Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Mejdan se v tomto ostrém dramatu stává metaforou promarněných životů hrstky mladých hipsterů. Povaleč Syd se ani po několika měsících nedokázal vyrovnat s tím, že ho opustila přítelkyně London. Když se jednou probere k vědomí během nekonečného maratónu večírků, kamarádka mu řekne, že se London chystá odstěhovat do Los Angeles s novým přítelem. Ačkoli ho nikdo nepozval, rozhodne se Syd vyrazit na velký rozlučkový mejdan a promluvit si s ní dřív, než mu navždy zmizí z očí. A nejen o tom, proč jí nikdy nedokázal říci, že ji miluje. Vezme si s sebou jako podporu Batemana, který mu právě přinesl novou dávku drogy. Popíjejí, šňupají kokain a vedou nekonečné hovory o lásce, citové bolesti, hledání smyslu života i boha, ale většinou o sexu. Když dorazí London, sedí Syd dál v koupelně a povídá, takže ho nakonec Bateman musí téměř donutit, aby za ní šel. Po zpočátku rozpačitém setkání se Syd a London rozhodnou odejít, aby si promluvili v soukromí. Což bude mnohem obtížnější a divočejší, než by se mohlo zdát. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (169)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Suprové herecké obsadenie, no v narkotickej klíme psychicky nevyrovnaných jedincov mi filozofické reči vôbec nepasovali, hlavne keď padajú niekde na hajzli. Film o ľuďoch odtrhnutých od reality, také sa ale točia vo veľkom, pretože naozaj tie filmy ponúkajú život postáv, ktorý sa stane tak jednému zo 100 000 divákov. Šňupácke intelektuality pre emocionálne disbalansovaných a na Evansa sa fakt až pozerať nedalo, ako to nedával. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Že Evans zvládá vážné role, mě přesvědčil již ve Velkém daru, že Biel dává vážné role jsem nikdy nepochyboval. Jen ten filosofující Statham s vlasy mi prostě nesedí. Vypadá a působí fakt divně. Takový divadelní, tedy ukecaný, příběh o jednom hrozném debilovi. je to vlastně jen série rozhovorů různých postav, ale místy docela zajímavých rozhovorů. Tenhle film vám ukáže dvě věci: 1) Odůvodnění, proč lidi berou drogy - protože melou hrozné kraviny a jsou idioti, přesně jako hlavní hrdina Syd a 2) Božské nohy Jessicy Biel. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

No docela příjemný filmeček. Evans je ve filmu prakticky nepřetržitě a hraje překvapivě dost dobře. Stejně jako Statham, který má nezvyklé háro a také pro něj nezvyklou roli. Vypořádal se s tím ale se ctí a je radost se na něho koukat. No a na Jessicu Biel se dobře kouká i normálně, zvláště když i ona předvedla docela příjemný výkon. Celý film plyne docela svižně a dialogy pěkně plynou a jsou dobře napsané. Stopáž to má také krátkou, takže když už si řikáte, že by jste se mohli začít nudit, tak to skončí (bohudíky). Film už totiž ke konce trochu ztrácí tempo a být jenom o trochu delší, tak bych musel své hodnocení snížit. London je velice pohodový filmeček ovšem jenom na jedno zkouknutí, protože po druhé už by to tak zabavit nemuselo. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu mě spíš než název, který také dokáže přitáhnout pozornost diváka zaujalo obsazení. Chris Evans v jedné ze svých velice náročných rolí a Jessica Biel jako povrchní holka s přezdívkou London. Mám ráda prolínání přítomnosti s minulostí a pozvolné osvětlování příběhu a osudů postav. Syd, který se stal troskou poté co ho opustila krásná London se dostává na rozlučkovou párty již jmenované slečny a tam uvažuje nad tím co se životem přitom fetuje a pije alkohol s chlápkem, kterého ani nezná a skrývá svou bolest za závislost a clonu nevzhledného pobudy. Oceňuji propracovanost postav ale někdy je to na diváka příliš. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ty dvě slova (v angličtině tři). Muži to chtějí vědět, ženy slyšet.. Šňupe se koks ze zaskleného Van Gogha, který je, stejně jako diskuze postav o jsoucnu a bohu, jen napodobeninou snažící se o opravdovost. Statham, který snad po tomto pochopil, že mu nejvíc sluší pěšinka po celé hlavě, se mrštným jazykem postaral o to, že zhrzenost a sebelítost jsou nakonec potlačeny nastíněním vztahového problému jiného levelu. Ledy se nikdy nerozhýbají samy, stejně jako další ochlazení nepřijde bezdůvodně.. Jessica Biel je špatná herečka, ale to byla i její postava tady, takže se to tak nějak maže.. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (5)

  • O hudbu k filmu sa kompletne postarala americká elektronická skupina The Crystal Method. Celkovo zaznie 14 ich skladieb. (Arsenal83)
  • Dane Cook, ktorý hrá Georga, v skutočnosti vo filme používa niektoré repliky z jeho stand up vystúpení. (Arsenal83)
  • Celé natáčení probíhalo v New Yorku. (Terva)

Reklama

Reklama