Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tanzie a Ava, velmi bohaté sestry, jsou dědičkami rodinného majetku. Jednoho krásného dne se jejich pozlacený svět díky skandálu zhroutí. Jejich bohatství je pryč. Musí se postarat a řešit věci, kterými se nikdy nemusely zabývat! (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (83)

nash. 

všechny recenze uživatele

Tyhle holky jsou spíš v pytli než v balíku. A celý film s nimi. Afektované přehrávání má zřejmě zamaskovat absenci humoru, nebetyčnou nudu, hloupost scénáře i režisérskou bezradnost. Bohudík je to pitomé tak moc, že je to občas svým způsobem až zábavné. Ale zase ne dost na to, aby se to vydrápalo o hvězdičku výš. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Mě se to líbilo z toho důvodu,že se odjakživa i ve svém věku se snažím dávat druhou šanci filmům Hilary Duff - jakkoliv vypadají hloupě.Tento film nevypadá a ani extra není zas až tak skvělý jako ty 3/5 ale když to vezmu z čistě pragmatického hlediska,tak musím říct,že mě to občas i pobavilo.Sledování tohoto filmu mi působilo menší bolest, než poslech mistra Bobra(samozřejmě NEDOPATŘENÍM)a nebo třeba umečené Rihanny nebo Beyoncé či Madonny.Tím chci říct,že jakkoliv se tento film hloupě dokáže tvářit tak je tam i jakési to rozumné rozuzlení prekérních situací a pořád tam nějak zasahuje nebo figuruje ten pojem láska,který málokdo kdy poznal(nebo pozná)a taky ta soudržnost rodiny i v té "nejhorší" situaci(protože znám mnohem horší situace než přijít o peníze věřte,že ani toto není extra příjemné).Abych to shrnula - celkem zábavné, občas hloupoučké. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Já si spíš myslím, že tvůrci chtěli parodovat známou Hilton family, páč tohle jinak nevymyslíš. Dvě zbohatlé pipky s IQ tak max 50, co si myslí, že jim svět leží u prdele, najednou pocítí, co to znamená opravdový život…Hilary si k tomu pozvala svou sestru Haylie Duff, ovšem ani to nepomohlo. Pěkné ksichty a postavičky totiž ještě neudělají ze sračkoidního scénáře aspiranta na Oscara. Náctileté asi budou slintat blahem, ovšem to je tak vše, čeho tento kousek mohl docílit… ()

Divočák 

všechny recenze uživatele

Jasně, určitě to není žádný film století, ale házet tomu rovnou odpad? Scénář je takový typicky holčičí, humor je taky typicky holčičí, prostředí je taky typicky holčičí... No kluk na tom vlastně mimo toho, že se tam pohybují hezké holky, asi těžko najde něco, co by ho zaujalo. Ale sestrám Duffovým ty role vyloženě sedly, parafráze na sestry Hiltonovy je zjevná a kdybych byl holka, klidně bych tomu tu pětku vlepil. ()

tomtomtoma 

všechny recenze uživatele

Ve své podstatě se nedá nic vyloženě odsoudit. Už jen to, že se někomu podaří natočit film a uvést ho do distribuce, je hodné obdivu. Navíc film si neklade žádné ambice, svým popovým stylem je zaměřen na určitý druh publika, vydělal peníze. A má své fanoušky. A kolik je kvalitnějších filmů, které nejsou nikým zařazeny mezi top 10? A tahle naivní a nenáročná komedie je má! Jsou zde mladé dívky, jsou bohaté a nemají žádné starosti. Snad jen to, co si vezmou na sebe a s kým se chtějí líbat. A starosti nemají, ani když spadnou na dno, i když ony na něj nespadnou. Ať by to bylo dopadlo jakkoli, ony by starosti neměli. Tedy kromě toho, co si vzít na sebe a s kým se líbat. Ano, konzumní popkultura je plná povrchnosti, a tak to i nadále bude. A tak sestry Tanzie (Hilary Duff) a Ava (Haylie Duff) Marchettovy zažívají jen trochu nevšední dny, kdy jsou na chvíli odvrženy vlastní pokryteckou lepší společností. A tak kopou za své jméno. Z dalších rolí: kolumbijská hospodyně a opatrovnice sester Inez (Maria Conchita Alonso), majitelka konkurenční kosmetické firmy Fabiella (Anjelica Huston), ředitel firmy s náhlým pominutím smyslů a nejasným motivem Tommy Katzenbach (Brent Spiner), právník chudých Henry Baines (Lukas Haas), a zamilovaný laborant Rick (Marcus Coloma). Výsledkem je pouze popová komedie bez jediné ambice a vyššího cíle. A dokáže i někoho dobře pobavit. A to je jen dobře. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • První film, kde spolu hrají sestry Hilary Duff a Haylie Duff. (HappySmile)
  • Henry pojmenoval svou kočku po Clarenceovi Darrowovi, což byl americký právník, který proslul obhajobou Johna T. Scopes v slavném "opičím soudu" proti žalobci Williamsovi Jenningsovi Bryanovi. (HappySmile)

Reklama

Reklama