Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Bynk

Bynk (hodnocení, recenze)

Prečo tuto hru vlastne film komentujú ludia čo ju v živote nehrali? Hral som všetky Final Fantasy, tak snád viem posúdiť čo ako prečo je tak ako je. Pletiem sa snád do komentovania ragby zápasov alebo basebalu ked o nom viem govno? :-) 

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Longin

To mi pripomína, že bude remake pôvodnej FF, ktorý bude hrateľný v našej dobe. Snáď tam bude veľa fantastických cutsceen ako v XIII. Prolbém s týmto filmom je, že sa snažili zavďačiť fandom až tak, že tu natrepali všetko možné (i dokonca museli dať aspoň plyšového moga aby nevysilovali), a hlavne všetky postavy (ok, Shinra je frajer, ten mi nevadil). Mohli nechať Tifu, Clouda, Vincenta. Zbytočne aj tú chorobu tam dali. Inak neviem, či si videl predĺženú alebo len základnú, ale jednoznačne by som zakázal distribúciu kratšej verzii, pretože 126 min. bolo len tak tak a k tomu aj krajšia grafika (dlhé vlasy ale stále sú tak kadej). A trochu hlúpostičiek typu plačúci záporá, ale Japonci...Západ na CGI film si netrúfa ani náhodou, viď. Blizzard, pritom by západniari scenáristicky mali gigantický potenciál, ak by sa nebáli. 

Longin

Longin (hodnocení, recenze)

je to ten typ megalomanství, který nemám rád, ale proti gustu...

Když někoho baví koukat na partu metrosexuálů (a to kolem roku 2000 jsme při paření na PS netušili, že pro to někdo někdy vymyslí název), jak tam s předimenzovanými meči a zbrojí poskakují (lítají) ve vzduchu a řežou se, tak prosím.

Ten svět nemá pevné mantinely a snaží se to zakrýt  monumentálností. Mě přijde přeplácaný a vevnitř prázdný. Podobný názor mám i na hru, kde většinu času zabijete repetivními souboji a snažíte se toho bloňdatého bezcharakterního emaře (oh počkat, on byl vlastně velmi komplexní a ještě ke všemu schizofrenik ne? :D) dokopat do konce.

na příspěvěk reagoval Mi Nü-Chai, Echelon1

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Longin

Len pre intošov? Nejako nechápem, prečo? Skôr mi príde, že je tam zbytočne veľa infantilnosti a to je v každom FF, pritom VII séria aj XIII sú úžasné. 

Longin

Longin (hodnocení, recenze)

Tenhle film je neskutečná ptákovina pro intoše.

Mimochodem...hru jsem hrál a dohrál (6 let zpátky). Taky přeceňovaná herní záležitost a to můžu s hrdostí říct, že jsem hrál ze staré RPG školy všechno, co stálo za řeč

na příspěvěk reagoval Echelon1, Mi Nü-Chai

hickok

hickok (hodnocení, recenze)

Že zrovna ČT2 to bude vysílat v anglickém znění bych nečekal:(

ElStupido

ElStupido (hodnocení, recenze)

あなたはそれがあなたが時々、あなただけ離れて実 行 する必要があると感じている、あなたの一日を太 陽の 光をしない上に明るくないと感じることができ ます か?

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Complete verze je luxus, co si budeme povídat - obzvláště obdivuji vylepší závěrečného fightu Clouda se Sephirothem, hlavně jak Sephirotovi "zvoní" meč Masamune, když s ním máchá... !

ChrisDash

ChrisDash (hodnocení, recenze)

Advent Childern jsem viděl cca tři roky zpět. Moc jsem to nepobíral ale opravdu se mi to líbilo. Hry FF jsem předtím nehrál a moc o nich nevěděl (konzoli jsem nikdy neměl), jen to, že jsou mezi hrami fenomén. Po zhlédnutí filmu jsem zkoušel sehnat hru na PC verzi. To se mi povedlo a (i přesto, že už tenkrát byla 11 let stará) jsem jí docela rychle propadl. Hratelnost skvělá, příběh strhující (jeden z nejlepších, co jsem kdy viděl/hrál/četl). Pak jsem se podíval na Advent Children znovu a všechno do sebe krásně zapadalo. Graficky až moc dokonalé (na lidech žádné vady, chyby, šrámy ze soubojů, špína), ale jinak nádherné zakončení (?) tohoto gigantického příběhu. Jen jsem si říkal, že tomu opravdu něco chybí a je to trochu složitější. Pár měsíců nato ale vyšla upravená verze "Advent Children Complete". Prakticky všechny maličké nedostatky byly odstraněny, je to srozumitelnější, grafika je ještě krásnější a hrdinové občas i "špinaví". Určitě doporučuji každému jak hru tak film (raději "Complete" verzi). *****

kramal

kramal (hodnocení, recenze)

Moc krásný film zprvu sem si myslel že to nebude nic moc ale ten film nmě překvapil byla tam akce, dobrodružství i emoce mě se tento film velice líbil a jestli máte někdo typ na nějakej do brej film tak mi napište na e-mail: k.r.a.m.a.l@seznam.cz

nevergiveup

nevergiveup (hodnocení, recenze)

Final Fantasy jsem nikdy nehral(i kdyz nepochybuji o tom,ze to je zdarila serii her)takze jsem ten pribeh chapal jen zhruba. Je to film,ktery je u me jako sablonou pro filmy s 3 hvezdami.Na relaxaci a uvolneni dobry,pokud chce te videt temer spickovou praci japonskych tvurcu anime,dobry,ale chcete-li fil,ktery vas dojme,ktery vam da neco do zivota a neco ve vas necha tk to ff urcite neni.Ale i tak-nenudil jsem se:)

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Naprosto luxusní anime, asi to nej co sem kdy viděl a to mi učarovalo i prvně, když sem FF VII vůbec nezal!

divi7

divi7 (hodnocení, recenze)

Jako opravdový skalní fanda a hráč série Final Fantasy musím poděkovat Tetsuya Nomurovi, Takeshimu Nozueovi a samozřejmě Square Enixu. Tenhle snímek je modlou pro všechny , kteří kdy s velkým nadšením a vervou opakovaně zavítali ,nebo zavítají do světa Final Fantasy. O hře psát nebudu,jelikož by to bylo na dlouhé vyprávění a tahle stránka se věnuje filmu, i když v případě tohoto snímku je škoda neříct si něco o samotné hře.Ať už filmový laik,nebo znalý kritik viděl tento film, bez hraní herní předlohy nemá šanci jej pochopit. Gigantický svět fenoménu Final Fantasy se začal pořádně rodit od revolučního VII dílu.Příběh vždy předčil samotnou hru.Každému dílu FF bylo doposud přiděleno hodnocení 10 z 10.Pokud jste milovníky fantasy RPG Adventur.Tenhle klenot nesmí doma chybět. Film se odehrává dva roky po poražení obávaného záporáka Sephirota. Nemoc zvaná Geostigma se šíří rychle a jediný kdo může zastavit nástupce Sephirota není nikdo jiný,než hrdina Claude.Ačkoliv se příběh točí hlavně kolem Sephirotova nástupce a náš hrdina je někde v pozadí,ke konci filmu si ho užijeme až moc.Finální souboj je dokonalý stejně jako originální soundtrack. FFVII není pokračováním esence života.Je to přímé navázání na legendu.Proto se na začátku filmu objeví vzkaz všem fandům : "Vítejte zpět" V kostce: neznalci herní předlohy film nepochopí pro ty je tu Esence života , ale hráči série FF si Advent children zamilují.

Noctis

Noctis (hodnocení, recenze)

Complete verze se neobjevila dřív , protože scény které v ní jsou tehdy vůbec neexistovaly. O complete verzi se začalo uvažovat až s příchodem PS3 a negativnímu ohlasu nejasnosti příběhu.

Medard

Medard (hodnocení, recenze)

Už původní verze se mi jako fanouškovi hry velice líbila. Na druhou stranu pro mě bylo snadné pochopit že se v tom nezasvěcený člověk musí zákonitě ztratit, docela nechápu proč se věci z complete verze neobjevily už při původním vydání. Přijde mi to příběhově pestřejší .)

mandelbrot

mandelbrot (hodnocení, recenze)

Complete verze je určitě lepší než ta původní, spousta scén a dialogů byla mírně pozměněna a přibylo hodně scén doplňujících příběh, naproti tomu akce přibylo celkem málo. Skoro bych řekl, že teď už se dá mluvit o filmu a ne jen o sledu akčních scén. Narozdíl od nesmyslů typu GitS 2.0 tohle rozhodně schvaluji.

Gertrudo

Gertrudo (hodnocení, recenze)

Final Fantasy VII Advent Children Complete 2009, dlzku to ma 2:06, ten rok vydania je asi len rok vydania tejto verzie. Cez vikend sa to chystam pozriet, tak ci nahodou to uz niekto nevidel.

hoid

hoid (hodnocení, recenze)

Nadherna grafika, nadherna hudba.. Pribeh ma zaujal tiez.. 4 hviezdicky zasluzene

mandes

mandes (hodnocení, recenze)

Ja som hru nehrál a aj tak som dal 5. čisto za audiovizuálnú stránku .

Quendi

Quendi (hodnocení, recenze)

Dobrá, úvodní titulek jsem brala jako věnování, ne jako upozornění. V tom bude moje chyba.

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Quendi, mýlíš se. Hned úvodní titulek zní : To those who loved this world and knew friendly company therein: This Reunion is for you. Máš ale pravdu v tom, že tam zákaz není. ;-)

Quendi

Quendi (hodnocení, recenze)

Idaho: Já jsem to pochopila a myslím, že jsem to JASNĚ a SROZUMITELNĚ vyjádřila ve svém příspěvku. V úvodním titulku se nepsalo, že film je pro hráče a ti, co hru nehráli se nemají dívat dál(což je možná zase problém tvůrců). A myslím, že bys ses měl uklidnit a neříkat mi, na co mám právo.

Idaho

Idaho (hodnocení, recenze)

Quendi, tento film JE určen POUZE pro hráče hry. Už jen úvodní titulek tomu napovídá. To, žes to nepochopila, je tvůj problém, nemáš žádný právo na tom zakládat své hodnocení.

Quendi

Quendi (hodnocení, recenze)

Tak nevím, jestli je dobrý nápad stavět celý film na tom, co se stalo ve hře a sázet na to, že to všichni hráli. Já jsem tedy vůbec nepochopila, o čem to bylo. Jasně jsem viděla, že tam jsou tuny, hromady odkazů na hru a náznaky a narážky, ale jako nehráči mi to prostě bylo na nic. Akční scény by snesly každá tak půl sekundy navíc od střihače, protože to byla taky docela změť(ale zajímavá, jen děsně nepřehledná). Postavy a jejich motivace mi také unikly, stejně jako nepochopitelné dialogy. Hele...tohle je prostě o jednom. Kdo to nehrál, tak je v hajzlu. Chápu to tak, že vysoké hodnocení tady pochází od lidí, co hru hráli a tím pádem to celé pochopili. Jestli si někdy taky zahraju, tak se k tomuhle filmu vrátím.

skocan

skocan (hodnocení, recenze)

neni tam pet jenom proto,ze sem to nehral,takze sem nepobiral vocogou jako.

Zombi

Zombi (hodnocení, recenze)

Viděl jsem jen Esenci života, hry jsem nehrál, takže jsem příběh úplně nepobral, ale jinak je to nadupanej filmeček :) Možná trošku škoda využití dalších postav, zřejmě všem zasvěceným známých, až v závěrečné bitce, vlastně předzávěrečné.

Medard

Medard (hodnocení, recenze)

S tímhle filmem jsem měl trochu problém. Přes všechny efektní akční scény, honičky a flashbacky jsem tak nějak nepostřehl o čem to vlastně celé bylo a myslím si že je škoda že AC nevyužil naplno potenciál který jako pokračování FF VII měl. Možná to chtělo k té vší parádě přibalit i "srozumitelnější příběh" jaký měla Esence Života.

Ragimiri

Ragimiri (hodnocení, recenze)

Japonské filmy mě nikdy moc nelákaly (ačkoliv  Princezna Mononoke se mi velmi líbila). Tento film jsem viděl skoro náhodou a musím říct, že bomba. :) Patří k mým oblíbeným.

Revolver

Revolver (hodnocení, recenze)

Ja taky na hrách FF ulítávám, doufám, že takhle budou vypadat FF na PS3.

kiddo

kiddo (hodnocení, recenze)

Až mi hra prozradí, o co vlastně jde, tak je to jasných 5.

 (hodnocení, recenze)

Kdo kdy Hrál FF7 či FF8 snad naprostá povinnost. "dračí akce" je naprosto fenomenální záběr celého filmu. P.S.: Schválně kdo ví, že FF: advent children je i Hra...

 (hodnocení, recenze)

Nedavno jsem cetl prohlaseni Square a vnem mimo jine zazniva ze prekvapive uspechy filmu Advent children ukazaly jak by mnely vypadat jejich budouci filmy a pry se rozhodne dockame min jeste dvou FF filmu dokonce se mluvi i o Kingdom hearts

 (hodnocení, recenze)

velmi dobry film, efekty,akcia,hudba ....atd. Som fanda hry a tak dufam ze sa sfilmuje aj final fantasy 8, so vsetkym co tam ma byt, presne skopirovanym pribehom...

Reklama

Reklama