Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Televizní komedie o trápení rodičů s dětmi a dětí s rodiči... Mít doma dvě živé holčičky, které svými věčnými sourozeneckými šarvátkami brnkají rodičům na nervy, není žádná slast. Maminka (E. Jakoubková) a tatínek (R. Stärz) dvou dcer Hanky (S. Malkovská) a Janky (M. Černá) už vyzkoušeli všemožné výchovné postupy, ale úspěch se nedostavil. Až nápad s jejich rozvodem, zdá se, zabere. Představa, že si každý rodič vezme jednu dceru k sobě a společný život rodiny se zhroutí, Hanku a Janku pořádně vyděsí… (Česká televize)

(více)

Recenze (9)

IvonaK 

všechny recenze uživatele

Této inscenaci přidávám jednu hvězdičku navíc z toho důvodu že to nebylo jenom sedění a prndání jako v jiných inscenacích, ale mělo to také nějáký elán. Ale pobavil mě ten jejich psycholog. Radí každému jak na děti a přitom sám nezvládá ty svoje. Ale výbuchy hněvu nezralých sester jsou naprosto mimo realitu. To už bylo opravdu přehnané. Ve skutečném životě by třeba měla jenom jedna takové chování a proto by ji taky rodiče poslali do polepšovny a nenechali by to zajít tak daleko. ()

Cverna 

všechny recenze uživatele

tak nevím... Plakáty Michala Davida, Heleny Vondráčkové, Vaška Neckáře, písničky z druhé poloviny osmdesátých let a vybavení bytu.. Já to tipoval na rok výroby 1984-1986 a ono to vzniklo až v roce 1990! To mne trochu zaskočilo, ale jinak jsem se celkem pobavil. Mikrokomedie, jakých v osmdesátých letech vznikaly mraky a které stačí vidět jednou... Neoslní, ale ani neurazí, prostě průměr... Dnes se už nic podobného netočí a to je možná škoda. Někdy se člověk i rád podívá na podobnou ptákovinku... ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

Scénář Dany Marešové o Hance a Jance a jejich rodičích. Klidný tatínek (Rudolf Stärz): „Nic je neděje. Jen ji Janka trochu šťouchla do oka.“ Zděšená maminka (Eva Jakoubková): „Čím?“ A opět klidný otec: „Palcem. U nohy.“ Víc než ty pseudopubertální sesterské hádky zaujme dobovost (plakáty Michala Davida, Václava Neckáře, písnička Richarda Müllera, duet Michala Davida a Ivety Bartošové…) Zbytečně zdlouhavá rozhádaná první polovina, během níž i otec ztrácí svůj klid. Rozvod má situaci vyřešit, naštěstí přichází moudrá babička: “Z některých věcí si můžete dělat legraci, ale jsou taky věci, ze kterých si legraci dělat nemůžete.“. Závěrečná návštěva Dr. Hodka (Miloslav Mejzlík) s další pubertální dvojicí - Magdou a Alicí - celkem zbytečně nastavovaná kaše. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama