Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yvan je sportovní redaktor v jedné kabelové televizi, jeho manželka Charlotte je známá francouzská herečka. Yvan se jen těžko vyrovnává s popularitou své ženy, kterou poznávají lidé na ulici, v restauraci, policejní hlídka ihned zapomene na přestupek, majitel plně obsazené restaurace po ni vždy najde volný stůl. Ale to by Yvanovi tolik nevadilo, jako to, že její na první pohled "uvolněná" profese, přece musí vnést jistý "chaos" i do soukromého života! Dotazy přátel a známých navíc neustále podporují jeho bujnou fantazii, co by žárlivého manžela. Jak je to s milostnými scénami a svlékáním před kamerou? A jak je to se vztahem k filmovému partnerovi? Lehkou komedii natočil a napsal Yvan Attal a sám si v ní zahrál hlavní roli. Partnerkou mu je, ve Francii velmi populární, Charlotte Gainsbourgová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (7)

Skip 

všechny recenze uživatele

Takový jednoduchý, spíš průměrný film s pár dobrými momenty...ale zaboha si už nevzpomenu, které to byly. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Slušná romantická komedie o žárlivosti a ustalování jednoho vztahu. Dost nápadů, plynulé tempo bez značných výkyvů a zajímavý francouzský pohled na konfrontaci - Paříž x Londýn, což je propojeno motivem cesty rychlovlakem z jednoho velkoměsta do druhého. Ústřední pár Charlotte Gainsbourg a Yvan Attal je sympatický, ale šlo by na něm ještě zapracovat, především Attalova žárlivost - ač občas celkem vtipná - působïla trochu samoúčelně. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Naprosto průměrná komedie, která neurazí, ale jejíž scénář značně pokulhává. Mezi Gainsbourg a Attalem to šlape, možná se do filmu promítly i jejich osobní zkušenosti. Škoda, že Ludivine Sagnier dostala jen takový "štěk". ()

Fingon 

všechny recenze uživatele

Je těžké mít za ženu slavnou herečku, když jste jen sportovní redaktor. A ještě s takovým jménem, které angličané tak rádi komolí. A ještě těžší je mít zvědavé přátele, kteří nasazují brouky do hlavy... Ze začátku trochu nuda, ale během první návštěvy Londýna se to zlepší. Ale nejlepší je, když herečka něco plácne a režisér se jí snaží vyhovět. Když pak přijde někdo z venku a tohle vidí... ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama