacátých letech a milostný trojúhelník se rozpadá před sebevraždou a probouzejícím se fašismem. (bjjoba)

Recenze (6)

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Milostne, hodne upovidane drama, vhodne pravdepodobne jen pro zaprisahle obdivovatele puvabu Laury Antonelli. Film bych se bal doporucit... 2+ ()

bjjoba

všechny recenze uživatele

Dalsi z filmov historickych s dobovymi kostymami, komornym pribehom, vybornym hereckym obsadenim v popredi s mladou a krasnou LAUROU ANTONELLI. Tato v tomto filme predviedla pikantnu scenu v ktorej ukazala v krasnej leziacej polohe svoje krasne telo. Inac v ponurom pribehu o milostnom trojuholniku hlavnej predstavitelke vyborne sekundovali STAMP a MASTROIANNI. To vsetko bolo vyborne zastresene hudbou Ennio Morricone. Dalsiu jemne pikantnu video scenu najdeme tu - http://cinemacuts.com/2010/04/24/divina-creatura/ ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Pěkně dekadentní atmosféra, k tomu pěkně nasnímaná, hudba od mistra mistrů, kvalitní herecké obsazení včetně dobově slavné krásky, která ví jak se mají nosit slušivé kostýmy i jak se má nosit ještě slušivější nahota, a přesto ten film nějak ničím extra nezaujme. Tedy, až na tu božskou Lauru, samozřejmě. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama