Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pro každého, po kom se někdy někdo vozil, koho někdy někdo složil nebo s ním zametl, jsou tady ti praví hrdinové! Rob Schneider, David Spade a Jon Heder se představují v rolích postarších chlápků, kteří moc dobře vědí, jaké to je, když si na ně někdo došlápne. Potom, co načapali partu zákeřných dětí ze sousedství, jak si dovolují na kamarádova syna, rozhodnou se pomstít tím, že dají dohromady tříčlenný baseballový tým a vyzvou nejlepší tým státní juniorské ligy. Největší fanoušky sice získávají mezi místními křupany, potrhlíky a zkrachovalými existencemi, ale naši outsideři si v komedii režiséra Dennise Dugana (Velký táta a Rivalové) a producenta Adama Sandlera užijou a vy jistě také. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (201)

7duster 

všechny recenze uživatele

další Rob Schneider? ne, děkuji - říkal jsem si na začátku, pak jsem ale byl "donucen" tento film shlédnout a musím uznat, že jsem se výborně bavil - vezmu-li v potaz, že se jednalo o film se stokrát (ne-li více) provařeným klišé, předvídatelným koncem, několika "fekál-blicími" scénami atd. pár frků se vážně vydařilo a jako film na "jeden večer" to svůj účel dokonale splnilo ..... ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

To som len tak naslepo pozeral telku a začalo sa akurát toto. Najprv som myslel že to bude úplná chujovina a chystal som sa prepnúť na iný kanál, ale potom som zbadal Roba Schneidera a dal som tomu šancu. Schneidera síce veľké percento populácie nenávidí, ale ja som mal pre neho vždy tak nejak slabosť. No a bavil som sa aj teraz. Samozrejme že je to plné fekálneho humoru a už tradične si robí vtipy z postihnutých ľudí ( tu hlavne jačiaci agorafobik s hračkárskym mečom ). Prdenie do ksichtu, grcanie, prskanie, krútenie bradaviek, jedenie šušňov a podobné chuťovky. Celkovo riadne bláznive, uletené, dosť drsné a hlavne narvané vtipmi, ako napr. slopajúci chlap čo tvrdí že má 12 rokov a dokazuje to "rodným listom" na ktorom je jeho fotka a veľký zelenou pastelkou nakreslený nápis "mám 12 rokov" ( a rozhodca to uzná pretože je k nemu pribalená aj pekná bankovka ). Navyše hlášok ( riadne ostrých ) je tu plná riť. No - páčilo sa mi to. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $33miliónovTržby USA $59,843,754Tržby Celosvetovo $64,957,291Tržby za predaj DVD v USA $32,711,239 //počet predaných kusov 1,826,191║ Produkcia "Adam Sandler" Happy Madison a jeho ďalší humusácky vývar, tých najväčších zvrátení, nájde sa tu niekoľko vydarených vtípkov ale tých "bléé" tu je na škodu viac. /30%/ ()

Driscoll 

všechny recenze uživatele

58 % --- [DVD] --- Jedinečně oddychová záležitost na jedno použití (se všemi klady i zápory co k tomu patří). Možná je to i tím, že jsem film sledoval pozdě v noci, mírně ovíněn a unaven sledováním Špatné výchovy, ale docela jsem se u (J)elit ze střídačky pobavil. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Keby na csfd bol rebríček najobľúbenejších trapných hercov, tak u mňa má v ňom prvé miesto zaručené Rob Schneider. Točí filmy plné nechutného primitívneho humoru, ale prekvapivo to vždy nejak vytiahne aspoň na dve hviezdičky. "Jelita zo striedačky" pokračujú v tomto trende. Prdenie, pľuvanie, rýpanie sa v nose, zvracanie, proste takzvaný fekálny humor. No i tak som sa pri tejto dementnej športovej komédii pár krát schuti zasmial. ** ()

Galerie (63)

Zajímavosti (9)

  • Prřípad s hráčem, který měl falešný rodný list se opravdu stal. Danny Almonte z Dominikánské republiky, který hrál za americký tým z New Yorku, byl příliš starý, jak bylo zjištěno. Padělal si totiž rodný list a ve skutečnosti mu nebylo 12, ale 14. Jeho tým vyhrál regionální soutěž a skončil v semifinále malé ligy světové série. V důsledku skandálu byl celý tým diskvalifikován, jejich záznamy byly vymazány a trenér dostal doživotní zákaz malé ligy v baseballu. (HappySmile)

Reklama

Reklama