Tarzan 2 (video film)

Animovaný / Dobrodružný

USA, 2005, 72 min

Brian Smith

Mark Mancina

Soundtrack Hans Mark Mancina:(14.5.2011)

• Jamal

Silně zaostává před svým prvním dílem, který byl **** super, )) :: škoda, že nedokázali z pokračování, které je vlastně začátkem Tarzana vydolovat více, připadá mi to stejný pokus jako když se při pokračovaní seriálu Superman vrátili do Smallville (( :: tak snad už se příště Disney polepší, protože někdy i mistr tesař se někdy utne (( :: jinak slabé, bez takového toho příběhu na který by jste se nemuseli snažit vydržet na závěrečné titulky, ale nebýt prvotního dílu, dal bych i 3 hvězdy(24.1.2006)

• formelin

Zbytečná videoždímačka.. ta animace mi jinak navíc přišla o něco horší než v prvním filmu..(24.4.2008)

• emo

Už mi trošku lezie krkom ako Disney umelo vytrieskava peniaze zo svojich hitov produkovaním podpriemerných pseudo pokračovaní, prequelov, spin-offov a bohvie čoho ešte. A ešte viac ma štve tolerancia odbornej tlače a komentáre typu - slušné pokračovanie s novými piesňami od Phila Collinsa... HANBA!!!(6.10.2005)

Nie velmi zaujimava rozpravka s chabym scenarom a televiznou atmosferou...Po grafickej stranke je to na videofilm celkom slusne.Nove piesne Phila Colnsa su hrozne.(8.10.2005)

• dwdb

Už prvý diel ma nenadchol, ale táto kravina o tom, že je ťažké byť človekom medzi opicami je naozaj nudná a bez humoru. Malý Tarzan je nesympatický a animácia postihnutá.(24.12.2009)

Animované filmy mám moc rád a Tarzan jednička je mým nejoblíbenějším, proto jsem z dvojky poměrně dost zklamaný! Hudební doprovod je o 100% horší ať už v anglickém nebo i českém podání.(18.11.2005)

Pôvodná klasická tarzanovská rozprávka myslím z r. 1996 bola o dosť lepšia ako toto. Mysleli to dobre, no nevydarilo sa to...škoda(26.4.2011)