Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinou americké romantické komedie je univerzitní vědec Malcolm Downey, specialista na počítače, který přijde o práci, aniž by stačil prokázat, že jeho nejnovější dílo - tvůrčí a citově interaktivní počítač - může přinést škole leccos dobrého. Vydá se proto za svou bývalou přítelkyní Jane Rosetnhalovou, jež pracuje v módním ženském časopise Belladonna. A ta mu navrhne, že uspořádají soutěž, v níž se utká muž a počítač. Vítězem bude ten, kdo první dokáže vzbudit lásku v ženě. Na jedné straně stojí populární Troy Rollins, expert na historii a teorii lásky v západní civilizaci, jemuž se přezdívá „Doktor Láska“, na straně druhé počítač Jerry, který se díky svému stvořiteli Malcolmovi chová jako romantický muž. Souboj o krásnou herečku Samanthu začíná… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

dainio 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdičku za Sarah Chalke, která je nám nejvíce známá ze seriálu Scrubs.Jinak velmi průměrná romantic comedy. ()

Reklama

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Asi jsem jediny, komu se tento film opravdu libil? Jedna hvezda ci dokonce odpad? Nu coz, kazdy ma svuj nazor, ovsem me se tato romanticka komedie libila a radim ji jako velmi slusny nadprumer v danem zanru. Herecke obsazeni mi bylo prevazne sympaticke a nekolik gagu ve filmu bylo skutecne velice podarenych. Ac mel film nekolik hluchych mist, tak jsem se nikde vylozene nenudil a dam 4* ()

vla_kor 

všechny recenze uživatele

Žádná bomba, ale docela příjemná romantická komedie. Zvlášť scénka setkání "Francouze" a Francouze je hystericky směšná. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama