Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Než se stal Tarzanem králem džungle, byl to obyčejný a trochu nešikovný malý kluk, který se snažil zapadnout do opičí tlupy. Jednou však Tarzanova chyba ohrozila život všech ostatních, a tak si Tarzan usmyslí, že gorilímu společenství bude lépe bez něj a uteče. Čeká ho napínavá a dobrodružná cesta, na které se setká i se Zugorem, tajemným tvorem, nejmocnějším ze všech v celé zemi. Oba se ale spřátelí a poznají, že být jiným není špatné, ani slabošské, a že přátelé a rodina jsou největším kouzlem na světě. I v novém příběhu se můžete těšit na oblíbené hrdiny Terk, Tantora a jejich nové kamarády. S novými písněmi od Phila Colinse bude malému "opičímu" klukovi fandit celá rodina! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (21)

emo 

všechny recenze uživatele

Už mi trošku lezie krkom ako Disney umelo vytrieskava peniaze zo svojich hitov produkovaním podpriemerných pseudo pokračovaní, prequelov, spin-offov a bohvie čoho ešte. A ešte viac ma štve tolerancia odbornej tlače a komentáre typu - slušné pokračovanie s novými piesňami od Phila Collinsa... HANBA!!! ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Silně zaostává před svým prvním dílem, který byl **** super, )) :: škoda, že nedokázali z pokračování, které je vlastně začátkem Tarzana vydolovat více, připadá mi to stejný pokus jako když se při pokračovaní seriálu Superman vrátili do Smallville (( :: tak snad už se příště Disney polepší, protože někdy i mistr tesař se někdy utne (( :: jinak slabé, bez takového toho příběhu na který by jste se nemuseli snažit vydržet na závěrečné titulky, ale nebýt prvotního dílu, dal bych i 3 hvězdy ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Myšlenka soužení malého človíčka, který neví, co je za druh a v opičí smečce patří mezi ty nejslabší a nesoběstačné, se mi hodně zamlouvala, bohužel její prozkoumávání záhy narazilo na klasickou "disneyovskou" velkovýrobu pro děti, zkratkovitou, infantilně komickou a přemotivovanou. Navíc nízkorozpočtovou, což se u jinak slušné animace vyjevilo v akčních scénách. Capartům bych se to ovšem pustit nebál. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Pokračování Tarzana není vůbec tak dobré jako jednička. Bohužel občas se to nepovede, i když se Disney snaží udělat ze svých kultovních pohádek úspěšná pokračování, tak se to občas povede, ale jsou i případy, kdy ne, jako třeba u Tarzana. Já bych pokračování vymyslela úplně jiné, třeba jak se jim všem společně žilo v džungli i s Jane a s jejím otcem, nevěnovala bych se jeho dětství, které mě vůbec nebavilo ani nezaujalo. Výhoda je, že je film jen hodinku dlouhý, ale i tak jsem se dost nudila. ()

Guran 

všechny recenze uživatele

Pokračování? Nebo jenom návrat v čase? Poněvadž se příběh odehrává když byl tarzan malý. Škoda, že tu tentokrát nezpíval Petr Muk, ale pojďme k věci. V tomto díle je nastolen zcela nový příběh a také pár nových postav za což tvůrce hodně chválím, protože většina filmových pokračování jsou se stejnými postavami. V prvním díle jsme měli jako hlavního protivníka Clatona a tygra Sabora (či jak se ty postavy jmenovaly), tady je Zugor a zlé, sobecké gorily. Film je ale pro malé děti, takže když jsem na to koukal naposled, tak už mě to moc nebavilo, ale sranda tam stále byla. ()

Galerie (8)

Související novinky

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

Mladý Sherlock a návrat do pyramidy hrůzy

26.11.2012

Ještě těch moderních variací na klasickou detektivku z pera Arthura Conana Doylea nemáte dost? Pak vězte, že po Sherlocku Holmesovi s Robertem Downeyem Jr., televizním Sherlockovi s Benedictem… (více)

Reklama

Reklama