Plakáty
Po autonehodě zůstanou Emily, její přítel Bobby a jejich kamarádi Clare a Jude zraněni na osamělé lousianské silnici. Když pro ně dorazí sanitka, doveze je do záhadné nemocnice, kde není skoro žádný personál a je tam mnoho prázdných pater… ale to je pouze začátek. Personál provádí na bezmocných pacientech nelidské experimenty pod vedením Dr. Benwaye, který je potomkem neblaze proslulé rodiny, která páchala zvěrstva v 19. století. (Negatif) -
Skupina přátel se po autohavárii dostane do nepoužívané nemocnice, kde řádí šílený doktor a jeho personál. Začíná boj o přežiti. (xxvasa) -
Autopsy je příběh o skupince známých, kteří se baví na punkovém mejdanu. Náhle je jeden z nich zasažen lahví do hlavy. Jeho dívka se rozhodne zavolat záchranku. Než to ale udělá, z ničeho nic se u domu objeví stará sanitka z padesátých let a dva podivní sanitáři kluka odvážejí. Přátelé hledají svého raněného kolegu a narazí na stopy v děsivě vypadající nemocnici. (LIVINGDEAD)
J*A*S*M
Něco tak hloupýho už jsem dlouho neviděl. Velikost zdejší demence však takřka vylučuje, že k ní došlo náhodou - něco takového (viz živý chuďas s vnitřnostmi rozvěšenými po místnosti) prostě jen tak vzniknout nemůže. Blbost, ale bavil jsem se.(23.3.2009)
LIVINGDEAD
Paráda - po těch sračkách co jsem viděl o víkendu, konečně nějaký pořádný film. I když se mi trošku v úvodu naježili vlasy a já se lekl, že to bude opět nějaký amatérský film. Ale pak to začalo, zajímavé prostředí, skvělé vraždy....... takže já jsem byl spokojen :-)(22.3.2009)
Pumiiix
Bez očekávání sledovaný horor, který překvapil svou brutalitou a zábavnosti. Herecké výkony mě až na „pokerovaného“ sluchu doktora nevadily. Ovšem horor je dějově slabší a dosti stupidní, ale viděl jsem z After Dark Horrorfestu o hodně horší kousky. 7/10*(24.3.2009)
Ingrid
Potěšilo, nejdřív Tajemství loňského léta, něco z Hostelu, připomnělo na chvilku i Nevěstu Re-animátora a možná i Mrtvou jámu, sice logika jde stranou, ale důležité je, že jinak zábavné a pořádně krvavé. Lekačky fungující i za bílého dne.(26.4.2010)
A_FISH
Jedna rána pěstí celej film neudělá.(12.5.2011)
petero
AFTER DARK HORRORFEST 3 (Dying Breed, Autopsy, The Brøken, Slaughter, Perkins 14, The Butterfly Effect: Revelations, From Within, Voices / Someone Behind You) Tak takýto horor sa len tak nevidí! Tvorcovia každú chvíľu prekračujú hranice logiky až to všetko pôsobí ako fantasy horor zo série Hellraiser. Za všetko scéna žijúceho pacienta s rozrezaným hrudným košom a jeho vnútornosťami rozvešanými pod stropom miestnosti. Že sa tvorcovia neboja ukázať niečo drsnejšie je zrejmé zo scény s hasiacim prístrojom a la IRREVERSIBLE (kto videl, tak vie čo mám na mysli) ale jednoznačne najlepšia je scéna s policajtom, tie pohľady nemajú chybu. Napriek WTF momentom (pripravte sa na vypadávajúce vnútornosti z chodiaceho pacienta alebo zdravotnú prehliadku pacienta bez mozgu) AUTOPSY ubieha veľmi svižne, rovnako atmosféra nemocnice so šialeným personálom pod vedením Roberta Patricka je výborná a našťastie to nevyzerá ako amatérsky počin. Zabavte sa ;-).(30.3.2009)
Ruut
Krásně morbidní. ... buch ho sekerou do mozku :-D(6.2.2010)
Webb
odpad!Tohle tvůrci nemůžou myslet vážně. Zase další absurdní sračka. Je pravda, že jsem nejdříve přemýšlel o jedné hvězdě, ale scéna s vyvěšenými orgány u lůžka je už prostě moc silné kafe, které se mi bohužel nedaří dopít. 15%(18.10.2009)
jonyyy
Podle mě je nemocniční prostředí dost dobrý materiál, jehož potenciál jsem ale ještě neviděl plně využitý. Ani tady. 63%(18.6.2011)
heyda
Konečně jsem narazil na dobrou oddechovou naháněčku, která se neodehrává někde v domě či lese, ale v potemnělé nemocnici. Líbil se mi výběr herců, líbila se mi pointa a líbilo se mi jak to hezky odsejpá. Žádný zbytečný kecy, žádný hluchý místa. Prostě svižná krvavá zábava, kterou kazí jenom to nesmyslné chování postav a samozřejmě asi milion chyb a kravin. Ten závěrečný záběr na vnitřnosti byl opravdu mňamkózní (tento výraz pochází od uživatele Hrabo, snad mi promine :-D). 60%(27.7.2011)
Bloody13
Líbilo se mi, že film na nic nečeká. Do deseti minut nás představí s hrdiny a přesune nás do tajemné nemocnice, kde ihned začne krvavá zábava. Je to docela masakrózní jízda, obzvláště když na vás vypadne tuna vnitřností. Rozřezaná těla, rozdrcené lebky na kaši, to vše tady najdete. Bohužel mi zde chyběla ta správná atmosféra, která by podrthla ponuré nemocniční prostředí. Na tom Autopsy dost ztrácí, ale jinak se jedná o docela příjemnou řezničinu :)(21.4.2010)
Pilda17
Až na pár trapných momentů a nelogičností dobrá podívaná. Dobrý je za tři, tak že průměrná hororová vyvražďovačka z neklidňujícího prostředí staré nemocnice. Závěr byl zajímavý, ale celkově mi dost věcí vadilo včetně hereckých výkonů... 5/10 = 50%(7.11.2011)
Nick Tow
Autopsy je formálnou i obsahovou poctou eighteesáckym béčkam, v ktorých sa po ponurých, zelenkavým svetlom osvietených nemocničných chodbách (Dead Pit) preháňajú šialenci v bielych plášťoch (Re-Animátor), s Hipokratovou prísahou strčenou hlboko v zadku. V tomto smere Autopsy zároveň reflektuje - bez akéhokoľvek zámeru, pochopiteľne - stav súčasného zdravotníctva v postkomunistických krajinách:-) Vyčítať tomuto filmu absenciu inteligencie je ako hľadať chyby krásy na pleti Freddyho Kruegera. Neočakávajme od jaterníc či "vepřa, knedla, zela" sofistikované chute. P.S. Keby na mňa Jessica Lowndes aspoň raz koketne žmurkla z obrazovky, idem aj na štyri hviezdičky.(30.3.2009)
Hrabka
To byl zase jednou pořádnej masakr. Už si ani nepamatuju, kdy jsem naposled musel sundávat sluchátka a jen křečovitě napolo sledovat, co se ve filmu děje. Některé momenty jsou hodně mňamkózní. K záporům podobných filmů patří již tradičně chování postav, které bylo občas dost mimo mísu a samotný příběh taky nebyl právě nejoriginálnější. Musím ovšem říci, že ačkoli je závěrečné vysvětlení předchozího jednání záporáků dosti nereálné, tak působí vskutku "monunentálně". Dobrá atmosféra je chvílemi taky cítit, lekačky byly povedené a hlavně některé ty scény dokázaly slušně znechutit. 65%(4.6.2011)
Dubro
Hoci naivita účastníkov konania dosahuje priam obludné rozmery a amatérske herecké výkony zo strany obetí hádam ešte obludnejšie, je potreba konštatovať, že násilia, nechutností a dobrých trikov si krvilačný divák užije nadmieru. 60% pohoda.(9.5.2010)
Ten Druhy
Jessica Lowndes v hlavnej roli tu behá s prevŕtanou lebkou a ogrcaným dekoltom a Autopsy vyznieva ako nekonečný sled citácií zo známych "osemdesiatkových" krvákov. Adam Gierasch čerpá inšpiráciu od Rosso Sangue cez Re-Animátora až k Mŕtvej jame... Moje hodnotenie bolo spočiatku na nule, ale postupne som predsa zmenil názor, nielen pretože film dokázal pritlačiť na pílu, ale najmä kvôli istému výtvarnému cíteniu, ktorými tie bizarné a krvavé obrazy disponovali.(5.1.2012)
kingik
Horor pro otrlé diváky. Pětice přátel (Schneiderová, Lowndesová, Kohn,Golubovich, McCall) má po probdělé noci autonehodu a je odvezena sanitkou na soukromou kliniku. Tady ovšem ordinuje šílený doktor Benway (Robert Patrick) a jeho nemocniční personál sestavený z řad bývalých trestanců. Mudr. Benway má svoje metody jak pacienty léčit a hlavně jim moc rád odebírá orgány pro svou umírající manželku. Zkušenému hororovému divákovi je hned jasné, že jakmile spatří budovu nemocnice musí počítat s tím, že kdo jednou vstoupí za její zdi už se odtud živý nedostane a tentokrát si přijde na své. Dočká se řady nechutností, zvrácených operací, hektolitrů krve, úchylného doktora Roberta Patricka, zběsilého nahánění v nekonečných chodbách nemocnice, sexy herečky a také zpěvačky Jessicy Lowndes (klon Megan Fox) a přemýšlet u toho vůbec nemusí, protože tady se doporučuje vypnout mozek a hororově se naladit. Otrlý hororový diváku máš co si chtěl.(2.10.2010)
sochoking
odpad!Neviem, či je nejaké kritérium hodnotenia hororu, ale v prípade, že je, ja ho obchádzam 30 km oblúkom.(25.3.2009)
kosta73
No teda...! Něco tak povedeného jsem v rámci AFTER DARK HORRORFEST nečekal. AUTOPSY ( jak už napsal kolega Nick Tow ) je okatá pocta starým béčkům v moderním slušivém kabátku okořeněná notnou dávkou gore, které jakoby vypadlo z obalů alb raných Cannibal Corpse. S originalitou toto dílko nemá sice nic společného, ale to je mi úplně jedno. Má to spád a šmrnc, navýsost zajímavý výběr herců vše jen podtrhuje. Ještě teď, s odstupem zhruba tří hodin nemám důvod měnit názor...velmi nečekané a velmi milé překvapení.(6.7.2009)
Karamanlis
Prvý film z After Dark Horrorfestu III, čo som videl, bol pre mňa sklamaním. Autopsy je poloamatérskym, 5x vylúhovaným čajovým odvarom hororov, odohrávajúcich sa v prostredí nemocnice či podobného liečebného zariadenia, so zarážajúco zlým scenárom a nemastnými hereckými výkonomi... výnimkou je Robert Patrick, ten je ako zvrátený Dr. Benway celkom OK.(27.5.2010)
Podobné
- Nakažení smrtí (video film) (2008)