• Radek99

Mdlý pitaval z velkého města.(4.12.2011)

Opět jedna neznámá, drahocenného času jsem tedy nelitoval. Docela solidní socialistická kriminálka, místy hodně upovídaná, ale to by až zas tak nevadilo..Rozhodně ale měla docela zajímavý děj a celkem slušné herecké výkony ve všech rolích. Bartoška s Navrátilem se do hl. rolí vyšetřovatelů jednoduše hodili a skvěle se jako tým doplňovali. Bartoška šel spíše do hloubky člověka, naopak Navrátil, to byl spíš typický stbák s psychologickým i trošku psychickým nátlakem...Ten konec v bytě u doktorky, to bylo ale něco, že.-)? Takovým rychlým zásahem se mohla tehdy pyšnit jedině naše bejvalá Státní bezpečnost:-)(10.2.2009)

Další takový zapadlý televizní klenůtek. Zápletka byla velice dobrá a herci ještě lepší. Jen jsem měla trochu problém tenhle film tady na CSFD najít. Přes název uvedený v TV papírovém programu "Alibi jako řemen" to nešlo. Takže přes pana Bartošku mínus jeden rok vzniku, který byl uvedený v TV papírovém programu. Alespoň už přístí týden vím, kam tady vejít, protože má být uveden další kousek ze Stop zločinu, což zase v TV papírovém programu samozřejmě uvedeno není. Jen název, který tady "rovnou" nefunguje.(4.12.2011)

Kdo od kombinace brněnského televisního studia, režiséra Strnada a scénáristy Štorkána nečeká mnoho, rozhodně nebude zklamán. Ale na pitavala to nemá...(23.8.2011)

Bol som pri natáčaní tohto Tv filmu. Slúžil som v Rebešoviciach a keď natáčali scénu pri lekárni tak sme sa práve vracali z vychádzky. Vtedy som celý film nevidel , to bolo až neskôr. 60%.(10.2.2009)

Relax ? Proč ne ? :-)(8.12.2010)

Tým kriminalistů ve složení: Bartoška,Navrátil,Hašek se pouští do zamotaného případu krádeže šperků ke které se přidává i vražda.Chlapci sou ale šikovní a pod dohledem náčelníka: O.Brousek st. se jim vraha a zloděje podaří dopadnout i za pomoci jeho milenky.Supr detektivka z doby soudruha.(10.2.2009)

• tuntavala

"Akcni" Detektivka s playboyem Bartoskou v Brne.(5.12.2011)

• mh.mail

40% - Pro mě prakticky neznámý detektivní příběh. Při prvním shlédnutí jsem u něj usnul, při druhém jsem to už dokoukal do konce. Pokus o civilní pojetí. Příběh samotný je takový socialisticko realistický, ale viděl jsem už větší kraviny. Pachatele jsem poznal podle hlasu hned na začátku, takže jakmile se tento herec objevil i v obraze, byl jsem doma. Kriminalistům to samozřejmě trvalo ještě o nějakou chvíli déle. Dá se vidět bez nějakého velkého přemáhání, ale na DVD bych si ho určitě nevypálil.(8.12.2011)

Průměrná detektivka, kterých v osmdesátých letech vznikla celá řada. Překvapí nanejvýš prostředí Brna z vrcholu socialismu, což je zajímavé pro člověka, který místa natáčení zná. Napínavost děje by mělo podtrhovat třísknutí do kláves klavíru, které je brzy otravné a i pro průměrného diváka není potřeba. Každopádně, děj napínavý není a závěrečná akce budí přinejmenším rozpaky. Shlédnout se ale rozhodně v klidu dá, herci jsou sympatičtí.(5.12.2011)

Dobří herci, zbytečně moc postav.(27.10.2009)