Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mejdan se v tomto ostrém dramatu stává metaforou promarněných životů hrstky mladých hipsterů. Povaleč Syd se ani po několika měsících nedokázal vyrovnat s tím, že ho opustila přítelkyně London. Když se jednou probere k vědomí během nekonečného maratónu večírků, kamarádka mu řekne, že se London chystá odstěhovat do Los Angeles s novým přítelem. Ačkoli ho nikdo nepozval, rozhodne se Syd vyrazit na velký rozlučkový mejdan a promluvit si s ní dřív, než mu navždy zmizí z očí. A nejen o tom, proč jí nikdy nedokázal říci, že ji miluje. Vezme si s sebou jako podporu Batemana, který mu právě přinesl novou dávku drogy. Popíjejí, šňupají kokain a vedou nekonečné hovory o lásce, citové bolesti, hledání smyslu života i boha, ale většinou o sexu. Když dorazí London, sedí Syd dál v koupelně a povídá, takže ho nakonec Bateman musí téměř donutit, aby za ní šel. Po zpočátku rozpačitém setkání se Syd a London rozhodnou odejít, aby si promluvili v soukromí. Což bude mnohem obtížnější a divočejší, než by se mohlo zdát. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Slečna London je vlastně docela ulítlá ťapina. Ulítlost ale hodně solidním způsobem vyrovnává Jason Statham se svým příčeskem, u kterého jsem se od začátku do konce filmu domníval, že se jedná o paruku. Jako jednohubka je ale London slušným zážitkem. Vracet se k němu ale nicméně už nebudu. Snad jenom, abych ostatním fanouškům Stathama dokázal, že ne vždy byl ve filmu bez vlasů... ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Milujem tieto "hlbokomyseľné" hlášky a rozjímanie nad zmyslom vesmíru hlavných postáv pri rozpálenom jointe, potiažne lajne koksu. Väčšinou potom z ľudí vychádzajú "veľké pravdy", nad ktorými sa divák vynikajúco zabaví. Tu sa to navyše celé dialo na luxusnom hajzli o veľkosti mojej obývačky, takže celá tá nespokojnosť so samým sebou a životná znudenosť každej z postáv vyznievala ešte absurdnejšie. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Seš kráva. Kdybys byla kamarádka, tak bys mi lhala." Asi to byla slušná párty, ale já jsem ji skoro celou strávil v koupelně a sledoval jsem zfetované krásky, jak si pudrují nos kokainem. Na můj vkus se přitom moc řvalo a řešily se hrozné hovadiny, ale Batemanova přednáška o sexuálních úchylkách mi přinesla hodně poučení do života. Takže koprofilie nebude, ani kdyby o to London, Rebecca, Mallory nebo Maya na kolenou škemraly. O všem ostatním se můžeme pobavit. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Tak to dopadá, když si netalentovaný, začínající tvůrce usmyslí, že natočí konverzační love story, zabalenou do cool hávu a narvanou až po okraj rádoby životními moudry a filozofickými žvásty,pronášený naspeedovanými individui, na téma složitý partnerský život, bůh a podstata vlastní existence. To tedy pěkně děkuji, ale to asi né. Všechny ty zde mladé, sympatické a krásné postavičky jsou tak života protřelé a znalé, až se mi chtělo zvracet. Hodina a půl naprosto bezduchého, bezmyšlenkovitého žvatlání, které stejně nikoho a nic nikam neposune, zcela bez zápletky, bez atmosféry, bez vývoje, kdo nešňupe, není in, nevím, mě to přišlo prostě celé vážně jen jako nějaké pseudointelektuální divadlo pro prostoduché hlavy. Jelikož se tam tedy nic moc nedělo, schytal to tak i spád filmu, o zápletce nemá cenu diskutovat, kde nic není, ani smrt nebere, herecky tu pak jednoznačně dominuje srandovně vlasatý Jason Statham, jenž zde tedy možná i dost přehrává, ale jeho charisma a sympatičnost jsou opravdu živelné a zábavné, zbytek osazenstva mi ale přišel dost nevýrazný, emočně je film pak naprosto nepřesvědčivý, takže můj dojem z London je vážně velmi slabý, vůbec žádným způsobem mě to nezaujalo a neoslovilo, zkrátka spousta keců o hovně kvalitní podívanou nezajistí. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Ne, není to Historka z podsvětí, ale je to svým dialogem celkem podobné. CITÁT - Ještě se vídáš s London?......... To jen pro začátek, aby bylo jasno, že London je sice město, ale tady je to dívka. Jason Statham, sex, drogy, a Rock"n"Roll. Jo a taky smysluplné dialogy. CITÁT - Ono to je o slovech!!!......... Víte co to je koprofílie a infaltalismus? Tak opatrně s jídlem a pitím okolo 29 minuty. CITÁT - Přibarvená romantická verze......... Sid (Chris Evans) je idiot, Bateman (Jason Statham) je mecenáš a není dealer a London (Jessica Biel) je mrcha a nebo možná chuděrka - to je na vás. CITÁT - Není důvod se rozčilovat........ Konec je zvláštní a vlastně mě nepřekvapil. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • Dane Cook, ktorý hrá Georga, v skutočnosti vo filme používa niektoré repliky z jeho stand up vystúpení. (Arsenal83)
  • O hudbu k filmu sa kompletne postarala americká elektronická skupina The Crystal Method. Celkovo zaznie 14 ich skladieb. (Arsenal83)

Reklama

Reklama