Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tanzie a Ava, velmi bohaté sestry, jsou dědičkami rodinného majetku. Jednoho krásného dne se jejich pozlacený svět díky skandálu zhroutí. Jejich bohatství je pryč. Musí se postarat a řešit věci, kterými se nikdy nemusely zabývat! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem si pri prochazeni snimku s Hilary Duff nechaval az temer na konec. Necekal jsem od nej mnoho, myslel sem si ze to bude jen nejaka blbina o dvou namyslechych kozach. Omyl !! Mile prekvapil. Sestry Marchetovi, ktere sestry Duffovi hraji nejsou az tak prastene postavy a film mel celkem dobry spad a netradicni zapletku. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo z toho důvodu,že se odjakživa i ve svém věku se snažím dávat druhou šanci filmům Hilary Duff - jakkoliv vypadají hloupě.Tento film nevypadá a ani extra není zas až tak skvělý jako ty 3/5 ale když to vezmu z čistě pragmatického hlediska,tak musím říct,že mě to občas i pobavilo.Sledování tohoto filmu mi působilo menší bolest, než poslech mistra Bobra(samozřejmě NEDOPATŘENÍM)a nebo třeba umečené Rihanny nebo Beyoncé či Madonny.Tím chci říct,že jakkoliv se tento film hloupě dokáže tvářit tak je tam i jakési to rozumné rozuzlení prekérních situací a pořád tam nějak zasahuje nebo figuruje ten pojem láska,který málokdo kdy poznal(nebo pozná)a taky ta soudržnost rodiny i v té "nejhorší" situaci(protože znám mnohem horší situace než přijít o peníze věřte,že ani toto není extra příjemné).Abych to shrnula - celkem zábavné, občas hloupoučké. ()

Reklama

Pitaya 

všechny recenze uživatele

Od tohoto filmu jsem nic moc nečekala.Tudíž, když jsme si to pustila, byla jsem mile překvapená. Děj svižně ubíhal a já se docela dobře pobavila. Jasně, ten kdo od toho čekal dopodrobna propracovanou detektivku/drama tak ho to samozřejmě zklamalo, ale i tak si myslím, že odpad tomu nepatří. 4 hvězdy a klidně bych si to pustila znova. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já si spíš myslím, že tvůrci chtěli parodovat známou Hilton family, páč tohle jinak nevymyslíš. Dvě zbohatlé pipky s IQ tak max 50, co si myslí, že jim svět leží u prdele, najednou pocítí, co to znamená opravdový život…Hilary si k tomu pozvala svou sestru Haylie Duff, ovšem ani to nepomohlo. Pěkné ksichty a postavičky totiž ještě neudělají ze sračkoidního scénáře aspiranta na Oscara. Náctileté asi budou slintat blahem, ovšem to je tak vše, čeho tento kousek mohl docílit… ()

Syrachta 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězdička snad jen za to, že jsem u filmu neusnula a že tam bylo i pár momentů, kdy jsem se smála. Zápletka byla předvídatelná a její řešení naivní a nereálné. Hlavní hrdinky mi byly nesympatické od účesu až k (ulomeným) podpatkům a Anjelici Huston s Brentem Spinerem jsem pro takový snímek upřímně litovala. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení začalo 18. dubna 2005 a 32. května 2006 Lukas Haas (Henry) oznámil, že pro film možná nenajdou distributora. Nakonec film koupila společnost MGM a v srpnu ho uvedla v 1 500 kinech, kde propadl. (HappySmile)
  • Henry pojmenoval svou kočku po Clarenceovi Darrowovi, což byl americký právník, který proslul obhajobou Johna T. Scopes v slavném "opičím soudu" proti žalobci Williamsovi Jenningsovi Bryanovi. (HappySmile)
  • První film, kde spolu hrají sestry Hilary Duff a Haylie Duff. (HappySmile)

Reklama

Reklama