Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva muži na vzdálené základně v zamrzlé divočině vyprávějí tři propojené příběhy o tom, jak se o Vánocích zbláznila technika (Netflix)

Recenze (103)

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No do prdele, tak tohle stálo za to. Nechápu, jak se tvůrcům povedlo smrsknout tolik nápadů a myšlenek do hodiny, ale že to udělali kurva dobře. No nebudu lhát taky bych si domů pořídila umělou inteligenci, která by zároveň byla já. Navíc ta atmosféra je prostě skvělá. Tohle je bezesporu nejděsivější pohled do budoucnosti zatím (ale koukám od konce - no co na Netflixu nebylo poznat co je první díl, takže se to může změnit), hlavně ten konec, představte si, že byste do smrti nemohli s nikým promluvit a navíc byste ani nikoho pořádně neviděli. No děsivý jako prase. Hodnocení: 10/10 ()

silentname 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nie je jediná vec, čo by som dokázal tomuto dielu vytknúť. Podľa mňa je zvládnutý do absolútnej dokonalosti, ktorú mu nemôžem uprieť. Príbehy oboch hlavných hrdinov sú vynikajúce. Myšlienky, ktoré to v nás zanechá sú vynikajúce, záver je absolútne famózny a poviem pravdu, keby toto bolo v kine, tak by som neľutoval ani jeden cent. Prostredie a atmosféra tohto dielu je vynikajúce a ja nemôžem ani nič iné povedať, bez toho, aby som nešiel do spoilerov. Ak ste nevideli túto epizódu, tak si urobte radosť a pozrite si to. Zanechá to vo vás podľa mňa silný efekt. Toto je podľa mňa zrežírované, napísané, zahrané a vytiahnuté do absolútnej dokonalosti. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tomu se říká vánoční dárek. Tři provázané příběhy v jednom balení. Pěkně vypointované, s velmi dobrými nápady. A taky se solidním emočním dopadem. Tedy aspoň pro ty, kterým něco říkají pojmy empatie a morálka. K dokonalosti chybělo jen málo a ve skutečnosti je to jen nesmyslně vysoko nastavená laťka, díky které váhám s plným hodnocením. Laťka, kterou nastavují ty úplně nejlepší epizody. Tahle je pro mě "jen" 92% ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

/// Silně nadhodnocené. Pointu lze odhadnout od půlky, což by ani tak nevadilo, kdyby nebyla ještě rozvedená tak hloupě. Mám rád špatné konce, ale to, co se stane hlavní postavě je prostě pitomé. Bohužel stejně jako další nedomyšlenosti.  Člověk se nemůže přiblížit na deset metrů k osobě, ale u domu očumovat může? A ten prostřední "podpříběh" neoslnil. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hoci sa jedná o dva rozdielne príbehy spojené v jednom, sú rozprávačsky podané bezchybne. Pre mňa najlepší diel druhej série. Má to v sebe znova akúsi zžieravú naliehavosť. Ukazuje to ľudí vo veľmi nedobrých farbách a zároveň to pôsobí veľmi atraktívne. Hamm a Spall vo svojich postavičkách bezchybný. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (8)

  • Zhruba v polovině epizody, kdy Matt (Jon Hamm) jí opečený toast, si z něj v jednom záběru ukousne, ale v dalším záběru je toast celý a poté je zase nakouslý. (gavosh)

Reklama

Reklama