Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mejdan se v tomto ostrém dramatu stává metaforou promarněných životů hrstky mladých hipsterů. Povaleč Syd se ani po několika měsících nedokázal vyrovnat s tím, že ho opustila přítelkyně London. Když se jednou probere k vědomí během nekonečného maratónu večírků, kamarádka mu řekne, že se London chystá odstěhovat do Los Angeles s novým přítelem. Ačkoli ho nikdo nepozval, rozhodne se Syd vyrazit na velký rozlučkový mejdan a promluvit si s ní dřív, než mu navždy zmizí z očí. A nejen o tom, proč jí nikdy nedokázal říci, že ji miluje. Vezme si s sebou jako podporu Batemana, který mu právě přinesl novou dávku drogy. Popíjejí, šňupají kokain a vedou nekonečné hovory o lásce, citové bolesti, hledání smyslu života i boha, ale většinou o sexu. Když dorazí London, sedí Syd dál v koupelně a povídá, takže ho nakonec Bateman musí téměř donutit, aby za ní šel. Po zpočátku rozpačitém setkání se Syd a London rozhodnou odejít, aby si promluvili v soukromí. Což bude mnohem obtížnější a divočejší, než by se mohlo zdát. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

ethos 

všechny recenze uživatele

Ked nieco neznasam tak je to film co je plny tychto pseudo itelektualnych shitov ako london. Vkuse len trepali mimochodom jedna vacsia blbost jak druha a cela poita tych reci bola ze tam behela Jessica Biel takmer vyzlecena. Takze pokial vam staci pohlad na polonahu krasku tak pri tomto filme si pridete na svoje. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ty dvě slova (v angličtině tři). Muži to chtějí vědět, ženy slyšet.. Šňupe se koks ze zaskleného Van Gogha, který je, stejně jako diskuze postav o jsoucnu a bohu, jen napodobeninou snažící se o opravdovost. Statham, který snad po tomto pochopil, že mu nejvíc sluší pěšinka po celé hlavě, se mrštným jazykem postaral o to, že zhrzenost a sebelítost jsou nakonec potlačeny nastíněním vztahového problému jiného levelu. Ledy se nikdy nerozhýbají samy, stejně jako další ochlazení nepřijde bezdůvodně.. Jessica Biel je špatná herečka, ale to byla i její postava tady, takže se to tak nějak maže.. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Neznámý režisér Hunter Richards si chtěl patrně hrát na něco, co není a co neumí. Neuchopitelný výsek čehosi, snad zamýšlené jako konverzační drama, jakási pseudoromantická filmová psychoanalýza plná nefunkčního pozérství, při které usnul nejen ordinující psychoanalytik, ale i nejeden divák, významová pole jsou zde až neobvykle povrchní, herci naprosto bez charismatu a výsledkem je hodina a půl silné nudy... U tohoto filmu platí stejně jako u psů, že ten pes, který štěká, nekouše. A London je naprosto bezzubá oslintaná fenka... ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

London opustila Syda. Není se čemu divit, protože Syd je pouze afektovaný zfetovaný hezounek přesvědčený o tom, že spapal veškerou moudrost světa. Taky přitom všechny (hlavně London) neustále uráží a velmi nepříjemným způsobem na ni žárlí. Syd se však půl roku po rozchodu vetře na rozlučkový večírek s London a ona mu (mezi neustálým otravným mluvením šňupající mládeže) dá (proooč?) druhou šanci. Kdyby v této blbosti nehrál impotentní Jason Staham (používající evidentně účinný prostředek pro růst vlasů), tak bych to ani nedokoukal. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Málokdy odolám dílům, ze kterých čiší, jak se autor potřebuje vypsat z osobních citových bankrotů a protože Hunter Richards po své režisérské prvotině už žádný celovečerák nenatočil, vnímám to tak, že se dílo podařilo a je mu líp. Pravdy je tu schovaná slušná hromádka, ať už v neschopnosti ukrotit vlastní temperament a nejistotu při hádce s milovanou osobou, tak věkem se měnící pohled na vztahy a city. To, že ze sebe příslušná moudra sypou Chris Evans a Jason Statham, pak pomůže v každé situaci, ale chybí tomu větší usedlost a uvěřitelnost. Umístěni většiny scénáře do patra pěkného bytu je originální, ale nevyužité a hlavně nedokážu pochopit, proč do sebe musí hlavní postavy natáhnout tolik kokainu, že by jim praskla nejen hlava, ale snad úplně všechno. Přesto mi je London (vyjma samotné London) vlastně hrozně sympatický tou nezastavitelnou silou Sydova odhodlání i nemožností předvídat, na jakou náladovou notu bude chtít příští scéna zahrát. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • O hudbu k filmu sa kompletne postarala americká elektronická skupina The Crystal Method. Celkovo zaznie 14 ich skladieb. (Arsenal83)
  • Dane Cook, ktorý hrá Georga, v skutočnosti vo filme používa niektoré repliky z jeho stand up vystúpení. (Arsenal83)

Reklama

Reklama