Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mejdan se v tomto ostrém dramatu stává metaforou promarněných životů hrstky mladých hipsterů. Povaleč Syd se ani po několika měsících nedokázal vyrovnat s tím, že ho opustila přítelkyně London. Když se jednou probere k vědomí během nekonečného maratónu večírků, kamarádka mu řekne, že se London chystá odstěhovat do Los Angeles s novým přítelem. Ačkoli ho nikdo nepozval, rozhodne se Syd vyrazit na velký rozlučkový mejdan a promluvit si s ní dřív, než mu navždy zmizí z očí. A nejen o tom, proč jí nikdy nedokázal říci, že ji miluje. Vezme si s sebou jako podporu Batemana, který mu právě přinesl novou dávku drogy. Popíjejí, šňupají kokain a vedou nekonečné hovory o lásce, citové bolesti, hledání smyslu života i boha, ale většinou o sexu. Když dorazí London, sedí Syd dál v koupelně a povídá, takže ho nakonec Bateman musí téměř donutit, aby za ní šel. Po zpočátku rozpačitém setkání se Syd a London rozhodnou odejít, aby si promluvili v soukromí. Což bude mnohem obtížnější a divočejší, než by se mohlo zdát. (HBO Europe)

(více)

Diskuze

yobailarine

yobailarine (hodnocení, recenze)

Sexy Chris Ewans a nádherná Jessica Biel! Spousta dialogů, tak pravdivých, tak skutečných, ze života....až z toho mrazí!!!:( Určitě to neusloví každého, ale mě teda hodně, v tomhle filmu jsem se našla!!!

Croma

Croma (hodnocení, recenze)

Tenhle film mi padl do noty, složení Evans-Statham-Biel si parádně rozumělo, chvilkami jsem je tipoval na přátelé i v osobním životě.

KK1980

KK1980 (hodnocení, recenze)

Veľa ludí veľa názorou, mne sa ten film nepáčil, myslím si že veľa rozprávania a fetovania niekedy nie je vždy to najlepšie, obsadenie bolo dobré.Žial tak roskúskovaný film ja nemusím. Žiaľ neviem v čom ten film bol dramatický, možno čo ukázal tak najviac- to je americký stýl života.

JamesK

JamesK (hodnocení, recenze)

Zprvu jsem vůbec nevědel co mám od takového filmu čekat. Občas jsem se i při jeho sledováni maličko nudil, ale nakonec z celkového dojmu musím usoudit, že to docela šlo. Takový film ze života s jednoduchým scénářem, založen především na hereckých výkonech.

vratu

vratu (hodnocení, recenze)

Ale jo, nebylo to špatné :) nakonec jsem z tohoto filmu měl dobrý pocit. Kazí ho něky špatné počeštění a někdy zvláštní herecké výkony :-/ Ale konec taková romantika... :) parádička :D

otis

otis (hodnocení, recenze)

Paráda, po dlouhé době konečně film, který mě zaujal. Celkem se mi líbil Jason Statham. Je to příjemná změna oproti Kurýrovi :)

oli.G

oli.G (hodnocení, recenze)

Jason Statham, Jessica Biel a The Crystal Method v jednom filme? A must-see! ;)

Reklama

Reklama