Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (201)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Taková příjemná kravinka, ve které se objeví jak nechutnosti tak i příjemné a vtipné scény. Rob Schneider už zde nehraje takovýho magora jako v jiných filmech to spíš oni se na něj upnou. Film má vcelku spád a uteče docela rychle. Příběh je hodně okoukaný a tak je jasný jak to skončí, ale stále mě to nechá koukat na co nového praštěného během zápasů příjdou a většinou to stojí za to. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $33miliónovTržby USA $59,843,754Tržby Celosvetovo $64,957,291Tržby za predaj DVD v USA $32,711,239 //počet predaných kusov 1,826,191║ Produkcia "Adam Sandler" Happy Madison a jeho ďalší humusácky vývar, tých najväčších zvrátení, nájde sa tu niekoľko vydarených vtípkov ale tých "bléé" tu je na škodu viac. /30%/ ()

imf 

všechny recenze uživatele

Překvapivě zábavné, svižné a efektní. Asi jako běžná sandlerovka, akorát se tentokrát do hlavní role propašoval Adamův kámoš Rob Schneider. Funguje to skvěle díky scénáři, umírněné stopáži a postavě Jona Lovitze, která je splněným snem všech Star Wars geeků. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Schneider a normální role? Ano! Sice to není kdovíjak vtipné, ale alespoň to neupadá do naprosté demence. Heder a Spade bohužel moc vtipní nejsou, ale Lovitz a jeho království hodně zachraňuje. Prostě lepší než byste čekali. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Waddy Wachtel: 1. Room 19 (Sha La La La Lee) ,2. Fire ,3. Blister in the Sun ,4. Hey Boy ,5. Never Known ,6. Knight Rider (Main Title) ,7. Cobra Style ,8. Jerk It Out ,9. Fire It UpTake Me Out to the Ballgame, ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo sú zač? Kukuričné deti?“ Robiť komédie o šikanovaní (jedna tu už bola, spomínate? VEĽKÝ POSTRACH s Rickom Moranisom a Tomom Arnoldom.) je asi taký "dobrý" nápad, ako o znásilnení. Našťastie, tento bláznivý kúsok z produkcie Adama Sandlera a v réžii Sandlerovho kamaráta Dennisa Dugana (VEĽKÝ TATO), je skôr o športových nemehlách, než školskej šikane. Hoci film nemá dobrý spád, zopár hrubozrnných vtipov by vás (snáď) rozosmiať mohlo (pri rozprávaní VEĽMI pľujúci chlapec). Potešia aj vtipné postavy (12-ročný Carlos, precitlivený agarofobik), drsné dialógy („Ukážem ti, aký som šéf.“ –„A čomu šéfuješ? Sračkám?“) a skupina brutálne výrazných komikov (Jon Lovitz, Rob Schneider, Jon Heder). Má to síce od všetkého niečo (od „šprťáckej“ série z 80. rokov cez ĽADOVO OSTRÝCH, VYBÍJANEJ, NAPOLEONA DYNAMITA, „Knight Ridera“ a „Číslo 5/7 žije“ až po „zrážanie schránok“ z PRI MNE STOJ! a sandlerovku ZA MREŽAMI), no na vulgárny oddych vhodné (ak vám za určitých okolností pripadá vtipné, keď niekto niekomu PORIADNE prdne do nosa). ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne nenarocna "sportovni" komedie, ktera je sice naprosto stupidni, obcas zbytecne zabredne do nejakejch dojemnejch momentu, ale vicemene to svizne odsejpa a je to docela zabava. Film stavi hlavne na hlavni trojce dementu, pricemz Schneider je tu tentokrat ten nejnormalnejsi, to co predvadi Spade s Hederem by se mohlo dat pod definici retard. Obcas, aby nebylo dementu na obrazovce malo, se pripoji i hyper hovado Nick Swardson, takze to uz mame ctyri retardy a to je na jeden film vic nez dost, takze kolikrat ma clovek spis nez fandit jim, chut je nakopat do kouli. Ale i kdyz tu nejsou zadny moc masakralni vtipky a vicemene se deje furt to samy, stejne to tech 90 minut zabavi a o to slo. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tři dospělí idioti hrají s dětmi baseball a já se tomu mám smát. Tomu rozumím, ale moc mi to nejde. Těch skutečně zábavných fórků je tady totiž strašně málo, víc je těch slabších, pak nějaké neškodné a na fekál taky došlo. Nejhorší na tom ovšem je, že obvykle rád přihazuju nějakou tu hvězdu, když někoho napadne natočit cokoli o zpocených postavách pobíhajících v dresech na hřišti, ale v tomto případě na to nemám odvahu. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Na tomto filmu jsem našel dvě pozitiva: 1) Rob Schneider tady snad poprvé v životě nehraje dementa a byl tak překvapivě snesitelnej. 2) Film má jenom 80 minut. Jinak na filmu snad neni nic, co by stálo za zmínku. Já teda nejsem zrovna příznivec intelektuálního humoru, ale jestli nejvtipnější v celym filmu jsou scény, kdy někdo dostane ránu nějakym předmětem do koulí, tak je to přecejenom celkem slabota. No dodíval jsem se až do konce, kde "překvapivě" nechybělo nějaký to morální poučení, ale myslim, že jsem to viděl poprvé a naposled. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Dementní komedie mam rád a ještě když tam je Rob Schneider, tak už neni co řešít, jenže tohle byl fakt moc velkej náklad i na mě. Když přejdu, že opravdu povedenejch vtípků je jen pár a že to ostatní je většinou nemile trapné a že Jon Heder si opět zahrál(?) retardovaný hovado, tak se bohužel dostanu jen k závěru filmu, kterej už ale opravdu jen tak opominout nejde, takový moralizování o šikaně se jen tak nevidí a ta závěrečná naprosto příšerná udobřovačka mi fakt neudělala dobře ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Dospělý vs. Děti .. pár povedených vtípků nablblou komedii nezachrání ani když tam dají ksicht Roba Schneidera. Podprůměrná komedie, trošku zklamání. 35 % ()

choze 

všechny recenze uživatele

Kupodivu svižná, vtipná a silně obsazená kombinace buranské komedie plné fekálního humoru a vysmívání se loserům a dementům i jejich glorifikace a sportovního filmu v produkci Adama Sandlera a v režii jeho dvorního režiséra. Jak už napsali ostatní a čeho si opravdu nelze nevšimnout je, že Rob Schneider tu hraje normální postavu a to zcela jinak než jak hraje obvykle a je to příjemná změna. Střízlivá stopáž, dobrá hudba, pár pěkných herních zpomalovaček a pohodová rolička Amauryho Nolasco z "PRISON BREAK". Chechtal jsem se v jednom kuse, ale rozhodně to mohlo být lepší. STAR WARS fani si přičtou k hodnocení hvězdičku. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Duganovi "Zahřívači lavičky" ukážou Schneidera tentokrát v překvapivě neretardované poloze, což ovšem plně dokážou vynahradit jeho kolegové. Baseballový humor nápaditý, Amaury Nolasco jako dominikánský player se zálibou v tequille taky OK, ale to laciné prdění do obličejů, kroucení bradavek a vytahování spoďárů sráží film do sklepení lacinosti. Škoda, mohla to být jinak docela dobrá rodinná komedie s J.Lovitzem, filantropem loserů v Batmobilu. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Sám seba sa po takýchto filmoch pýtam, čo ma donútilo si ho vôbec zapnúť a vydržať až do konca. Pri tomto mi zostáva spomenúť len pár faktov, ktoré robili film ako-tak pozerateľným. Sú to tie lacné vtipy a gagy, ale keď vynecháme tie úchylné a nechutné, ostáva ich naozaj len pár a potom jedna, dve potrhlé postavy, na ktorých sa dá pousmiať. Inak je to slabá úbožina. 35%. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Celkom som sa tesil na tuto sialenu komediu, ale bud som nemal na tento styl komedie naladu alebo to neviem vysvetlit, ale to dementne spravanie Jona Hedera a Davida Spadea mi nielenze nebolo smiesne, ale to vrtanie si v nose alebo plutie do tvare a este grcanie a neviem, ci som este na co som zabudol, mi skor kazilo naladu sa na ten film divat a to mam Jona Lovitza alebo Schneidera este celkom rad, tak ako aj komedie s Eddiem Murphym. Reziser Dennis Dugan ma za sebou komedie, ako TEN KLUK JE POSTRACH (1990), VELKY TATA (1999), POLICAJTI NA BATERKY (2003) alebo KDYZ SI CHUCK BRAL LARRYHO (2007). Na vsetkych filmoch som sa dobre pobavil, okrem tohto jedineho, kde som nasiel iba par humornych scen... 04.08.2008 ________ Rob Schneider - (Gus) +++ David Spade - (Richie) +++ Jon Heder - (Clark) +++ Jon Lovitz - (Mel) +++ Craig Kilborn - (Jerry) +++ James Earl Jones - (Hlas Dartha Vadera) +++ Dennis Dugan - (Coach Bellows) +++ Produkcia: Adam Sandler +++ Hudba: Waddy Wachtel +++ ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Keby na csfd bol rebríček najobľúbenejších trapných hercov, tak u mňa má v ňom prvé miesto zaručené Rob Schneider. Točí filmy plné nechutného primitívneho humoru, ale prekvapivo to vždy nejak vytiahne aspoň na dve hviezdičky. "Jelita zo striedačky" pokračujú v tomto trende. Prdenie, pľuvanie, rýpanie sa v nose, zvracanie, proste takzvaný fekálny humor. No i tak som sa pri tejto dementnej športovej komédii pár krát schuti zasmial. ** ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Dennis Dugan je jen o něco lepší režisér Sandlerovek než Frank Coraci. V Jelitech se navíc neobjevuje ani Sandler a hlavní roli tedy dostává ten slabší z komediální dvojice (Sandler/Schneider). Výsledek ale určitě nijak zásadně neovlivnil, protože scénář je "prošpikován" často neuvěřitelnými nejapnostmi a trapárnami. Jediná scéna, která mě zaručeně pobaví je panický strach Howieho ze slunce. 35% ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Účel to splnilo, zasmál jsem se více než jednou, i když teda po dlouhé době po začátku filmu. Komedie, která nepřináší velké poselství ( byť jen to, že většina se jednou stala buď těmi co šikanují, nebo mezi šikanovanýma a že se člověk mění a někdy by to chtěl vrátit a zachovat se jinak ), a je jen formou k pobavení a strávení hezkého příjemného poledne. Zbytečně to neprodlužuje, i stadion se staví pouhý den a to je jen dobře. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Partička velkých nešiků se rozhodne dobít svět baseballu, který se jim nejprve vysmívá, ale postupně se stávají silným protivníkem. Sešla se tu skvělá partička, ve které jsou opravdu jedni z nejlepších z americké komediální scény, takže je na tuty jasné, že jde o skvělou a bláznivou podívanou. ()

Reklama

Reklama